Odlično zvuče recepti za keksiće, nisam ih nikada radila ali bih mogla ove blagdane sa kikachima.
Ne lakiram nokte (listaju se jako nakon) i mislim da ne škodi toliko, jedanako koliko i dezić ili gel za tuširanje.
Večeras filmska večer sa mužićem. Tortilja chips sa finim umakom. Moj mužić će za mene popiti i bambus a ja,hm, vodu.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Evo ja sam se jucer farbala i jedina mogućnost sta moze biti je da farba se ne primi,kad ja ne crna nego ugljen,boja primila se bolje nego ikad
URL = https: //lilypie.com]
28.06.2018.
Cure ja na poslu i svatim da su mi sad zadnji dani tu i pocem plakat. Msl osam godina sam ovdje svaki dan, dana bolovanja nisam uzela i ja se raspekmezin umisto da se veselim. Sta hormoni? Ili nisan normalna?? 😣😣
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
M.lady hahaha, znam kako ti je. Ja radim još i ostat ću ako mi beba dozvoli do kraja, al već cvilim kako će cijeli ured bez mene a bogme i oni već cvile. Ja vodim cijeli ured i jako smo povezani, isto će bit već evo 8 godina, hrpu sam ja ljudi tu ispratila i dočekala, ali ja sam oduvijek konstanta i sad je to skroz apstraktno da me ne bude neko vrijeme. Rekla bi da ti je to normalno plus hormoni, posebno ako voliš svoj posao!
Teac ti bogme imaš fini apetit, neka samo ti papaj
Ivymicek zvuči super, eto tako i moj pije za mene, kako su pažljivi
Honey, ja ti jedem 5 puta dnevno manje obroke. A apetita mi definitivno ne fali 😂
Na kraju sam zamjesila kruh s pancetom.
Tesko bi mi pala pizza ili pasta, imam zgaravice i u obicnim periodima hahah, to su sve puste zelje u ove ure.
Ovo cu imat za sutra, malo sam se zaposlila, pa vise nisam gladna 😂😂
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Uf, ja sigurno necu plakati kad budem odlazila, a mozda cak padne i neka festa 😁😁😁
Kolegice mi nece biti preko 7 godina u komadu! (dijete s poteskocama pa onda 3. dijete) pa sto je godina u usporedbi s tim?! 😁😁
Ne znam, previse sam uzbudena s onim sto je ispred mene da bih se opterecivala s onim sto ostaje iza.
Uf, ja sigurno necu plakati kad budem odlazila, a mozda cak padne i neka festa 😁😁😁
Kolegice mi nece biti preko 7 godina u komadu! (dijete s poteskocama pa onda 3. dijete) pa sto je godina u usporedbi s tim?! 😁😁
Ne znam, previse sam uzbudena s onim sto je ispred mene da bih se opterecivala s onim sto ostaje iza.
Ni ja nisam plakala...al iskreno već mi fali..a tek sam 3 dana doma...
Ni ja nisam plakala…al iskreno već mi fali..a tek sam 3 dana doma…
Tek 10 dana doma,ali meni ne fali nimalo,konacno popodne mogu spavati,to je vrijeme kad se jedino mogu naspavat posto mi po noci ne da..i jedva cekam pocet jest normalno,divim se vama koje mozete
URL = https: //lilypie.com]
28.06.2018.
Meni je doktorica jučer na 01. pregledu uzela i papu i od jučer imam roskasto-smeđi iscjedak i sad me to brine, a dr. ne radi do ponedjeljka da ju nazovem. Jel neka imala sličan slučaj?
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Meni je doktorica jučer na 01. pregledu uzela i papu i od jučer imam roskasto-smeđi iscjedak i sad me to brine, a dr. ne radi do ponedjeljka da ju nazovem. Jel neka imala sličan slučaj?
Mozda si osjetljiva, podi na hitnu sutra i trazi uputnicu za ginekologiju ako vidis da ne prestaje. Oni ce te u bolnici pregledat. Jel te boli nesto?
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Sortiraj odgovore
Najstariji