Pozdrav memolina! Ništa ne brini, svaki tjedan biti će ti lakše. Oko simptoma ne brini mijenjaju se kako trudnoća napreduje! Samo hrabro!
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Koliko kosta Cranactin i jesu bolje kapi ili tablete?
Kapi koštaju 200kn za 60ml. Piješ 4ml dnevno, to je max. Na kapaljku su koja je od mililitra pa je lako mjeriti. Ja sam kupila kapi jer nisam tada znala da imaju i tablete a i pijem svakakve tablete pa mi se neda još i to u tableti. Ali tablete su sigurno praktičnije jer kapi moraš poslije otvaranja držati u frižideru. Makar ni to nije problem, ja računam brže se apsorbiraju kapi.
Dobila sam jako dobre preporuke, jedna frendica je nakon silnih antibiotika uspjela e.coli riješiti sa njima. Od druge je beba od 9mj pila te kapi nakon e.coli dijagnoze isto super pomogle. Meni je u apoteci žena rekla da ih je stvarno dobro piti u trudnoći. To je zapravo čista brusnica, fine su. A čaj od brusnice opet isto moraš pazit koji uzimaš i u kojoj količini. Skupe su ali ako pomaže... Svakako si uzmi nešto.
Memolina, privuci stolac, sjedni i kukaj s nama
Evo ja sam primijetila da otkad sam trudna uopce nemam zivaca za npr. gledati dnevnik, a jos manje neke nasilne filmove i sl. Nisam nikad bila fan takvih filmova al sad mi se jos vise gadi. Recimo svu ovu pricu oko Vukovara i obljetnice pada, pa sad Srebrenice pokusavam ignorirati, gledala sam neki dokumentarac o Spielbergu i kad je dosla Schindlerova list na red odmah sam ugasila tv...
Bas me jako pogadja to. Al zato onaj Najbolji britanski slasticar i sve emisije o vrtu dusu dale za mene trudnu
27.6. 💙
HappuSeal 😂😂😂😂 ja placem na onu reklamu za ozujsko. Ali slazem se za kuhanje, zato je 24kitchen zakon ❤
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Zdrava večera šaran pečen u rolu(pećnici), i sladoled ledov kesten i badem u kutijici za desert...sad razmišljam o smokiju...ili kokicama(isprika onima kojima je muka od njih)...ili sendviču...zaključak je da jecriba fina i zdrava..ali ja sam i dalje gladna
Ja cu sad malo odahnuti od pretraga, nadam se. Samo cu morati ponoviti urinokulturu.
Gledam se u ogledalo - izrast katastrofa, a kao rekla sam da cu cekati s farbanjem do 12. tjedna bar 😁😁😁
Meni moja doktorica rekla na prvom pregledu smijete se farbat, šminkati, lakirati nokte, imati odnose…sve..niste bolesni, trudni ste..pa i ako treba ić slikat pluća ili zub i to smijete jer je koncentracija zračenja jako mala i ne smeta…
Joj da, citala sam da neki pisu da se ne smije ni sminkati ni lakirati nokte 😁😁😁
Pa najbolje da hodam ko strasilo okolo, a ne fali mip puno do toga s ovolikim izrastom! Ali ici cu uskoro na farbanje, ionako radim pramenove pa mi ni ne stavlja na kožu.
A ja za sada jos uvijek imam zabranu odnosa, naprezanja i nosenja stvari preko par kg tako da ne mogu sve ko prije 😐
Kupila sam tablete na kraju, kad je bal i pijem ih vec toliko vrsta, jedne vise-manje 😁😁😁
Ja cu sad malo odahnuti od pretraga, nadam se. Samo cu morati ponoviti urinokulturu.
Gledam se u ogledalo - izrast katastrofa, a kao rekla sam da cu cekati s farbanjem do 12. tjedna bar 😁😁😁
Meni moja doktorica rekla na prvom pregledu smijete se farbat, šminkati, lakirati nokte, imati odnose…sve..niste bolesni, trudni ste..pa i ako treba ić slikat pluća ili zub i to smijete jer je koncentracija zračenja jako mala i ne smeta…
Joj da, citala sam da neki pisu da se ne smije ni sminkati ni lakirati nokte 😁😁😁
Pa najbolje da hodam ko strasilo okolo, a ne fali mip puno do toga s ovolikim izrastom! Ali ici cu uskoro na farbanje, ionako radim pramenove pa mi ni ne stavlja na kožu.
A ja za sada jos uvijek imam zabranu odnosa, naprezanja i nosenja stvari preko par kg tako da ne mogu sve ko prije 😐
Ma samo treba slušat kaj ti doktor/ica veli i sve bu ok, proći će i to...meni žao m jer nismo već dugo...al nije mi ugodno, ko da je tijesno i malo bolno, nikak da se namjestim, a od povećanog libida ni "L"
https://zdravakrava.24sata.hr/hrana/marinelini-bozicni-keksi-1266 najfiniji keksici na svijetu. Vec 4 godine samo njih radim. Mogu se stambiljat, super su!
A joooj zato sto kao sto god stavis na sebe dode do bebe....mislim strava. Nisam bez laka za nokte izasla van zadnjih 7 godina, bez pretjerivanja 😂 pa necu ni sad. Onda ni dezodorans ne smijemo, radi kemikalija...mah....
.
Kokosovo mlijeko, petit keksi i banana...a sad mi se jede neka pizza, mozda ispecem nesto, uzas 😂 ili neku tjestetinu zapecenu. Hmm...da poludis 😨
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Sortiraj odgovore
Najstariji