Ej curke, ja sam nešto slično kao i mina :D Pratim vas redovno, ali sve pozaboravljam :) Uglavnom, pratim vjerno i držim fige Eni i Proudy da što bezbolnije i brže sve prođe <3 Ja sam baš u ponedjeljak izvadila nalaze za epiduralnu tako da sam spremna. Dobila sam nalaz i za streptokok kojeg neeeema :) tako da je i to dobro prošlo :)
Zaista se nadam da na Sv. Duhu ju daju bez problema. Opasno smo se sve približile, kad krene samo će svaki dan stizati slike od bebica
Super draga za nalaze da su ok😀,nek ste i vi dobro..baš,kad krene bit će beba na ljetnicama da nećemo stići popratiti zbivanja 😂😂
Ja napokon stigla doma od pol 7 ujutro 🙈 idem sad zamijesiti pizzu brzinski i onda ne mrdam s kauča vise..vidim da sam propustila puno stranica,malo kasnije pročitam i nadoknadim 😘😘
Ej curke, ja sam nešto slično kao i mina :D Pratim vas redovno, ali sve pozaboravljam :) Uglavnom, pratim vjerno i držim fige Eni i Proudy da što bezbolnije i brže sve prođe &lt;3 Ja sam baš u ponedjeljak izvadila nalaze za epiduralnu tako da sam spremna. Dobila sam nalaz i za streptokok kojeg neeeema :) tako da je i to dobro prošlo :)
Zaista se nadam da na Sv. Duhu ju daju bez problema. Opasno smo se sve približile, kad krene samo će svaki dan stizati slike od bebica
Mia, super za nalaze… i ti si spremna 😁
Ja sam bas sad mami govorila, jos odradimo cijeli 6.i 7.mj pa sam i ja u terminu 😁 no 37tt, al sigurnih 😁
Ma to će ti tako brzo proletiti, vjeruj mi :) Da mi je netko rekao da ću do ovdje doći, prije mjesec i pol kad sam završila u bolnici, rekla bi mu da je lud. Ali eto vrijeme leti :)
Cekaj, zbog cega si ti bila u bolnici?
Zaboravila sam vec, sve zaboravim iskreno 😐
Nadam se da bude proletilo, a onda slatko iscekivanje KAD CE?! 😁
26.8. Ivan 💙💙
Ma meni ti se krenuo skraćivati cerviks u 27 tt. I onda kad je u 32 tt došao na 1,5cm, poslala me doktorica u bolnicu pa su mi radili sve pretrage. Sve je bilo ok, dobila 2 injekcije deksametazona i pustili me kući na mirovanje. Ali tad su mi dani trajali kao godine.
Sad kad pogledam na cijelu trudnoću, tako je sve brzo prošlo, ne mogu vjerovati da je još ovako malo ostalo :)
dan cure
vidim sve ste se lujepo naspavale neka neka i treba 😙
nivami super za pregled i bebaca😙
ivy bas je sladak kompletic 😙 ja sam svom kontala kratki bodi i pokrit dekicom nemam pojma
nella bas ste mi super i slatki 😙😙a meni su cupave slike naaaajdraze ☺
6xmama bome lijepo raste buso 😙😙😙
mladamamice veliki decko bitno da ste vas dvoje dobro a doktori ce napraviti ono sto bude najbolje za vas,nekoj se sekirati bit ce sve ok 😙😙
ena vjerujem ti da si popizdila trebala si napisat evo js vec doma s bebom😂😂
barbara terminuso hahahahaahahahha umirem koja si ti luda...😂😂😂 nije nista od navedenog ali na gasu smo od jutra i tak me sad vec sve boli da stvarno moram stati malo da ne bih ja sve ispred preskocila 😂😂😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ma meni ti se krenuo skraćivati cerviks u 27 tt. I onda kad je u 32 tt došao na 1,5cm, poslala me doktorica u bolnicu pa su mi radili sve pretrage. Sve je bilo ok, dobila 2 injekcije deksametazona i pustili me kući na mirovanje. Ali tad su mi dani trajali kao godine.
Sad kad pogledam na cijelu trudnoću, tako je sve brzo prošlo, ne mogu vjerovati da je još ovako malo ostalo :)
A da, sad se sjecam... okrene se vrijeme onak, uskoro cete uzivati zajedno 😁😃
26.8. Ivan 💙💙
Hm imam pitanje, znaci ja idem u vinogradsku, vidim da je Mia napisala da su joj vadili krv za epi, jel to onda moram nekome prije napomenut? Kako to ide? Jooj sad se osjecam tak neinformirano😣😔 mislim iskreno ja bi najradje sve prirodno, al tko ce znat kako ce sve to ic, prvo mi je pa sam klasa optimist haha
💙 A.L.
Ti ćeš kao i naše Ena i Proud dočekat 40+. Neka je sve dobro ali da trudnoća bez obzira kako je provedeš aktivno ili mirujuć narkraju proleti 😂😂. Ja isto ne mogu vjerovati da je uskoro kraj.
Franova sada malo uživaj, mazni koki slatkač. I da ja sam to pripremila pa ćemo na kraju vidjeti kaj će bebo imati i koliko će vruće biti.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Od sutra kreće kladionica, Proudy i ja 40+ 😂😂,jbt činilo se nedostižno kad smo se šalile s tim😀,tak da curke moje samo strpljivo i polako,vrijeme će proletiti..
Sortiraj odgovore
Najstariji