Jesu vama stalno simptomi trudnoce jednako prisutni?Mene grudi vise ne bole,a nisam ih smila dotaknit od boli.Trbuh mi nije vise onako napuhan.Jedino sto stalno imam pritisak na mjehur I dalje…
Jesu da..grudi duple i bole,pi pi konstantno,spavanje po noci lose i muka na trenutke,napuhana,danas cak me i glava boli
URL = https: //lilypie.com]
28.06.2018.
Jesu vama stalno simptomi trudnoce jednako prisutni?Mene grudi vise ne bole,a nisam ih smila dotaknit od boli.Trbuh mi nije vise onako napuhan.Jedino sto stalno imam pritisak na mjehur I dalje…
Jesu da..grudi duple i bole,pi pi konstantno,spavanje po noci lose i muka na trenutke,napuhana,danas cak me i glava boli
E da zaboravila sam,svaku vecer me uvati uzasnq zgaravica I poriv za povracanje,ali nemogu povratit...nego ne znam treba li me zabrinjavat izostanak ovih navedenih?
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Confused ne trebas brinuti, meni su cice popustile i ne bole me vise i to vec ima jedno 3tjedna. Samo malo bradavice i to kad ih stisnem i to ne svaki dan. Napuhnutost nisam bas ni imala. Sve ok 🤗
Franovamamita dobrodosla! Treca sreca da Fran dobije svog bracu ili seku 💗 zelim da prode skolski! Zao mi zbog ove dvije trudnoce ranije, sigurno ti je bilo jako tesko.
Jel koja od vas bila/ide u West Gate na dane beba i trudnica? Mi sad dosli, kupili smo krevetic, 20% popust, i vidjeli i probali sve ostalo, to cemo uzeti na proljetnom sajmu opet kad bude 20%. Vrlo smo zadovoljni, ja kupila sebi i onaj jastuk za spavanje/dojenje. Jako puno hrvatskih proizvodaca i bas me veseli jer ima kvalitetnih stvari. 😍
Jutro cure! Evo već deset dana u komadu se budim u 4:30 i ni minute dulje. 😂 Sinoć sam jela gaudu i kečap. M i Seka su se valjali od smijeha.
.
Tinchyca,odi na hitnu ako i danas bude iscjedak,taman i da ti bude samo na wc papiru.
Dobra si ti Kolačiću, ja ako legnem bilo kad, budim se nakon 3-4h sna, niti mi se piški niti me boli išta.....i onda moram odraditi popodnevni spavanac.
Roko💙 2.8.2018. 💙
I meni su popustile cice. Ajme super. Ja cu morat na proljece doc. Do kad traje sajam? Ja sam tek 11.12. u zgu 😐
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Na zalost traje do sutra samo. Ali bit ce opet u 4mj su rekli, pa onda prati malo, to ti bude taman za soping. Sve se lijepo naruci i svi imaju dostavu diljem hrvatske ako ne zelis odmah neke stvari nosit sa sobom. Ma super je pogledas odmah sve na jednom mjestu, i krevete i kolica i sjedalice, sve to vazno, za malo usporedit. Robicu kupis di hoces kad hoces. Mi smo krevetic dogovorili da nas zovu krajem 12mj. da vide kad bi mi htjeli da se isporuci. Ma super 💗
Honey hvala ti ❤ da bilo je tesko jednu bebu sam izgubila prije frana u 8tt prestalo srceko kucati a druga neuspjela je bila sad u 7mjesecu bila sam u 16tt kada su me porodili zbog nedostatka plodne vode...ovaj outa zelim vjerovati da ce biti sve ok...
Confused ne brini i meni je tako do prije dva dana uzasno bolile sad manje ali ostali simptomi prisutni...
ja ne povracam al mucnina svakodnevna i sad mi je tak lose da mislim da ce biti prvo riganje 😯 od ostalih simptoma nadutost i povremeni grcevi kao pred m i umor samo bih spavala..
nego cure dali neka od vas ima nizak tlak i kako to podnosite?
meni je oko 80/60 i uhvati me slabost i vrtoglavice
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Bit ce sve super! 🤗 Ja sam ti niskotlakasica. Mucilo me to malo na pocetku, al sad je ok. Gledaj to ovako, kad cemo bit ogromne i kad ce tlak otici gore nama bude taman 😀
Honey hehe nadam se
a kako stojite s kilazom ? ?ja sam +1kg i nadam se da necu previse dobiti mada sam s franom dobila 25kg jedino me spasavalo sto sam bila bas mrsava prije trudnoce
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ja sam u minusu -1,2kg i nadam se udebljati. Imala 62kg sad sam na 60.8kg, svi mi kazu to je super pa cak i doktor al neznam. Valjda je 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji