Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    30. Svibanj 2018. 20:26

ivymicek

Ena31

J@m@

Ena31

J@m@

Ena31

J@m@

Zaboravila sam jucer doktoricu pitat..citam za magnezij,jel ga smijemo piti pred kraj,s obzirom na kontrakcije,negdje da,negdje ne??

Nemoj ga više piti,mislim da do 36 tjedana, sad su kontrakcije dobrodošle😀

Dobro pa sam sad dva sumeca🙃☺👍

😂😂🙈,Da ne budeš i ti na kraju ko ja, zacementirana i 40+ 🙃,a prestala s mg i normabelom s 36t..

Pregrizi jezik,nema sanse da ja te tjedne docekam,meni prije ne gine😁😁

Nek ti bude kak si želiš😉😘😘..ja samo molim Boga da izbjegnem nekako onaj pregled od jučer..znam da će i porod boliti i to puno jače ali barem znam da boli jer ide bebica van a ne da će mi reći obuci se i dođi prekosutra pa da te opet prolazim isto😫

Nek i tebi se pokrene samo da ne moraš stalno na taj pregled, nemrem si to ni zamisliti 😂

😂😂Već sam pomislila da se cijela doktorica zavukla unutra k malome kolko je bolilo🤣🤣

baarbaraa29
    30. Svibanj 2018. 20:34

A jesam vam dala ideju sad za spavanje, a, a, a? Al cemo sad sve vjesit po boravcima!
    O zivota ti sta je sad s magnezijem! I s njega cu se morat skidat? Dobro pa jedno po jedno inace bi pala u apstinencijsku krizu!😂
    Mina..jesam ja ovak malo ko pod drogama nekad 😉 ali znam bit i ozbiljna. Ako ti je profilna u skladu sa uvjerenjima znas sta ti je za cinit. Molit se i uzdat u Boga da ce sve bit dobro. Ako i nije svedno ponovo pokusaj, al ovaj put uz "Pojacanje" 😇
    Znas koliko je mamica bilo u brizi, iskusenjima,strahovima.. J@ma, Mia, pharmamma, Ena, Thincyca, Proud..i evo sve je dobro svima. Tako ce i tebi samo malo nas bebice nekad moraju potsjetit i da utvrdimo tko je sad Sef/Sefica 🤗
    Ivy ljubi te Barbarica i ščipi noge kad vidis moj post!😆 

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

mina04
    30. Svibanj 2018. 20:48

baarbaraa29

A jesam vam dala ideju sad za spavanje, a, a, a? Al cemo sad sve vjesit po boravcima!
    O zivota ti sta je sad s magnezijem! I s njega cu se morat skidat? Dobro pa jedno po jedno inace bi pala u apstinencijsku krizu!😂
    Mina..jesam ja ovak malo ko pod drogama nekad 😉 ali znam bit i ozbiljna. Ako ti je profilna u skladu sa uvjerenjima znas sta ti je za cinit. Molit se i uzdat u Boga da ce sve bit dobro. Ako i nije svedno ponovo pokusaj, al ovaj put uz "Pojacanje" 😇
    Znas koliko je mamica bilo u brizi, iskusenjima,strahovima.. J@ma, Mia, pharmamma, Ena, Thincyca, Proud..i evo sve je dobro svima. Tako ce i tebi samo malo nas bebice nekad moraju potsjetit i da utvrdimo tko je sad Sef/Sefica 🤗
    Ivy ljubi te Barbarica i ščipi noge kad vidis moj post!😆

💜💜💜

All of God’s grace in one tiny face 💟

Marijaa30
    30. Svibanj 2018. 20:54

Mina, ja sam ti isto uloziva za vrsak prsta, al od 22tt pa moram mirovati. Kao lagano kretanje, kuhanje rucka i to je to. Isli ste bas gledati srceko i vjeruj muzu, doktorica bi vidjela da nesto nije u redu. Drzi se i samo pozitivno! 😗
    Barbara, sa svega ces se skinuti 🤣🤣
    Ena, drzim fige da sutra rađe u krajnjem slucaju rodis, nego da te maltretiraju 😁 ajmo Mihael 😁😁

26.8. Ivan 💙💙

mamica1985
    30. Svibanj 2018. 21:18

Mina - ja vjerujem da je sve u redu s curkom i da doktori sve to govore kao mjere predostroznosti. 😙
    Barbara - pljunula sam vodu kad sam vidjela sliku spavanja 😂
    Ne znam tko je stavio onu slikicu oblekice po temperaturama, ali hvala - jako korisno! Definitivno je lakse za jesensko/zimsku djecu kupovati, nego za ovu koja stizu kad je vani Sahara. 😂
    Ena - ajmoooooooo ✊✊✊

mina04
    30. Svibanj 2018. 21:22

Zanemarite muza u pozadini 😆 vratili se iz setnje pa je lezeca jer nam se ne da dici.
    Eto malo da vam rusimo prosjek fit mama, nas dvije bucke 😁 
    Ena hvala slikici za odjecu, jako korisno 😊

All of God’s grace in one tiny face 💟

30. Svibanj 2018. 21:30

mina04

Zanemarite muza u pozadini 😆 vratili se iz setnje pa je lezeca jer nam se ne da dici.
    Eto malo da vam rusimo prosjek fit mama, nas dvije bucke 😁
    Ena hvala slikici za odjecu, jako korisno 😊

Baš ste slatkice vas dvije 😘😘😍😍🤗

• NellaM
    30. Svibanj 2018. 21:33

Hvala vam cure! 😊❤️ hvala barbara, znaš da budem ❤️ Hvala franova❤️ kod mene je uglavnom kosa cupava pa će sigurno biti još koja za tebe 😄 
    6xmama slatka busica i woooow 6.put 🤗
    Mladamamica  ja se isto ne radujem potencijalnom carskom, a beba nije dobro okrenuta za prirodni porod 🤷🏻‍♀️ Prvo sam bila bas razočarana i preplašena, a onda sam si posložila nekako to u glavi, i to je porod i samo neka on meni sretno izađe, nema veze kuda 🤗
    Glede ovih di si ti i tako te, danas me postarica pita a šta si ti još trudna.. reko ne, Eno beba spava a ja nako nosam loptu pod majcom 😬
    Nadam se sa će proud frendici sto prije krenut, kad čitam sva se stresem zao mi da se žena tako muci 🙁
    Mina zao mi je da je stalno nešto za brigu.. samo pozitivne misli..i slatka si jako, ti i busa ❤️
    Ma ne znam, valjda sam sve popratila a šta nisam sorite 🙃 ja bas ne znam kratko, Al kad dok sam sve odradila 10 stranica u zaostatku 😄

bojana27
    30. Svibanj 2018. 21:52

Mina , nemoj se nis sekirat :) bitno da bebica raste , moja je za 2 tjedna manja uvijek od pocetka ..a mala prva se rodila u 36 tjednu sa 2kg ..bila je samo manja bebica 🤗🤗 ja zene moje zderem kao da nisam normalna a onda patim od zgaravice 😅

bojana27
    30. Svibanj 2018. 21:56

Sta znace ove dolje krivulje ?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.