Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    HappySeal
    26. Studeni 2017. 18:01

Ju 

Jessy2009

I da, ja uopce nisam fleksibilna, ali kazu da se u trudnoci opustaju tetive i ligamenti pa mozda sad samu sebe iznenadim 😁😁
    Sto se tice mucnina, meni je na dane. Ima dana kad mi se sve gadi, a onda opet kad mislim da mi je ok. Nekada me tek popodne npr. ulovi neka slabost i mucnina. Danas recimo pod tusem me uhvatila vrtoglavica, mislila sam da cu se srusiti, a nije bilo ni prevruce.

I mene je maloprije omamilo kad sam izasla iz kupaone pune pare... a mucnina me zna loviti kad sam gladna. Npr. Kad idem doma s posla, a ujutro se bas moram napucat klope za dorucak.

27.6. 💙

Ana_Marija_2019
    26. Studeni 2017. 18:02

Uuuu danas mi je punih 10 tjedana, napokon u dvoznamenkastom broju!

HappySeal
    26. Studeni 2017. 18:06

1/4 gotova!!!!!

27.6. 💙

Tea👶
    26. Studeni 2017. 18:10

Ajme to je uzas kad nekvalificirani ljudi rade neki posao...a kod nas je to normalno nazalost 😐
    Meni je traka zakon, kad sam krenula u teretanu, zaljubila sam se u nju i ne dam je 😂😂

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Ana_Marija_2019
    26. Studeni 2017. 18:10

HappySeal

1/4 gotova!!!!!

Haha daaaa!!! Ma samo da prode 1. tromjesecje!!

Ana_Marija_2019
    26. Studeni 2017. 18:12

TeaC

Ajme to je uzas kad nekvalificirani ljudi rade neki posao…a kod nas je to normalno nazalost 😐
    Meni je traka zakon, kad sam krenula u teretanu, zaljubila sam se u nju i ne dam je 😂😂

Gdje god sam radila bilo je nekvalificiranih ljudi, preko veze i sl. koliko god hoces. Grozno je u svakom slucaju, a najgore kad rade tako neki posao gdje bas mogu gadno zeznuti. 

26. Studeni 2017. 18:33

Jessy2009

Uuuu danas mi je punih 10 tjedana, napokon u dvoznamenkastom broju!

Jeeyy...meni nekako brzo ide vrijeme,  s 5t i 2dana sam saznala da sam t, do sad mi proletilo, vidjet ćemo dalje..

• Bajbaj
    26. Studeni 2017. 19:32

Pozdrav curke, dugo me nije bilo i vidim da sam svasta propustila.
    Meni su pocele lagane mucnine, gladna sam a kad vidim hranu odmah sam sita. Moram konstatirati da mi druga trudnoca pada puno teze nego prva.
    E, sto se tice probave. Ja se cijeli zivot mucim sa zatvorom i nema sta nisam probala. A onda sam zbog migrena otkrila magnezij (najbolji mi je od biolectre magnezij direkt, ali pali svaki). I zauvijek se pozdravila sa zatvorom. Ni u prvoj trudnoci, ni nakon poroda, a ni sad u drugoj.
    Moj privatni gin kaze da je super sto uzimam magnezij, da ga on i onako preporucuje od 12og tjedna svim trudnicama. 
    Inace, odbrojavam sitno do sljedeceg pregleda, budem se narucila onaj tjedan iza, ajme jedva cekam.

Tea👶
    26. Studeni 2017. 19:39

A ja uzimam elevit, a tamo ima magnezija, uz to pijem mineralnu na dnevnoj bazi i donat Mg ne bi li potaknula ista. Bilo bi too much da uz to uzimam Mg direkt. Budo vidjeli, mozda rijesim to aktivnoscu.

Jessy, katastrofa nam je sustav i ne mozemo tu nista. Jbg :/

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Honey
    26. Studeni 2017. 20:11

U elevitu je pre malo magnezija. Preporucena doza je 400mg, a smije se i do 800mg pit. U trudnoci se preporucuje min izmedu 350-400mg. Ja pijem uz onaj u elevitu jos 200mg, to izade 325mg i fino idem svaki dan na wc. Treba uzimati citrat koji se bolje apsorbira. O svemu ovom razgovarala sa privat ginekologom naravno, koji je sve pozdravio. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.