Zaboravila sam jucer doktoricu pitat..citam za magnezij,jel ga smijemo piti pred kraj,s obzirom na kontrakcije,negdje da,negdje ne??
Nemoj ga više piti,mislim da do 36 tjedana, sad su kontrakcije dobrodošle😀
Dobro pa sam sad dva sumeca🙃☺👍
😂😂🙈,Da ne budeš i ti na kraju ko ja, zacementirana i 40+ 🙃,a prestala s mg i normabelom s 36t..
Znači zapamtila sam ludu pozu spavanja, odlično je 😂😂
I ovo za pregled i mozak, meni je na jednom pregledu bila rekla da vidi neku točkicu na srcu i da to mora pratiti, i na sljedećem nije više ništa bilo. Može bit do razvoja djeteta. A i te mjere težine isto nisu pouzdane. Frendica morala pred kraj stalno na kontrole, mislim da su joj govorili da ima oko 2kg, na kraju se mala rodila s 2700. Bit će sve ok 😊😘😘
Barbara 😂😂😂😂
Ena ovo izgleda korisno,bas sam se danas u dućanu predomišljala kaj kupiti jer nemam pojma kaj će mi trebati i kaj točno oblačiti bebi kad će biti ovako lude temperature 😁
Mina znam da ti je sad sto misli u glavi i da brineš,ali nadam se da će sve biti ok..kaj se tiče veličine bebe,i moja curka je dosta manja..ali bitno je sa pravilno napreduje..a za ovo proširenje,vjerujem da će se povuci..kad ti je idući pregled?
Mene zivciraju ti doktori. Nisu sigurni u nesto, al bitno da stave bubu u uho. Ionak trudnice imaju brige, jos oni pridodaju...a ne smijete se nervirati kao 😤😤😤 Mina, nemoj se previse muciti, bude sve u redu. Samo pozitivno razmisljaj! Kad ti je sljedeci pregled?
26.8. Ivan 💙💙
Zaboravila sam jucer doktoricu pitat..citam za magnezij,jel ga smijemo piti pred kraj,s obzirom na kontrakcije,negdje da,negdje ne??
😂😂🙈,Da ne budeš i ti na kraju ko ja, zacementirana i 40+ 🙃,a prestala s mg i normabelom s 36t..
Pregrizi jezik,nema sanse da ja te tjedne docekam,meni prije ne gine😁😁
Mene zivciraju ti doktori. Nisu sigurni u nesto, al bitno da stave bubu u uho. Ionak trudnice imaju brige, jos oni pridodaju…a ne smijete se nervirati kao 😤😤😤 Mina, nemoj se previse muciti, bude sve u redu. Samo pozitivno razmisljaj! Kad ti je sljedeci pregled?
Ovo potpisujem... Oni cesto naprave frku i kad ne treba, mislim da vise da sebe zastite.Kad je premali trbuh ne valja, kad je preveliki opet ne valja 😑
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Nek ti bude kak si želiš😉😘😘..ja samo molim Boga da izbjegnem nekako onaj pregled od jučer..znam da će i porod boliti i to puno jače ali barem znam da boli jer ide bebica van a ne da će mi reći obuci se i dođi prekosutra pa da te opet prolazim isto😫
Mene zivciraju ti doktori. Nisu sigurni u nesto, al bitno da stave bubu u uho. Ionak trudnice imaju brige, jos oni pridodaju…a ne smijete se nervirati kao 😤😤😤 Mina, nemoj se previse muciti, bude sve u redu. Samo pozitivno razmisljaj! Kad ti je sljedeci pregled?
Ovo potpisujem… Oni cesto naprave frku i kad ne treba, mislim da vise da sebe zastite.Kad je premali trbuh ne valja, kad je preveliki opet ne valja 😑
Potpisujem! I kad nisu sigurni stave bubu u uho pa si ti misli... Uglavnom mina glavu gore sve mantramo da na sljedećem uzvu ave bude kako se spada još pogotovo jer ste i srčeko kontrolirali i ako tada nije bilo anomalija ne znam zašto bi ih sada bilo. Šaljem pozitivne vibre.
Ena dobro da si to ukrala sada barem imam viziju kako obući bebolinca iako ja polažem nade da će temperature malo past jer mi se ne rađa po ovim vručinama 😂.
Barbara alaj me ubi danas 😂😂😂😂 bebo će mi izletit od smijwha.
Proud držim fige za frendicu i da muž danas pogura stvari kak se spada ipak je logistika spremna.
Mene danas rastura zdjelica da jedva hodam ali sam uspješno oprala podove i mislim da mi je vešmašina crkla 😖.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Nek ti bude kak si želiš😉😘😘..ja samo molim Boga da izbjegnem nekako onaj pregled od jučer..znam da će i porod boliti i to puno jače ali barem znam da boli jer ide bebica van a ne da će mi reći obuci se i dođi prekosutra pa da te opet prolazim isto😫
Nek i tebi se pokrene samo da ne moraš stalno na taj pregled, nemrem si to ni zamisliti 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Hvala vam od srce sto ste uz mene i na vasim rijecima utjehe, lijepse se osjecam odmah 💓💓💓. Znam ja da ce Bog dati na dobro sam eto srce luduje.
4.7 sam narucena ponovno. Muz mi je rekao da je ova kad smo bili na snimanju srca pogledala sve i rekla da je ok, ja se ne sjecam toga 😣 znam da je rekla za srca al za ostalo ne mogu se sjetit. Ja sam zatvorena, kaze dr ostat ces ti tako do poroda, pise za vrsak prsta uloziva zaboravih sta to znaci?I da princeza ima 1kg, citam da je to ta tezina za 27 tjedana?
Barbara, danas si nas zbilja posteno nasmijala!! 😂😂😂😘
All of God’s grace in one tiny face 💟
Sortiraj odgovore
Najstariji