Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    30. Svibanj 2018. 13:38

Ena31

baarbaraa29

Jao kad napravim prozivku njih 83 od nas sveukupno 94!!! 🧐
    A jesam opasna, svima se gace tresu 😂😂😂😂
    Proud koja je to mudra racunica! Buahaha! Pametno, pametno! Nemoj se preforsirat na stepenicama, treba ti snage kad coek dodje s posla! Odi do trgovine po ananas za snack u pauzama! 😂
    Ena zamislili si da si Kate trudna s 4.ili neki celebrity i da tablodi jedva cekaju objavu i trgaju se ko ce prvi saznat i dobit sliku, a ti zgrtat lovu..i od pohlepe.. 🤔
    E! Stavit duple mrezice na prozore da nikake bestije ne uniđu zujat oko Mihaela Velikog! Iiii zabaci kosom na jednu stranu i osjecaj se bas bitnom! 💃🏻 E takoc!

A jesi strašna😂😂😍😍😘😘,ti me uvjek nasmiješ😘😘🤗🤗😍😍. Evo usisala,sad pranje poda..nakon pauze😂😂

Samo polako. To ja zovem čišćenje na rate 😂.
    Ne znam kako vi ali meni klima radi od 10 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

baarbaraa29
    30. Svibanj 2018. 13:47

Ena a to pranje poda je zapravo Spa jel tak? 💆🏻‍♀️🧖🏻‍♀️
    Ja sam cijele dane na kutnoj jer odmaram i odradjujem beauty sleep za premijeru! 👠👒
    Mina jaaaj vidis da imas sta pisat!
    Pregled, s nama obavis predpregled, izvjestaj da ti se jedu punjene paprike sa sladoledom, kukanje kak si masna pa nabacis sliku pa ti mi kazemo da ti je zapravo špiglo masno, a da si ti komad od zene... I tak! 😎

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

ivymicek
    30. Svibanj 2018. 13:50

baarbaraa29

Ja sam cijele dane na kutnoj jer odmaram i odradjujem beauty sleep za premijeru! 👠👒
    Pregled, s nama obavis predpregled, izvjestaj da ti se jedu punjene paprike sa sladoledom, kukanje kak si masna pa nabacis sliku pa ti mi kazemo da ti je zapravo špiglo masno, a da si ti komad od zene… I tak! 😎

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

30. Svibanj 2018. 13:55

Ivy pa bas si to razmisljam,  moje dijete zuri dok ja lezim,  a od kad sam u pokretu od se splasio 😂😂😂
    Moje dijete je danas jako mirno,  mislim javlja se on,  al puno je njezniji prema meni nego inace,  ne znam jel mu vruce il kaj...

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Mia789
    30. Svibanj 2018. 13:57

Ej curke, ja sam nešto slično kao i mina :D Pratim vas redovno, ali sve pozaboravljam :) Uglavnom, pratim vjerno i držim fige Eni i Proudy da što bezbolnije i brže sve prođe <3 Ja sam baš u ponedjeljak izvadila nalaze za epiduralnu tako da sam spremna. Dobila sam nalaz i za streptokok kojeg neeeema :) tako da je i to dobro prošlo :)
    Zaista se nadam da na Sv. Duhu ju daju bez problema. Opasno smo se sve približile, kad krene samo će svaki dan stizati slike od bebica

ivymicek
    30. Svibanj 2018. 13:58

ProudMomy

Ivy pa bas si to razmisljam, moje dijete zuri dok ja lezim, a od kad sam u pokretu od se splasio 😂😂😂
    Moje dijete je danas jako mirno, mislim javlja se on, al puno je njezniji prema meni nego inace, ne znam jel mu vruce il kaj…

Moj ti je isto tak, do navečer je miran a onda ga lupa i lupa i lupa da boli (barem je tak ovaj tjedan). Vidjet ćemo kak će biti sljedeći 😊

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

30. Svibanj 2018. 13:58

baarbaraa29

Pregled, s nama obavis predpregled, izvjestaj da ti se jedu punjene paprike sa sladoledom, kukanje kak si masna pa nabacis sliku pa ti mi kazemo da ti je zapravo špiglo masno, a da si ti komad od zene… I tak! 😎

😂😂Da,spa 😂😘, Proudy možda ono kak vele,umirio se jer ide prema planu van😀

Confused
    30. Svibanj 2018. 14:01

ivymicek

ProudMomy

Ivy pa bas si to razmisljam, moje dijete zuri dok ja lezim, a od kad sam u pokretu od se splasio 😂😂😂
    Moje dijete je danas jako mirno, mislim javlja se on, al puno je njezniji prema meni nego inace, ne znam jel mu vruce il kaj…

Moj ti je isto tak, do navečer je miran a onda ga lupa i lupa i lupa da boli (barem je tak ovaj tjedan). Vidjet ćemo kak će biti sljedeći 😊

Same here 😂

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

Marijaa30
    30. Svibanj 2018. 14:05

baarbaraa29

E kak si ovo opisala 😅😅😅😅 mislim Mini 😅😅 al je tak 😎 Ena, tebe bi mogli sad i susjedima iznajmiti
    ..cistis tak dugo dok Mihael ne odluci van 😅😁

26.8. Ivan 💙💙

Marijaa30
    30. Svibanj 2018. 14:07

Mia789

Ej curke, ja sam nešto slično kao i mina :D Pratim vas redovno, ali sve pozaboravljam :) Uglavnom, pratim vjerno i držim fige Eni i Proudy da što bezbolnije i brže sve prođe &lt;3 Ja sam baš u ponedjeljak izvadila nalaze za epiduralnu tako da sam spremna. Dobila sam nalaz i za streptokok kojeg neeeema :) tako da je i to dobro prošlo :)
    Zaista se nadam da na Sv. Duhu ju daju bez problema. Opasno smo se sve približile, kad krene samo će svaki dan stizati slike od bebica

Mia, super za nalaze... i ti si spremna 😁 
    Ja sam bas sad mami govorila, jos odradimo cijeli 6.i 7.mj pa sam i ja u terminu 😁 no 37tt, al sigurnih 😁

26.8. Ivan 💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.