Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    25. Studeni 2017. 22:17

Ena31

Honey

Ja sam u minusu -1,2kg i nadam se udebljati. Imala 62kg sad sam na 60.8kg, svi mi kazu to je super pa cak i doktor al neznam. Valjda je 😂

I ja na -1kg

Ajde super nisam jedina. Pa znas nije blia guzva kad smo mi bili, izmedu 11h i 13h, onda je tako oko 13 pocelo a kasnije neznam prerpostsvljam da je bio kaos 😁 Mi sve fino obavili u miru 😊

Tea👶
    25. Studeni 2017. 22:42

Jama, a kazu da dok god kile nisu dobivene junk foodom da su to zdrave kile, pa sad...oprastam si prvo tromjesecje iako je rekao gin da mogu trenirat...nekako nisam imala ni energije, pa podsvjesni strah itd...cim prode tromjesecje vracam se trcanju i pilatesu 😂 nema labavo 

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Tinchyca
    25. Studeni 2017. 22:56

Mene grudi počele tek prije 2-3 dana boljeti taman kad su i mučnine došle. Coprala sam i kukala kak ih nemam i kak me cike ne bole i sad se nemrem namjestiti u krevetu kolko me bole... 

💙30.06.2018 💙 Noa💙

Tinchyca
    25. Studeni 2017. 22:59

Tea i meni dr. zabranila trčanje.  Tako da ne znam kad je pametno počet opet i da li je uopće pametno.. 

💙30.06.2018 💙 Noa💙

Ana_Marija_2019
    25. Studeni 2017. 23:47

Ja sam inace isla na jogu i sad kako sam prestala koma se osjecam, bas mi treba nesto da vjezbam, a bojim se. Barem da neke lagane vjezbe radim za leda i noge mislim da bi mi bilo lakse.

Tea👶
    26. Studeni 2017. 00:12

Od joge ti apsolutno nista ne moze bit kad ti je tijelo naviklo na nju. Meni nije zabranio trcanje, dapace odobrio ga je, ali nekako od tog straha nakon operacije sam pazljiva sto se toga tice. Pocet cu vjezbat u 13.tjednu pomalo. Vise jogging nego trcanje, cisto da mi tijelo nesto radi, stize zima, a zimi volim lezat u toplome, pa da se ne zapustim 😂 

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Tea👶
    26. Studeni 2017. 00:14

A joj Jessy sorry...ti imas malih problema. Pa pitaj si ginicku, reci da si inace vjezbala jogu, tak da zna da si navikla na nju ☺

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Honey
    26. Studeni 2017. 08:06

Jutro!!! Evo napali nas neki azijati! Valjda to bude netko od admina pocistio. 
    Nista vjezbati bez konzultacije sa lijecnikom. Ja sam svom rekla za jogu, prije sam i trcala svaki dan 10km, al to vec godinu dana ne radim tako da nista, nemam nekih problema pa je svejedno rekao da jos malo pricekam. Bas cu s njim o tome u srijedu opet malo. Jel kome iskoci zadebljana vena na nozi? Ena tebi? 

26. Studeni 2017. 09:23

Honey

Jutro!!! Evo napali nas neki azijati! Valjda to bude netko od admina pocistio.
    Nista vjezbati bez konzultacije sa lijecnikom. Ja sam svom rekla za jogu, prije sam i trcala svaki dan 10km, al to vec godinu dana ne radim tako da nista, nemam nekih problema pa je svejedno rekao da jos malo pricekam. Bas cu s njim o tome u srijedu opet malo. Jel kome iskoci zadebljana vena na nozi? Ena tebi?

Ne draga, barem nisam primjetila

mamica1985
    26. Studeni 2017. 09:28

Hej zenske! Mene u petak navecer napala grozna crijevna viroza, povracala sam valjda 20 puta od 20h do pol 5 ujutro, a onda krenulo i dolje i visoka temp. Isla sam na hitnu pa me odmah spojili na infuziju zbog dehidracije, a poslali me i na ginekologiju na pregled za svaki slucaj, bebica je super i vidjela sam srceko kako kuca ❤ 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.