Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    30. Svibanj 2018. 16:15

ProudMomy

A gle nemam pojma kaj bi u tome svemu, ak je ctg dobar, moze se cekati, sam ne znam dokle bi tam lezala, gladna, zedna, a nista se ne dogadja.

Užas😏,sigurno jedva čeka da završi 😒

30. Svibanj 2018. 16:26

Ena31

ProudMomy

A gle nemam pojma kaj bi u tome svemu, ak je ctg dobar, moze se cekati, sam ne znam dokle bi tam lezala, gladna, zedna, a nista se ne dogadja.

A da,  sirota,  jos joj je trece dijete. Svaki put pun klinac dugo imala trudove,  jer se sporo otvara,  i sad opet sporo sve. A zacementirana je skroz.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

30. Svibanj 2018. 16:36

ProudMomy

Ena31

ProudMomy

A da, sirota, jos joj je trece dijete. Svaki put pun klinac dugo imala trudove, jer se sporo otvara, i sad opet sporo sve. A zacementirana je skroz.

Jao..toga me strah..jbt...ja samo prst...

pharmamma
    30. Svibanj 2018. 16:43

Nadam se da su se sve nenaspavane curke odmorile i da nekako prezivljavate ovu sparinu 😊
    6xmama prekrasna bušica ❤️ drago mi je da je malenom bolje 😊
    ivy bas je medeni kompletic 💙 
    nivami super za pregled i bebicu 😊 a tlak samo češće kontroliraj i to je to 
    Proud ja si jučer nafrljila klimu i popeglala vesmasinu dječje robice..napravila pauzu kad mi je postalo ful vruće i preživjela sam
    Nella lijepe i ti u bušica 😍
    Mladamamica bravo za dečka 😁ma najbolje da i ti kreneš s ovim aktivnostima naših terminuša,za prst si otvorena,možda potakneš da krene samo 😁😁
    Ena samo ignoriraj takve 😉
    Proud držim fige frendici da čim brže i bezbolnije prođe porod ❤️
    Nadam se da nisam nikog zaboravila...ja odradila bris na streptokok ujutro,u pon moram po nalaz..držimo fige do tad..i onda par sati još lutala sa sveki po westgateu..noge me rasturaju,nisam ja vise za shopping 🙈 mislim da ću za preostale sitnice puniti košarice u webshopovima 😂😂😂

30. Svibanj 2018. 16:43

Ma ona nije ni tolko,  ona je bas beton beton.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

baarbaraa29
    30. Svibanj 2018. 16:51

Ko je ono reko da ne zna kak bi se naredio za spavanje? 😆

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

30. Svibanj 2018. 16:53

baarbaraa29

😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣A jbt ne vjerujem 🤣🤣🤣🤣

6xmama
    30. Svibanj 2018. 16:54

baarbaraa29

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 za krepat... 
    Proud, ne smiju ju dugo drzat tak ak joj je voda otisla jer cim je duze bez vode veca je mogucnost infekcije... Mislim da pricekaju mozda nekih 12 sati i onda mora van milom ili silom

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

30. Svibanj 2018. 16:57

Barbara ja cu se ranit 😂😂😂😂
    Kaze da je dobila gel,  al nista se ne dogadja i dalje. Valjda ce ju uskoro netko pogledat,  pa ce odlucit jel moze mozda na drip ak se otvorila ili jos jedan gel.
    Ugl igra zivaca,  luda je!

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Confused
    30. Svibanj 2018. 17:08

Proudy drzim fige za prijateljicu da sto prije rodi.
    Ena ja sam prvu kcer dosla rodit prst otvorena.Od prvog truda do poroda proslo 9 sati,od toga u radaoni 3 sata provela.Skroz prirodan i lagan porod.

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI