Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Studeni 2017. 20:12

Ei curke, jel zna koja kaj je ovo, imam uputnicu za mikrobiologiju i parazitologiju, na njoj piše da se traži Uk- što je vjerojatno tj je urinokultura i Abg što neznam što je

HappySeal
    26. Studeni 2017. 20:25

To je isto pretraga za urin. Testiranje za razne upale i infekcije. Uk bi trebala bit urinokultura, proguglaj kako se daje uzorak jer nije obicno piskenje u casu.

27.6. 💙

26. Studeni 2017. 20:30

HappySeal

To je isto pretraga za urin. Testiranje za razne upale i infekcije. Uk bi trebala bit urinokultura, proguglaj kako se daje uzorak jer nije obicno piskenje u casu.

ok..eto guglam

Honey
    26. Studeni 2017. 20:50

Ena31

Ei curke, jel zna koja kaj je ovo, imam uputnicu za mikrobiologiju i parazitologiju, na njoj piše da se traži Uk- što je vjerojatno tj je urinokultura i Abg što neznam što je

To ti je urinokultura sa antibiogramom. Znaci ako izoliraju neku bakteriju odmah ce testirati koji antibiotici najbolje reagiraju za rjesavanje. 

26. Studeni 2017. 20:50

Ena31

HappySeal

ok..eto guglam

Hm...ok...dođem, dobijem 2 čašice, jedna za pi pi a u drugoj 2 vatice s dezinficijensom, operem ruke sapunom, uzmem vaticu i obrišem spolovilo od naprijed prema iza, bacim vaticu, uzmem drugu i ponovim to..uzmem čašicu, skinem poklopac i drugi tj srednji mlaz u čašicu, poklopim i predam...to sam našla pod Abg

Honey
    26. Studeni 2017. 20:51

Hahaha, ne to sto si ti napisala je postupak davanja urina za urinokulturu 😂

Honey
    26. Studeni 2017. 20:56

Preporucam da kupis casicu i odradis doma. Znaci operes se dolje, ne brises sa rucnikom, uzmes casicu i pazis kako ostavljas poklopac. Pocnes piskiti, brojis do 5 i onda uzmes mlaz, napuni bar pola case. Znas kako je meni rekla jedna cura-bolje popisana stopala nego los nalaz urina, i u pravu je! Ako neces ic odmah nositi, stavi u frizider. Inace mora biti prvi jutarnji urin. 

26. Studeni 2017. 21:03

Honey

Preporucam da kupis casicu i odradis doma. Znaci operes se dolje, ne brises sa rucnikom, uzmes casicu i pazis kako ostavljas poklopac. Pocnes piskiti, brojis do 5 i onda uzmes mlaz, napuni bar pola case. Znas kako je meni rekla jedna cura-bolje popisana stopala nego los nalaz urina, i u pravu je! Ako neces ic odmah nositi, stavi u frizider. Inace mora biti prvi jutarnji urin.

A neznam, to sam napravila prošli put..i onda došla tamo a tete na šalteru mi uvalile čašicu u ruke i poslale na wc..i kak sam to tamo obavila u tom wciću nije ni čudo..i staviš tak nepoklopljeno na prozorčoć s 10ak drugih uzoraka nemre ni bit nalaz ok

Honey
    26. Studeni 2017. 21:12

Pa one znaju da treba biti prvi jutarnji. Trebala si reci dacsi donijela svoj i da ne mozes piskit. Svasta i naseg zdravstva. Moj inzistira da se to doma obavi. 

26. Studeni 2017. 21:28

Honey

Pa one znaju da treba biti prvi jutarnji. Trebala si reci dacsi donijela svoj i da ne mozes piskit. Svasta i naseg zdravstva. Moj inzistira da se to doma obavi.

Da..a kaj ćeš...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.