Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijaa30
    30. Svibanj 2018. 15:12

Mia789

Marijaa29

Cekaj, zbog cega si ti bila u bolnici?
    Zaboravila sam vec, sve zaboravim iskreno 😐
    Nadam se da bude proletilo, a onda slatko iscekivanje KAD CE?! 😁

Ma meni ti se krenuo skraćivati cerviks u 27 tt. I onda kad je u 32 tt došao na 1,5cm, poslala me doktorica u bolnicu pa su mi radili sve pretrage. Sve je bilo ok, dobila 2 injekcije deksametazona i pustili me kući na mirovanje. Ali tad su mi dani trajali kao godine.
    Sad kad pogledam na cijelu trudnoću, tako je sve brzo prošlo, ne mogu vjerovati da je još ovako malo ostalo :)

A da, sad se sjecam... okrene se vrijeme onak, uskoro cete uzivati zajedno 😁😃

26.8. Ivan 💙💙

Pahuljica
    30. Svibanj 2018. 15:13

Hm imam pitanje, znaci ja idem u vinogradsku, vidim da je Mia napisala da su joj vadili krv za epi, jel to onda moram nekome prije napomenut? Kako to ide? Jooj sad se osjecam tak neinformirano😣😔 mislim iskreno ja bi najradje sve prirodno, al tko ce znat kako ce sve to ic, prvo mi je pa sam klasa optimist haha 

💙 A.L.

ivymicek
    30. Svibanj 2018. 15:17

Mia789

Marijaa29

Cekaj, zbog cega si ti bila u bolnici?
    Zaboravila sam vec, sve zaboravim iskreno 😐
    Nadam se da bude proletilo, a onda slatko iscekivanje KAD CE?! 😁

Ma meni ti se krenuo skraćivati cerviks u 27 tt. I onda kad je u 32 tt došao na 1,5cm, poslala me doktorica u bolnicu pa su mi radili sve pretrage. Sve je bilo ok, dobila 2 injekcije deksametazona i pustili me kući na mirovanje. Ali tad su mi dani trajali kao godine.
    Sad kad pogledam na cijelu trudnoću, tako je sve brzo prošlo, ne mogu vjerovati da je još ovako malo ostalo :)

Ti ćeš kao i naše Ena i Proud dočekat 40+. Neka je sve dobro ali da trudnoća bez obzira kako je provedeš aktivno ili mirujuć narkraju proleti 😂😂. Ja isto ne mogu vjerovati da je uskoro kraj.
    Franova sada malo uživaj, mazni koki slatkač. I da ja sam to pripremila pa ćemo na kraju vidjeti kaj će bebo imati i koliko će vruće biti.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

30. Svibanj 2018. 15:22

Od sutra kreće kladionica, Proudy i ja 40+ 😂😂,jbt činilo se nedostižno kad smo se šalile s tim😀,tak da curke moje samo strpljivo i polako,vrijeme će proletiti..

• Mia789
    30. Svibanj 2018. 15:40

Marija, jos malo krece uzivanje zajedno. Kad vidim kindi u sobi, svaki put se scimam kad se sjetim da ce bebica biti u njemu za koji dan/tjedan😁
    Ivy, i ti si nam jos malo, bas ce biti zabavno pratiti kojim cemo redom ici😁
    Pahuljica, ja sam ti isla vaditi krv jer ti kao nalazne smije biti stariji od mjesec dana, a kako bi jako voljela epiduralnu htjela samse pripremiti :) frendica mi je rodila u Vinogradskoj prije tjedan dana i htjela je bez epi, ali kad su krenuli trudovi nakon dripa, nije kogla izdrzati. Trazila je epi i napravili su joj nalaze na lici mjesta tako da bez brige. Iako zbog sebe mozes ih unaprijed napraviti pa imati za svaki slucaj.

30. Svibanj 2018. 15:51

Frendica mi u radjaoni od jutros,  puko joj vodenjak,  al nit ima trudove nit se otvara. Cubi jadna tamo i umire od dosade.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

30. Svibanj 2018. 15:58

ProudMomy

Frendica mi u radjaoni od jutros, puko joj vodenjak, al nit ima trudove nit se otvara. Cubi jadna tamo i umire od dosade.

A jadna ...a kolko smije proći od pucanja vodenjaka do poroda? Nebudu joj izazvali trudove i otvaranje?

30. Svibanj 2018. 16:04

A ne znam koliko ce drzati bebu na suhom da tak kazem. Danas joj je tocno 41tt,  nadam se da ce joj uskoro nesto dat da zavrsi s tim.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

30. Svibanj 2018. 16:07

ProudMomy

A ne znam koliko ce drzati bebu na suhom da tak kazem. Danas joj je tocno 41tt, nadam se da ce joj uskoro nesto dat da zavrsi s tim.

Mojoj mami otišla plodna kad su ju klistirili,nije ni skužila i bila seka jedno 12 sati bez vode,nezz točno kaj je bilo al imala je problema zbog toga nekih poslje poroda...a jbt ja bi im rekla da osiguraju malo,41t je..

30. Svibanj 2018. 16:10

A gle nemam pojma kaj bi u tome svemu,  ak je ctg dobar,  moze se cekati,  sam ne znam dokle bi tam lezala,  gladna,  zedna,  a nista se ne dogadja.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI