Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baarbaraa29
    30. Svibanj 2018. 12:54

Ivy odlicna robica za majog frajera 😍 Mozda ispod tog duksica bodi kratkih rukava? 🤷🏻‍♀️ Ko bi znao kad taj Dan moze bit 33, ali i 17 ak rokne neka kisa!
    Nivami super za dobar pregled!
    NellaM eto tebe! 😊 Svrati nam cesce zgodnice!! 😍
    6xmama je mama na 6tu😍😍😍
    Mladamamica sam nek oni vjecaju i izvjecaju najbolje za oboje! Nedaj Boze nekih problema. Pa ako je carski bolja opcija..podnjet ces ti sve hrabro! 💪🏻😉
    Nema franove.. Il ganja coeka po selu ili se mure😂
    Proud jel danas ono Srijeda?🙈
    Opet nam nema ni HappySeal..Blackie, Mia789, mina04.. 📢 📣📢📣

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

ivymicek
    30. Svibanj 2018. 13:02

Nella M slatka bušica a i frizura je čist ok.
    6xmama i meni se lini da je bušek baš narasel. Kaj veli ena divna si i da sam ja rodila kao i ti ja bih bila kit.
    Mladamamica ne brigaj možda i pokrenu porod budu vidjeli. Držimo fige da se bebek sam odluči izać.
    Nivami super za bebicu već su to super kilice 
    Ja sam se za izlazak odlučila uzeti veličinu 50 valjda mu ne bude mala.
    Ena diši.. zblokiraj te kaj šalju poruke i stavi ih na ignore. Izderi se na mobitel pa ti možda bude lakše 😘😘😘.
    Ja sam počistila, usisala, jela i sad kuham kavu. Još moram oprati podove...

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

30. Svibanj 2018. 13:04

Brabara da,  danas je srijeda 😂😂😂😂. Skuzila sam ja zakaj je on meni obecao srijedu,  pa 4 dana su nam svi slobodni od danas,  mogu uvalit dijete kome god. Zato bi on danas gurao 😂😂😂😂
    Evo i podove sam oprala i ves sam objesila. Kaj sad da radim? Da idem gore dolje po stepenicama u zgradi? 😂😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

ivymicek
    30. Svibanj 2018. 13:04

baarbaraa29

Ivy odlicna robica za majog frajera 😍 Mozda ispod tog duksica bodi kratkih rukava? 🤷🏻‍♀️ Ko bi znao kad taj Dan moze bit 33, ali i 17 ak rokne neka kisa!
    6xmama je mama na 6tu😍😍😍
    Mladamamica sam nek oni vjecaju i izvjecaju najbolje za oboje! Nedaj Boze nekih problema. Pa ako je carski bolja opcija..podnjet ces ti sve hrabro! 💪🏻😉

Ajme da... Sve su nam se sakrile.. franova se miri nema druge...
    Stavila sam mu i bodek kratkih rukava pa ćemo vidjeti.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

30. Svibanj 2018. 13:07

Ena,  kuzim te! Od jutros 3 susjede,  da kaj cekam? Jos si doma?
    Onak jebite se,  kaj se to moze programirat? Daj nemojte mi skakat po glavi.
    Jucer isto jedna,  ja vani s malim,  dodje ona do mene i veli dosla sam te nazivcirat pitanjima pa mozda odes nocas rodit,  da ja sutra mogu pit.
    Rekla sam M da nju ne zove na festu 😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

30. Svibanj 2018. 13:10

Ubila sam se u sladoledu sad😂😂,van,š.voće,punč...dvije porcije,smiruje živce😂😂Mali skače u trbuhu ko lud.
    Franovamamita i Proudy budu gurale danas,moj neće gurati😂🤣,idem usisati stan i oprati pod😂

mina04
    30. Svibanj 2018. 13:12

baarbaraa29

6xmama je mama na 6tu😍😍😍

Tu sam tu sam..pratim vas vjerno al nemam sta pametno napisati i nikad ne mogu sve popamtit za komentirati pa odustanem 😅😅
    Znam samo da se ne zna koja je lijepsa od koje bušice 🤗
    Ja sam za dva sata na pregledu kod svoje doktorice. Muz i ja gledamo sad vec pol sata u trbuh koliko se izvija, mala luduje 😆 puno sam kila dobila od proslog pregleda pa se sad bojim pranja 😶
    Jedva cekam da nam stignu prve bebice, i da nam kazete kako je sve proslo da se i mi pripremimo 💛
    Drago mi je za sve dobre preglede..
    Vani je vruce za popizdit, mene muce svaki dan mucnine jos uvijek i tlak zeza malo.
    Nisam bas slike stavljala al nabacim jednu kad se sredim 😉

All of God’s grace in one tiny face 💟

baarbaraa29
    30. Svibanj 2018. 13:18

Jao kad napravim prozivku njih 83 od nas sveukupno 94!!! 🧐
    A jesam opasna, svima se gace tresu 😂😂😂😂
    Proud koja je to mudra racunica! Buahaha! Pametno, pametno! Nemoj se preforsirat na stepenicama, treba ti snage kad coek dodje s posla! Odi do trgovine po ananas za snack u pauzama! 😂
    Ena zamislili si da si Kate trudna s 4.ili neki celebrity i da tablodi jedva cekaju objavu i trgaju se ko ce prvi saznat i dobit sliku, a ti zgrtat lovu..i od pohlepe.. 🤔
    E! Stavit duple mrezice na prozore da nikake bestije ne uniđu zujat oko Mihaela Velikog! Iiii zabaci kosom na jednu stranu i osjecaj se bas bitnom! 💃🏻 E takoc! 

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

ivymicek
    30. Svibanj 2018. 13:22

Proud a da ti kreneš mirovat, možda si ga zbunila i sada više ne zna kaj treba ostat ili izać.
    Eto vidiš Ena kako ti slatkač pomogne 😊. Ko ih šljivi bezobraznici jedni. Sad se 
    Mina bitno da si s nama. Javi se s pregleda i nabaci slikicu da vas vidimo.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

30. Svibanj 2018. 13:33

baarbaraa29

Jao kad napravim prozivku njih 83 od nas sveukupno 94!!! 🧐
    A jesam opasna, svima se gace tresu 😂😂😂😂
    Proud koja je to mudra racunica! Buahaha! Pametno, pametno! Nemoj se preforsirat na stepenicama, treba ti snage kad coek dodje s posla! Odi do trgovine po ananas za snack u pauzama! 😂
    Ena zamislili si da si Kate trudna s 4.ili neki celebrity i da tablodi jedva cekaju objavu i trgaju se ko ce prvi saznat i dobit sliku, a ti zgrtat lovu..i od pohlepe.. 🤔
    E! Stavit duple mrezice na prozore da nikake bestije ne uniđu zujat oko Mihaela Velikog! Iiii zabaci kosom na jednu stranu i osjecaj se bas bitnom! 💃🏻 E takoc!

A jesi strašna😂😂😍😍😘😘,ti me uvjek nasmiješ😘😘🤗🤗😍😍. Evo usisala,sad pranje poda..nakon pauze😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.