Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baarbaraa29
    26. Studeni 2017. 09:43

Honey ajme meni! Iako sam ja sklona njima. Na lijevoj potkoljenici sam vec imala neki zahvat prije jedno 4 god.,vise kozmetike radi, koji mi je sve samo pogorsao! Tad mi je dok.rekao da obzirom da mi tata ima s tim problema, vucem genetski i da ih u trudnoci necu moc uzbjec! Nadam se da mi se nece pojavit jos negdje. Razmisljam si kupit onu kompresijsku carapu!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Honey
    26. Studeni 2017. 10:29

Baarbaara ja nemam nikoga u obitelji ali sam citala da ih se inace dobije u trudnoci jer do 12tt imamo i 50% vise krvi u organizmu. E sad vecini se povuce nakon poroda, nekima ostanu prosirene. Za kompresijske sam citala, ali da se isto ne smiju nositi bez konzultacije sa doktorom, pa cu ga i to pitati u srijedu. Malo cu paziti da noge budu vise na povisenom i bit ce ok nadam se! 
    Mamica jesi ok sad? Super za bebicu ❤ 

baarbaraa29
    26. Studeni 2017. 10:38

Znaci ni to bez doktorskog pristanka! I ja cu sljedeci tjedan pitat i kupit pod hitno! 😩
    Vjerojatno kazu samo koju jacinu smijemo, sumnjam da ne smijemo uopce! 

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

• Anovi vona
    26. Studeni 2017. 11:12

Pozdrav svim curama! Evo da se i ja pridružim budućim mamama. Trudna sam po mom racunanju od zadnje menge 8+6 .. moram kod ginkačke da mi konaćno upiše karton i procjeni datum. Preko neta mi ispada datum porodjaja 02.07 .. ovo mi je prva trudnoća :) presretni smo :) 

Honey
    26. Studeni 2017. 12:06

Jupiiiiii! Dobro dosla i da je sretno i dalje ❤ koliko imas god.? Radis? Odkud si? 😊

franovamamita
    26. Studeni 2017. 12:07

Dan nikako se nisam naspavsla samo sam se rostiljala po krevetu i isla pipi wow cure bravo za vas koje ste vjezbale i vjezbate...moja kondicija je na 0 jer u zadnjoj trudnoci tj ljetos sam strogo mirovala i to te ubije strasno..sad nemoram strogo mirovati jednostavno samo slusam svoje tijelo...iscjedak vec 2 tjedna je bio neki svijetlosmedi pa sam dobila duphaston zabranu odnosa sto mi jaaaaako tesko pada   i vidjela je dok je uzimala papu nrki polip pa kaze od njega je iscjedak uh trudim se biti pozitivna....

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

franovamamita
    26. Studeni 2017. 12:14

Anovi vona

Pozdrav svim curama! Evo da se i ja pridružim budućim mamama. Trudna sam po mom racunanju od zadnje menge 8+6 .. moram kod ginkačke da mi konaćno upiše karton i procjeni datum. Preko neta mi ispada datum porodjaja 02.07 .. ovo mi je prva trudnoća :) presretni smo :)

dobrodošla 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

26. Studeni 2017. 13:20

Dobrodošle curke. Ja se napajkila, ustala pa bljuc....uf..jedva stigla do wc-a, nisam stigla čepić dns stavit, izgleda da će mi mukica bit prisutna još neko vrijeme. Ispekla pohane šnicle, pomfri, skuhala juhicu domaću s puuno povrća, napapali se i sad sam već u vodoravnom položaju😽

Tea👶
    26. Studeni 2017. 13:25

Helloooo djevojke, dobro dosle nove mame. 
    Mi smo se digli oko pol 8, misa, kavice, kod svekrve na rucak (pecena kokica, krumpir i kuhana brokula) i sad chillam, cekam da mm obavi sto treba, pa domeka pod dekicu. 
    Bome ena tebe to drzi sirota. Jesi se navikla ili te umara. Ja sam sretna sto ne rigam jer ne znam rigat, samo se cijela spigam i umorim 😂😂😂

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

26. Studeni 2017. 13:32

TeaC

Helloooo djevojke, dobro dosle nove mame.
    Mi smo se digli oko pol 8, misa, kavice, kod svekrve na rucak (pecena kokica, krumpir i kuhana brokula) i sad chillam, cekam da mm obavi sto treba, pa domeka pod dekicu.
    Bome ena tebe to drzi sirota. Jesi se navikla ili te umara. Ja sam sretna sto ne rigam jer ne znam rigat, samo se cijela spigam i umorim 😂😂😂

Fino fino...Navikla sam već..a sve je super dom stignem odmah čim ustanem čepić stavit, što jutros nije bio slučaj. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.