Helloooo djevojke, dobro dosle nove mame.
Mi smo se digli oko pol 8, misa, kavice, kod svekrve na rucak (pecena kokica, krumpir i kuhana brokula) i sad chillam, cekam da mm obavi sto treba, pa domeka pod dekicu.
Bome ena tebe to drzi sirota. Jesi se navikla ili te umara. Ja sam sretna sto ne rigam jer ne znam rigat, samo se cijela spigam i umorim 😂😂😂
Fino fino…Navikla sam već..a sve je super dom stignem odmah čim ustanem čepić stavit, što jutros nije bio slučaj.
Jel još zapališ koju ili si se riješila?
Evo bas sam sad zapalila uz kavu koju nisam popila valjda mjesec dana, ne bi li kojim slucajem otisla na wc...bzvz, nema za mene wca normalnog narednih 8 mjeseci ocito...pijem ful puno vode, cajeve, jogurte, cjedeno voce, donat mg....uzalud! Inace me ne trazi cigaretu, nemam zelju nikakvu, nego mislim da ce mi pomoc, ali se prevarim. I dalje imam vise od pola one kutije koju sam spominjala prije ohoho vremena.
Morat cu pitat ginica za onaj neki sirup za ciscenje. Izluduje me ovo 😨
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Ja se izlezavam,ali vise mi ni popodne ne da spavat,po noci nikako,ne znam na koju foru sam puna energije..tea tako je i meni,zatvor,dok nisam nasla spas u mineralnoj
URL = https: //lilypie.com]
28.06.2018.
Evo bas sam sad zapalila uz kavu koju nisam popila valjda mjesec dana, ne bi li kojim slucajem otisla na wc…bzvz, nema za mene wca normalnog narednih 8 mjeseci ocito…pijem ful puno vode, cajeve, jogurte, cjedeno voce, donat mg….uzalud! Inace me ne trazi cigaretu, nemam zelju nikakvu, nego mislim da ce mi pomoc, ali se prevarim. I dalje imam vise od pola one kutije koju sam spominjala prije ohoho vremena.
Morat cu pitat ginica za onaj neki sirup za ciscenje. Izluduje me ovo 😨
Moja curka je imala problema sa zadržavanjem stolice (nakon čega nastupi zatvor)
Za stolicu je dobila Laksol pitaj doktora smiješ li to jer je to nama puno pomoglo ili sirup portalak koji omekšava stolicu.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jama prosle smo ono razdoblje gubljenja energije, sad nam se laganini vraca energija, a mi i dalje legimo jer eto, moze nam se 😂😂
Meni je danas definitivno zadnji dan izlezavanja, jutros sam se jedva ustala iz kreveta ujutro koliko du me leda bolila. Pocet cu barem sat vremena setat ujutro. Imam traku doma, pa cu se laganini aktivirat. Ne mogu krzljat brate mili. 2 ipo mjeseca se pazim, a ne moram...uzas, ko ce tako do 6.mjeseca, ko kit cu docekat porod 😂 nije to samo briga o kilama kojih me dosta strah, to je nezdrava navika i nacin zivota..bas lose
.
Ivy bas cu pitat na iducem pregledu, do tad cu jos malo cekat svaki 3.dan 😐😊
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Ja nisam pila kavu vec stvarno dugo, toliko mi se poceo gaditi okus jos prije nego sam saznala da sam T da se kasnije nisam ni usudila.
A unatoc svemu, moram poceti raditi barem neke lagane vjezbe, pa necu moci hodati ako budem samo lezala mjesecima!
Ja nisam pila kavu vec stvarno dugo, toliko mi se poceo gaditi okus jos prije nego sam saznala da sam T da se kasnije nisam ni usudila.
A unatoc svemu, moram poceti raditi barem neke lagane vjezbe, pa necu moci hodati ako budem samo lezala mjesecima!
E pa to...ja smatram da ti ne moze nista bit ako te nisu upozorili, sto bi sigurno napravili da ima razloga, a ako te strah, nazovi ginica i pitaj. Atrofirat cemo 😂
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Meni kava ne smeta,ali svaku vecer sam pocela setat po sat vremena minimalno
URL = https: //lilypie.com]
28.06.2018.
Pitat cu kad iduci put budem isla koje vjezbe mogu raditi i jel mogu mozda krenuti na neko prenatal vjezbanje!
Setnja svaki dan 30-60min na zraku, prava stvar za probavu a i za misice! 💪
Sortiraj odgovore
Najstariji