Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    30. Svibanj 2018. 22:00
    Gladni mužić i ja 😂😋
    Gladni mužić i ja 😂😋
    30. Svibanj 2018. 22:17

Bojana27

Sta znace ove dolje krivulje ?

Tu bi bile kontrakcije zabilježene

Pahuljica
    30. Svibanj 2018. 22:34

Ena dobar tek!
    Znaci ja imam vise tih listica sa ctga nego slicica djeteta sa ultrazvuka😂 blazeno hodocascenje u TA, komotno mogu u radosnicu umetnut te papire umjesto uzva hahah
    Danas citam, ali nikako polovit, prevruce je za citanje s razumijevanjem, ne zamjerite
    Inace dugo nam nije bio horor na rtlu tema😂 pa da ju ponovo pokrenem-jel mozda danas tko gledao? Evo ja naletila i pocela gledat kad ono pao mi mrak na oci... bio je neki tata s trudnicom koja rada i molim lijepo u najmanju ruku ga treba dobro opalit😑 dosla mi muka i prestala sam gledat, ali ne zbog poroda nego zbog tog groznog covjeka

💙 A.L.

30. Svibanj 2018. 22:47

Pahuljica

Ena dobar tek!
    Znaci ja imam vise tih listica sa ctga nego slicica djeteta sa ultrazvuka😂 blazeno hodocascenje u TA, komotno mogu u radosnicu umetnut te papire umjesto uzva hahah
    Danas citam, ali nikako polovit, prevruce je za citanje s razumijevanjem, ne zamjerite
    Inace dugo nam nije bio horor na rtlu tema😂 pa da ju ponovo pokrenem-jel mozda danas tko gledao? Evo ja naletila i pocela gledat kad ono pao mi mrak na oci… bio je neki tata s trudnicom koja rada i molim lijepo u najmanju ruku ga treba dobro opalit😑 dosla mi muka i prestala sam gledat, ali ne zbog poroda nego zbog tog groznog covjeka

Thanks😀,smazali 6 jaja i grah na salatu😋😋...nemrem gledat horor😎,počela sam gledati al promjenila program prije ičeg,dok još ona nije znala dal' će prirodno ili carski..a muževi🤣,moj je reko da će sutra roštilj i igrat igrice cijeli dan pošto nesmije niš radit,a ja ak me ostave kad rodim nek ga nazovem da dođe 😂😂

pharmamma
    30. Svibanj 2018. 22:49

Mina slatke i ti i bušica ❤️ a 1kg je taman neka zlatna sredina za 27tt,mislim da tu stvarno nemaš razloga za brigu..moja je tad bila procijenjena na 800g pa su me zadržali na promatranju,ali normalno raste i lijepo dobiva na težini..jednostavno je manja beba i to je to..
    Kako su me hormoni počeli prati,sva sam si cendrava,a nemam apsolutno nikakvog razloga..toliko sam bez volje da sam pojela zdjelicu tresnji i jagoda i ne da mi se ni ici večerati nekaj konkretnije 😩😩

mina04
    30. Svibanj 2018. 22:50

Pahuljica

Ena dobar tek!
    Inace dugo nam nije bio horor na rtlu tema😂 pa da ju ponovo pokrenem-jel mozda danas tko gledao? Evo ja naletila i pocela gledat kad ono pao mi mrak na oci… bio je neki tata s trudnicom koja rada i molim lijepo u najmanju ruku ga treba dobro opalit😑 dosla mi muka i prestala sam gledat, ali ne zbog poroda nego zbog tog groznog covjeka

Gledala sam ja i vikala na njega da je seronja!! Ona jadna ne zna kud ce od bolova, a on jos joj prigovara ma uzas! Inace pogledam svaki dan i nije mi tak strasno, al danas kad se beba nije bas micala poslije poroda ni plakala ajme kako me je bilo strah i srce me bolilo, bas je tesko bilo gledati 😢

All of God’s grace in one tiny face 💟

Pahuljica
    30. Svibanj 2018. 23:00

mina04

Pahuljica

Ena dobar tek!

Gledala sam ja i vikala na njega da je seronja!! Ona jadna ne zna kud ce od bolova, a on jos joj prigovara ma uzas! Inace pogledam svaki dan i nije mi tak strasno, al danas kad se beba nije bas micala poslije poroda ni plakala ajme kako me je bilo strah i srce me bolilo, bas je tesko bilo gledati 😢

Jooj da i bebicu sam vidla joj meni je skroz tesko bilo, tako je krhko izgledala i izmuceno, ali predivna beba, ja sam tih par minuta sama sebi morala govorit evo sad ce ona plakat sad ce

💙 A.L.

6xmama
    30. Svibanj 2018. 23:03

Mina,meni opće ne zgleda mali buško...a bome nisi ni ti bucka,još si i ti fit ...
    Već sam pozaboravila sve kaj sam pročitala ,idem još malo bacit oko na Tri,dva,jedan i idem spat.
    Tipkamo se sutra,klokančice moje,mirnu noć vam želim 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

ivymicek
    30. Svibanj 2018. 23:24

Mina super vam je ova ležeća poza.. jako ste mi lijepi ne znam jel do muža u pozadini ili što.
    Ok Proud nema jer se bacila na posel 😂.
    I moj m je danas svoju bračnu dužnost odradio, majke ti jedva našli pozu koja mi odgovara 😂. Zahtjevna i trudna.
    Ena sretno suuuutra! Javi nam se da ne brigamo.
    Pharma ja te skroz kužim mene operu hormoni svakijh par dana. Pa više ne znam ima li dana da sam normalna. Ako te tješi ja se smijem i plačem 2 u 1.
    Eto i ostalo sam zaboravila.
    Ljubim vas 😘😘😘😘
    Noćica 😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

30. Svibanj 2018. 23:33

ivymicek

Mina super vam je ova ležeća poza.. jako ste mi lijepi ne znam jel do muža u pozadini ili što.
    Ok Proud nema jer se bacila na posel 😂.
    I moj m je danas svoju bračnu dužnost odradio, majke ti jedva našli pozu koja mi odgovara 😂. Zahtjevna i trudna.
    Ena sretno suuuutra! Javi nam se da ne brigamo.
    Pharma ja te skroz kužim mene operu hormoni svakijh par dana. Pa više ne znam ima li dana da sam normalna. Ako te tješi ja se smijem i plačem 2 u 1.
    Eto i ostalo sam zaboravila.
    Ljubim vas 😘😘😘😘
    Noćica 😘😘😘

😍😍😍Opa maco i tebe mačak naskočio 😂😂bravo😘,baš ste aktivne,vi nebute imale problema s otvaranjem. Moje dijete što bi rekla Proudy kopa glavom tunel po zdjelici već sigurno 2 sata,boli samo tak,nadam se da bu nekaj koristi od toga 😂😂...lijepo spavajte i bez boljki i koječega vam noć bila,ja nebum spavala od nestrpljenja 🙂.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.