Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    30. Svibanj 2018. 18:02

ProudMomy

Ena31

Reko mi muž da će me sutra ostaviti doktori tamo,ajd da i to vidimo😂😂

Meni je dijete danas doslo iz vrtica i reklo da cu preksutra rodit 😂😂😂😂😂

😂😂A ljubav mala😍😍😘.
    Ovo sam maznula s Jesenskih😀

franovamamita
    30. Svibanj 2018. 18:07

barbara ahahahahahhaahhaha preeeedobro 😂😂😂😂
    mina draga vjerujem ds se brines ali nadam se kad dodes na sljedecu kontrolu da ce biti sve ok 😘
    ena e pa super vidis s tim ce nam valjda biti lakse☺

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

30. Svibanj 2018. 18:10

mina04

baarbaraa29

Ena a to pranje poda je zapravo Spa jel tak? 💆🏻‍♀️🧖🏻‍♀️
    Ja sam cijele dane na kutnoj jer odmaram i odradjujem beauty sleep za premijeru! 👠👒
    Mina jaaaj vidis da imas sta pisat!
    Pregled, s nama obavis predpregled, izvjestaj da ti se jedu punjene paprike sa sladoledom, kukanje kak si masna pa nabacis sliku pa ti mi kazemo da ti je zapravo špiglo masno, a da si ti komad od zene… I tak! 😎

Imas ti pravo 😁😁
    Izvjestaj s pregleda, ne znam kaj da vam velim..osjecam se trenutno jadno. Prvo kaze mali joj trbuh, pa me pitala s koliko sam se ja rodila kad sam joj rekla da sam sa 2400 a onda ok bit ce mala na mene. Pa je onda na mozgu nasla neko prosirenje koje kao zna se dogoditi kad se mozak razvija, treba samo pratiti. Na iducem pregledu moze se povuci skroz ili ostati tako kako je. Kad se to kao vidi inace salju onda na snimanje bebinog srca, a ja sam bila sad 11.5 i srce je u redu. Sto mislim mi sad u glavi, mozda je nesto a mozda bas nije nista. Ubit ce me sad to do iduceg pregleda 😓

Znam da je sad teško i da imaš sto stvari u glavi sad, ali 🤞🤞🤞🤞 pozitivne vibre, vjerujem da je sve ok i da će se pokazati da je sve to dio razvoja bebice,a procjene oko težine i tekako fulaju.,a može i po genima samo biti manja bebica..a i da nije nešto dobro mislim da bi i na tom snimanju se srčeka vidjeli onda🤞😘

Mya
    30. Svibanj 2018. 18:27

Mina vjerujem kako ti je i koliko god se moras sabrat glava ce biti puna i do sljedećeg pregleda neces biti mirna..tako mi je i samoj bilo,najgorih tjedan dana,ali biti ce sve dobro,mora biti..ja jucer na ctg-u sa curom koja je sad u 37-om tjednu,a od 27-og lezala u bolnici zbog krivih mjera glave,pa trbuha,težine da bi sve bila greska,beba u najboljem redu tako da nemoj klonut i vjeruj u najbolji ishod

Mya
    30. Svibanj 2018. 18:33

Zaboravila sam jucer doktoricu pitat..citam za magnezij,jel ga smijemo piti pred kraj,s obzirom na kontrakcije,negdje da,negdje ne??

• mandrina
    30. Svibanj 2018. 18:36

baarbaraa29

Ko je ono reko da ne zna kak bi se naredio za spavanje? 😆

Meni je sad zao sto nemam takav veliki tabure😂😂😂😂😂😂😂

30. Svibanj 2018. 18:38

J@m@

Zaboravila sam jucer doktoricu pitat..citam za magnezij,jel ga smijemo piti pred kraj,s obzirom na kontrakcije,negdje da,negdje ne??

Nemoj ga više piti,mislim da do 36 tjedana, sad su kontrakcije dobrodošle😀

• mandrina
    30. Svibanj 2018. 18:43

Mina uvijek je grozno kad se tako nesto cuje. Ono sto sam ja naucila u trudnoci je da oni zapravo ne mogu bit sigurni u nis. Istina da imaju aparaturu kakvu nisu imali i da mogu puno toga vidjet, ali to isto tako ovisi o osobi koja je za uzv-om. Sve im moze bit i ne mora, a nas to muci i mori i onda si jos i same nadodamo. Jos ako se nadje neka baba kraj nas, mukama nikad kraja. Glavu gore, vjerojatno nije nis, a ako i je, rjesivo je. 😘😘😘😘😘😘

nivami
    30. Svibanj 2018. 18:53

Mina budi pozitivna sve ce bit u redu
    Barbara super poza, i ja bi tako 
    Meni tlak sad kad sam mjerila bio 115/73

Mya
    30. Svibanj 2018. 18:55

Ena31

J@m@

Nemoj ga više piti,mislim da do 36 tjedana, sad su kontrakcije dobrodošle😀

Dobro pa sam sad dva sumeca🙃☺👍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.