Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    25. Studeni 2017. 17:13

Dobro došla!

Neka ova bude školska i neka donese bracu ili seku... 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    25. Studeni 2017. 17:16

Confused

Jesu vama stalno simptomi trudnoce jednako prisutni?Mene grudi vise ne bole,a nisam ih smila dotaknit od boli.Trbuh mi nije vise onako napuhan.Jedino sto stalno imam pritisak na mjehur I dalje…

Meni su cike stale negdje početkom 9 tjedna (odjednom), bolile me do podne i onds stale. 

Sada me povremeno zabole ali ništa strašno. 

Mijenjaju mi se simptomi i njihova jačina.

Mene npr brine izostanak pojačanog iscjetka.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    25. Studeni 2017. 17:18

franovamamita

Honey hehe nadam se
    a kako stojite s kilazom ? ?ja sam +1kg i nadam se da necu previse dobiti mada sam s franom dobila 25kgjedino me spasavalo sto sam bila bas mrsava prije trudnoce

Ja sam na +1 ali sam u zadnje vrijeme gladna i sve mi je fino. Vidjet ćemo kako će bit do kraja, samo da ne bude previše 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

baarbaraa29
    25. Studeni 2017. 17:37

Franovamamita dobrodosla! Isti nam je termin, u dan smo trudne 😊 Sad me malp strecnila ova tvoja prica o prestanku rada srca u 8.tjednu 🙁 ali znam je to sve individualno!
    Zao mi je zbog izgubljenih bebica i nek ova trudnoca bude blagoslovljena do zadnjeg dana!
    Mene sise najvise bole kad se u noci ustanem na wc! Valjda gravitacija radi svoje 😂 iako ih tek sad pocinjem imat!
    Muka mi je sta god i kad god pojedem! Izgleda da bi trebala stat kad je najsladje jer kad se najedem, ne prejedem, najedem vec ne valja!
    Nadam se da ce uskoro prestat! 😕

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

25. Studeni 2017. 18:51

Honey

Confused ne trebas brinuti, meni su cice popustile i ne bole me vise i to vec ima jedno 3tjedna. Samo malo bradavice i to kad ih stisnem i to ne svaki dan. Napuhnutost nisam bas ni imala. Sve ok 🤗
    Franovamamita dobrodosla! Treca sreca da Fran dobije svog bracu ili seku 💗 zelim da prode skolski! Zao mi zbog ove dvije trudnoce ranije, sigurno ti je bilo jako tesko.
    Jel koja od vas bila/ide u West Gate na dane beba i trudnica? Mi sad dosli, kupili smo krevetic, 20% popust, i vidjeli i probali sve ostalo, to cemo uzeti na proljetnom sajmu opet kad bude 20%. Vrlo smo zadovoljni, ja kupila sebi i onaj jastuk za spavanje/dojenje. Jako puno hrvatskih proizvodaca i bas me veseli jer ima kvalitetnih stvari. 😍

Ha ha, baš me veseli što nisam ovaj late night bila u west gateu...jer bi to značilo da radim...jel bila gužva? Kad su bebe i trudnice uvjek bude gužva...

25. Studeni 2017. 18:53

Honey

Ja sam u minusu -1,2kg i nadam se udebljati. Imala 62kg sad sam na 60.8kg, svi mi kazu to je super pa cak i doktor al neznam. Valjda je 😂

I ja na -1kg

Ana_Marija_2019
    25. Studeni 2017. 21:24

Haha srela sam susjeda koji se doselio iz Kanade, prije su dolazili s djecom za praznike, a sad su u penziji i dosli su za stalno. Djeca su im mojih godina i dobili su nedavno bebe. Pitam ja kako su unuci, a kaze mi lik na nekom polu-hrvatskom, polu-engleskom - znas kako se pita: je li se rodilo dite ili sin? E pa ja ne znam sto je to s vasom generacijom, ali vise nitko sinove ne zna napraviti, sve sama dica.
    Bio je jako razocaran dok je to govorio.
    Naime, sad imaju tri unuke.
    Uopce nisam znala sto da kazem na to 😁😁😁
    I da, i on i zena su rodeni i proveli su cijeli zivot u Kanadi, roditelji su im odavde.

Confused
    25. Studeni 2017. 21:36

Jessy2009

Haha srela sam susjeda koji se doselio iz Kanade, prije su dolazili s djecom za praznike, a sad su u penziji i dosli su za stalno. Djeca su im mojih godina i dobili su nedavno bebe. Pitam ja kako su unuci, a kaze mi lik na nekom polu-hrvatskom, polu-engleskom - znas kako se pita: je li se rodilo dite ili sin? E pa ja ne znam sto je to s vasom generacijom, ali vise nitko sinove ne zna napraviti, sve sama dica.
    Bio je jako razocaran dok je to govorio.
    Naime, sad imaju tri unuke.
    Uopce nisam znala sto da kazem na to 😁😁😁
    I da, i on i zena su rodeni i proveli su cijeli zivot u Kanadi, roditelji su im odavde.

Primitivac

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

Tea👶
    25. Studeni 2017. 21:53

Ja sam na +4, uz 2 dana ne odlaska na wc 😂 mrzim ovo....nisam povracala ni jednom, mucnine u jako rijetkim situacijama....jedem voce i povrce, pocastim se necim slatkim tu i tamo. U pocetku sam grickala dosta, sto je cudno bilo za mene, ali sad se to izbalansiralo 😂 uglavnom jedem kuhano, pekare i tako izbjegavam godinama.
    .
    Kad smo kod toga, prihavljujem filete piletine i crveni grah s povrcem kao prilog za rucak. Vecera ananas 🍍🍍😂

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

25. Studeni 2017. 21:58

Ja te pratim,+3,5kg...vecera mi je samo voce jer me nista drugo ne traži,ne znam otkud kile rastu

URL = https: //lilypie.com]
    28.06.2018.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.