Cure tko je za nesto slatko? 😊
Inace nisam ljubitelj suhih kolaca, ali ovaj je bas, bas socan!
Taman za uz kavu! Tko ju jos pije..ja ju trenutno ne smijem ni vidjet!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Curke hvala puno,prvi put sam na nekom forumu. :) ja san inače iz Orahovice (Slavonija), imam 27 godina i bila sam pripravnik tj jos uvjek sam jos mjesec dana ali sam osla na bolovanje radi trudnoce morala sam, posto nemam nikakva prava obicno bolovanje sam dobila. Meni mučnine traju vec 2 tijedna, dobila sam dufaston za odrzavanje i folacin i to je to, u utorak idem na pregled da vidimo srce!!! Ugl mučnine dan i noć bez povraćanja i letim na wc cesto :) cak sam mislila da je viroza zeluca dok mi sestra nije rekla to ti je tako 😂 reko nisam znala da je to takva mucnina, jako sam bila zbunjena, a dobila savjeta od svih ma kao to ti je pre rano, umisljas i takve gluposti...
Neznam kako ste vi s mirisima? Meni odvratno sve smrdi i sto je mirišalo smeta mi. Tipa pečeni kruh, krema za lice, parfem, kava....ufff...
Curke hvala puno,prvi put sam na nekom forumu. :) ja san inače iz Orahovice (Slavonija), imam 27 godina i bila sam pripravnik tj jos uvjek sam jos mjesec dana ali sam osla na bolovanje radi trudnoce morala sam, posto nemam nikakva prava obicno bolovanje sam dobila. Meni mučnine traju vec 2 tijedna, dobila sam dufaston za odrzavanje i folacin i to je to, u utorak idem na pregled da vidimo srce!!! Ugl mučnine dan i noć bez povraćanja i letim na wc cesto :) cak sam mislila da je viroza zeluca dok mi sestra nije rekla to ti je tako 😂 reko nisam znala da je to takva mucnina, jako sam bila zbunjena, a dobila savjeta od svih ma kao to ti je pre rano, umisljas i takve gluposti…
Tak ti je i meni bilo muka na sve i dala mi Torecan čepiće, super su
Cure tko je za nesto slatko? 😊
Inace nisam ljubitelj suhih kolaca, ali ovaj je bas, bas socan!
Taman za uz kavu! Tko ju jos pije..ja ju trenutno ne smijem ni vidjet!
Mljac, prefino izgleda
Pozdrav novim curama!
Ja svaki dan hodam barem 45 min. Nazalost, s obzirom na mucnine, samo su mi neke stvari iz pekare pasale, ali valjda cu se unirmaliti sad. Ne vjezbam s utezima kao dosad jer nemam volje i iskreno, ne da mi se.
Kod yoge pazite da vam maternica nikad ne bude pozicionirana vise od glave (stoj, pincha, svijeca pa cak i pas prema dole). Izbjegavajte i twisteve svih oblika. Cak bi savjetovala da izbjegavate nase yoga centre opcenito jer ucitelja koji je specijaliziran za trudnice je u RH gotovo nemoguce naci. Bila sam u skoro svima u ZG, ne kao trudnica i nikad ne bi preporucila prenatalnu yogu s njima jer prica o 'radite koliko mislite da mozete' koju najcesce ponavljaju moze biti opasna. Npr. Ja sam izrazito fleksibilna (citaj, noga iza glave mi nije ni najmanje neugodna) i npr. Twisteve jos uvijek mogu raditi b z I malo napora do nevjerojatnih granica, ali to ne znaci zato sto osjetim da mogu, da je to i pametno.
27.6. 💙
Znam da ima par tih centara u kojima postoji prenatal yoga i navodno su educirani voditelji, ali ne znam koliko su dobri. Mislim, znala sam ici i na redovne sate i svi ti voditelji imaju nekakve certifikate, a neki su stvarno bili jako losi. Twistevi mi ne pasu uopce pa ih ne bi radila, a u stoju i npr. svijeci se ne bi bas osjecala sigurno. Pas prema dolje je baza svakog slijeda pa ne znam kako bi njega izbjegla.
Danas je najlakse dobiti YTT200 certifikat, ali to ne znaci da itko od tih ljudi zbilja zna sto radi. Bez uvrede ikome.
Ima online fora videa za trudnice, isplati se malo pronjuskati, nadje se njih ok. Posebno za cure koje prije nisu bile jako aktivne pa im treba netso tek toliko da se razgibaju.
27.6. 💙
I da, ja uopce nisam fleksibilna, ali kazu da se u trudnoci opustaju tetive i ligamenti pa mozda sad samu sebe iznenadim 😁😁
Sto se tice mucnina, meni je na dane. Ima dana kad mi se sve gadi, a onda opet kad mislim da mi je ok. Nekada me tek popodne npr. ulovi neka slabost i mucnina. Danas recimo pod tusem me uhvatila vrtoglavica, mislila sam da cu se srusiti, a nije bilo ni prevruce.
Danas je najlakse dobiti YTT200 certifikat, ali to ne znaci da itko od tih ljudi zbilja zna sto radi. Bez uvrede ikome.
Ima online fora videa za trudnice, isplati se malo pronjuskati, nadje se njih ok. Posebno za cure koje prije nisu bile jako aktivne pa im treba netso tek toliko da se razgibaju.
Pa ja se slazem s tobom. Vec dugo idem na jogu i stvarno sam prosla puno i centara i voditelja i bilo ih je super, a bilo je stvarno katastrofa. Nemam nista protiv nikoga, ali kad vidim da je netko npr. po struci graficki dizajner, a sad je zavrsio tecaj i postao ucitelj joge, definitivno sam skepticna. Kazem, i ja dugo idem na jogu, ali nisam ni priblizno te struke niti mislim da bi mogla dovoljno nauciti na nekom tecaju od par sati.
Imala sam cak neke ucitelje koji su diplomirani fizioterapeuti pa isto nisu puno znali o anatomiji.
Sortiraj odgovore
Najstariji