Mina04 jesi, ha? 😊 Meni doslo za 10ak dana!
Ivy jel pise dobar datum? Meni si bila za sutrasnji ili dan kasnije, a u potpisu ti 14.pa sam ispravila.. Kako god brzo i ti stupas na scenu, hormonjaco! 😊😉🤗🤗🤗

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Ivy jel pise dobar datum? Meni si bila za sutrasnji ili dan kasnije, a u potpisu ti 14.pa sam ispravila.. Kako god brzo i ti stupas na scenu, hormonjaco! 😊😉🤗🤗🤗
Hormonjača potvrđuje 15.06. kao ispravan datum. Danas me muž molio da se što prije porodim 🤔🤔🤔🤔 pitam se zašto 😂😂😂😂
Ajme mladamamica sutra dogovori... Kada idete? Kako si?
Tko nam još.sutra ima pregled?
Mia samo ctg ili sve?

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Vidim da mi sam iduca na redu, ali vjerujem da je Pahuljica to vec svjetski odradila i da se mazi sa svojom bebicom❤
Ja sutra ctg i vjerojatno uzv. Tko zna, mozda me pogleda i vaginalno, kaze otvoreni ste dovoljno, ajmo po bebicu😂
Zapravo mi je presmijesno jer nemam nekih predosjecaja da je porod blizu, niti sluznog cepa, niti nekih kontrakcija, nista🙈
Muz mi kaze da je idealno da rodim u cetvrtak da se festa za vikend😂 super je kako oni sebi isplaniraju

Hormonjača potvrđuje 15.06. kao ispravan datum. Danas me muž molio da se što prije porodim 🤔🤔🤔🤔 pitam se zašto 😂😂😂😂
Ajme mladamamica sutra dogovori… Kada idete? Kako si?
Mia samo ctg ili sve?
Ja cu ih sutra molit za porod 😂😂
U 9 sam narucena ..super sam trbuh mi je nesto tvrd jer sam sama cijeli dan divljala sa spremanjem i vesom i depiliranjem cak sam i kosu opeglala 😂
I da znate da sam noge dizala u umivaonik i depilirala natekli su mi gleznjevi ali uspjela sam hahaha 😂

Ajme mladamamica sutra dogovori… Kada idete? Kako si?
Mia samo ctg ili sve?
Ja cu ih sutra molit za porod 😂😂
U 9 sam narucena ..super sam trbuh mi je nesto tvrd jer sam sama cijeli dan divljala sa spremanjem i vesom i depiliranjem cak sam i kosu opeglala 😂
I da znate da sam noge dizala u umivaonik i depilirala natekli su mi gleznjevi ali uspjela sam hahaha 😂
😂😂😂😂 Tako ja svaki put!!! Vidiš da se može 😂😂😂. Neka si se ti sredila za porod 😂😂😂!!! Tako treba 🎉🎉🎉.
Mia moje prvo dijete je rođeno u četvrtak očito ga je doktor čuo i zakazao indukciju u srijedu za četvrtak. I baš doktor koji je sutra popodne dr. Prka 😂😂😂

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid

evo nas i nasih 92 kile ajme uzas place mi se uopce kad napisem to 😭

6xmama kada imaš cervikometriju danas ili sutra????

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ena od srca čestitke! 🤗💙👶 Nek je on tebi stigao, pravi veliki dečko! 😍 Uživajte zasluženo, i bravo mamice! 😊❤️

Mladamamica, ti bus pod kraj jos sad gimnasticarka postala 😂
I ne vidim te kile nigde, jedino ak si visoka jako... uskoro bus par kila laksa 😊😊
Je, lista je duga jos... al do kraja ljeta cemo ju popuniti (koji zakljucak 😉😉😁).

26.8. Ivan 💙💙
Ena čestitam od srca , bebi Mihaelu sve najbolje, nadam se da si dobro i želim ti brz oporavak!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji