Ei curke, jel zna koja kaj je ovo, imam uputnicu za mikrobiologiju i parazitologiju, na njoj piše da se traži Uk- što je vjerojatno tj je urinokultura i Abg što neznam što je
To je isto pretraga za urin. Testiranje za razne upale i infekcije. Uk bi trebala bit urinokultura, proguglaj kako se daje uzorak jer nije obicno piskenje u casu.
27.6. 💙
To je isto pretraga za urin. Testiranje za razne upale i infekcije. Uk bi trebala bit urinokultura, proguglaj kako se daje uzorak jer nije obicno piskenje u casu.
ok..eto guglam
Ei curke, jel zna koja kaj je ovo, imam uputnicu za mikrobiologiju i parazitologiju, na njoj piše da se traži Uk- što je vjerojatno tj je urinokultura i Abg što neznam što je
To ti je urinokultura sa antibiogramom. Znaci ako izoliraju neku bakteriju odmah ce testirati koji antibiotici najbolje reagiraju za rjesavanje.
To je isto pretraga za urin. Testiranje za razne upale i infekcije. Uk bi trebala bit urinokultura, proguglaj kako se daje uzorak jer nije obicno piskenje u casu.ok..eto guglam
Hm...ok...dođem, dobijem 2 čašice, jedna za pi pi a u drugoj 2 vatice s dezinficijensom, operem ruke sapunom, uzmem vaticu i obrišem spolovilo od naprijed prema iza, bacim vaticu, uzmem drugu i ponovim to..uzmem čašicu, skinem poklopac i drugi tj srednji mlaz u čašicu, poklopim i predam...to sam našla pod Abg
Hahaha, ne to sto si ti napisala je postupak davanja urina za urinokulturu 😂
Preporucam da kupis casicu i odradis doma. Znaci operes se dolje, ne brises sa rucnikom, uzmes casicu i pazis kako ostavljas poklopac. Pocnes piskiti, brojis do 5 i onda uzmes mlaz, napuni bar pola case. Znas kako je meni rekla jedna cura-bolje popisana stopala nego los nalaz urina, i u pravu je! Ako neces ic odmah nositi, stavi u frizider. Inace mora biti prvi jutarnji urin.
Preporucam da kupis casicu i odradis doma. Znaci operes se dolje, ne brises sa rucnikom, uzmes casicu i pazis kako ostavljas poklopac. Pocnes piskiti, brojis do 5 i onda uzmes mlaz, napuni bar pola case. Znas kako je meni rekla jedna cura-bolje popisana stopala nego los nalaz urina, i u pravu je! Ako neces ic odmah nositi, stavi u frizider. Inace mora biti prvi jutarnji urin.
A neznam, to sam napravila prošli put..i onda došla tamo a tete na šalteru mi uvalile čašicu u ruke i poslale na wc..i kak sam to tamo obavila u tom wciću nije ni čudo..i staviš tak nepoklopljeno na prozorčoć s 10ak drugih uzoraka nemre ni bit nalaz ok
Pa one znaju da treba biti prvi jutarnji. Trebala si reci dacsi donijela svoj i da ne mozes piskit. Svasta i naseg zdravstva. Moj inzistira da se to doma obavi.
Pa one znaju da treba biti prvi jutarnji. Trebala si reci dacsi donijela svoj i da ne mozes piskit. Svasta i naseg zdravstva. Moj inzistira da se to doma obavi.
Da..a kaj ćeš...
Sortiraj odgovore
Najstariji