Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    30. Svibanj 2018. 21:30

mina04

Zanemarite muza u pozadini 😆 vratili se iz setnje pa je lezeca jer nam se ne da dici.
    Eto malo da vam rusimo prosjek fit mama, nas dvije bucke 😁
    Ena hvala slikici za odjecu, jako korisno 😊

Baš ste slatkice vas dvije 😘😘😍😍🤗

• NellaM
    30. Svibanj 2018. 21:33

Hvala vam cure! 😊❤️ hvala barbara, znaš da budem ❤️ Hvala franova❤️ kod mene je uglavnom kosa cupava pa će sigurno biti još koja za tebe 😄 
    6xmama slatka busica i woooow 6.put 🤗
    Mladamamica  ja se isto ne radujem potencijalnom carskom, a beba nije dobro okrenuta za prirodni porod 🤷🏻‍♀️ Prvo sam bila bas razočarana i preplašena, a onda sam si posložila nekako to u glavi, i to je porod i samo neka on meni sretno izađe, nema veze kuda 🤗
    Glede ovih di si ti i tako te, danas me postarica pita a šta si ti još trudna.. reko ne, Eno beba spava a ja nako nosam loptu pod majcom 😬
    Nadam se sa će proud frendici sto prije krenut, kad čitam sva se stresem zao mi da se žena tako muci 🙁
    Mina zao mi je da je stalno nešto za brigu.. samo pozitivne misli..i slatka si jako, ti i busa ❤️
    Ma ne znam, valjda sam sve popratila a šta nisam sorite 🙃 ja bas ne znam kratko, Al kad dok sam sve odradila 10 stranica u zaostatku 😄

bojana27
    30. Svibanj 2018. 21:52

Mina , nemoj se nis sekirat :) bitno da bebica raste , moja je za 2 tjedna manja uvijek od pocetka ..a mala prva se rodila u 36 tjednu sa 2kg ..bila je samo manja bebica 🤗🤗 ja zene moje zderem kao da nisam normalna a onda patim od zgaravice 😅

bojana27
    30. Svibanj 2018. 21:56

Sta znace ove dolje krivulje ?

30. Svibanj 2018. 22:00
    Gladni mužić i ja 😂😋
    Gladni mužić i ja 😂😋
    30. Svibanj 2018. 22:17

Bojana27

Sta znace ove dolje krivulje ?

Tu bi bile kontrakcije zabilježene

Pahuljica
    30. Svibanj 2018. 22:34

Ena dobar tek!
    Znaci ja imam vise tih listica sa ctga nego slicica djeteta sa ultrazvuka😂 blazeno hodocascenje u TA, komotno mogu u radosnicu umetnut te papire umjesto uzva hahah
    Danas citam, ali nikako polovit, prevruce je za citanje s razumijevanjem, ne zamjerite
    Inace dugo nam nije bio horor na rtlu tema😂 pa da ju ponovo pokrenem-jel mozda danas tko gledao? Evo ja naletila i pocela gledat kad ono pao mi mrak na oci... bio je neki tata s trudnicom koja rada i molim lijepo u najmanju ruku ga treba dobro opalit😑 dosla mi muka i prestala sam gledat, ali ne zbog poroda nego zbog tog groznog covjeka

💙 A.L.

30. Svibanj 2018. 22:47

Pahuljica

Ena dobar tek!
    Znaci ja imam vise tih listica sa ctga nego slicica djeteta sa ultrazvuka😂 blazeno hodocascenje u TA, komotno mogu u radosnicu umetnut te papire umjesto uzva hahah
    Danas citam, ali nikako polovit, prevruce je za citanje s razumijevanjem, ne zamjerite
    Inace dugo nam nije bio horor na rtlu tema😂 pa da ju ponovo pokrenem-jel mozda danas tko gledao? Evo ja naletila i pocela gledat kad ono pao mi mrak na oci… bio je neki tata s trudnicom koja rada i molim lijepo u najmanju ruku ga treba dobro opalit😑 dosla mi muka i prestala sam gledat, ali ne zbog poroda nego zbog tog groznog covjeka

Thanks😀,smazali 6 jaja i grah na salatu😋😋...nemrem gledat horor😎,počela sam gledati al promjenila program prije ičeg,dok još ona nije znala dal' će prirodno ili carski..a muževi🤣,moj je reko da će sutra roštilj i igrat igrice cijeli dan pošto nesmije niš radit,a ja ak me ostave kad rodim nek ga nazovem da dođe 😂😂

pharmamma
    30. Svibanj 2018. 22:49

Mina slatke i ti i bušica ❤️ a 1kg je taman neka zlatna sredina za 27tt,mislim da tu stvarno nemaš razloga za brigu..moja je tad bila procijenjena na 800g pa su me zadržali na promatranju,ali normalno raste i lijepo dobiva na težini..jednostavno je manja beba i to je to..
    Kako su me hormoni počeli prati,sva sam si cendrava,a nemam apsolutno nikakvog razloga..toliko sam bez volje da sam pojela zdjelicu tresnji i jagoda i ne da mi se ni ici večerati nekaj konkretnije 😩😩

mina04
    30. Svibanj 2018. 22:50

Pahuljica

Ena dobar tek!
    Inace dugo nam nije bio horor na rtlu tema😂 pa da ju ponovo pokrenem-jel mozda danas tko gledao? Evo ja naletila i pocela gledat kad ono pao mi mrak na oci… bio je neki tata s trudnicom koja rada i molim lijepo u najmanju ruku ga treba dobro opalit😑 dosla mi muka i prestala sam gledat, ali ne zbog poroda nego zbog tog groznog covjeka

Gledala sam ja i vikala na njega da je seronja!! Ona jadna ne zna kud ce od bolova, a on jos joj prigovara ma uzas! Inace pogledam svaki dan i nije mi tak strasno, al danas kad se beba nije bas micala poslije poroda ni plakala ajme kako me je bilo strah i srce me bolilo, bas je tesko bilo gledati 😢

All of God’s grace in one tiny face 💟

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI