Ja priznajem da sam malo hipohondar i inace mi je najdraze kad idemo na sistematski i kad sve pregledaju tako da bi ja i sada isla na sve sto se moze (a sto nije opasno, naravno). 😁😁😁
Eto to je taj pojas 😂 da ne reze po trbuhu.
Kolacic nije da sve sve znamo, jednostavno naucis iz razgovora s drugima. Naravno ti biras s kim ces razgovarat. Ja sam naucila dok sam lezala na ginekologiji zbog operacije, imam endometriozu…i kad s tom dijagnozom dobijes upozorenje da ces mozda tesko ostat trudna, pa da ces imat komplikacija i pobacaje prepadnes se i pripremis se. Sa 23 godine nije lako pomirit se s takvom sudbinom, pa moras ucit 😂
Ja sam bila kod soc na 1 i kod priv.koji mi vodi trudnocu na 2 uzv do sad, i to je to. I nema veze do kasne trudnoce kako spavas. Informirat ce te tvoj ginekolog o svemu. Barem bi trebao.
A sto se tice silnih pretraga, moje misljenje je da ne treba zurit i obavljat pretrage kojima nije vrijeme da se obavljaju.
i ostala si trudna s dijagnozom i svim... Ženo ti si carica! :D :D <3 A ja čitavo vrijeme imam dojam dok čitam forum da sam neogovorna mama. ali ajde valjda će sve biti oke, imate pravo. Kod nas nikad nijedno žensko nije imalo problema s trudnoćom, kod mm dvije seke ali mislim da je to do njih, a ne genetski. Nekako imam osjećaj da ću biti najobičnija trudnica.
Pa normalno, uopce nema mjesta panici, zas bi bila neodgovorna mama. Pusti se toga, super smo sve... ☺
.
Ne bi da su nase mame znale... moja je prvi put isla na ultrazvuk sa 4 mj...nije ni znala da li je sve uredu, niti je znala da se to moze znat 😂 a bome nije toliko daavno radala.
.
Ostala sam trudna i sve savrseno uredno. A zene s mojom dijagnozom muku muce in vitro, a da ne govorim o prirodnom zacecu. I ne sekiram se, sto treba bit, bit ce ❤
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
A jeste sve hrabrice 😊 mene uhvati strah dok citam te horor price, al nekako brzo me pusti! Valjda zato sto ne znam sta me ceka! Blazeno neznanje 😂
Seka mi treba rodit 3 mj.pr.mene i to 5. Prosla je sve vrste poroda. Sa dripom, prirodno, carski i nikad nije kukala na nista pa me sad iznenadila kad kaze da se boji..
Nego daleko smo jos od toga, briga po briga. Mi u uto.idemo na dejt sa bebicom pa cemo cuti jel ima kakvih bestija u urinu i kakva je krv.
Ajde ako koja ima neki isprobani fini receptic za keksice u koje mogu utisnuti one stambilje..
Kupila glade svijecu i dobila stambilj sa "let it snow" i ❄ pa da si prizovemo snijeg! 😊
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Ja cu sad malo odahnuti od pretraga, nadam se. Samo cu morati ponoviti urinokulturu.
Gledam se u ogledalo - izrast katastrofa, a kao rekla sam da cu cekati s farbanjem do 12. tjedna bar 😁😁😁
Pa normalno, uopce nema mjesta panici, zas bi bila neodgovorna mama. Pusti se toga, super smo sve… ☺
.
Ne bi da su nase mame znale… moja je prvi put isla na ultrazvuk sa 4 mj…nije ni znala da li je sve uredu, niti je znala da se to moze znat 😂 a bome nije toliko daavno radala.
.
Ostala sam trudna i sve savrseno uredno. A zene s mojom dijagnozom muku muce in vitro, a da ne govorim o prirodnom zacecu. I ne sekiram se, sto treba bit, bit ce ❤
A moja majka prije 31 godinu išla na pregled tek u 8.mj trudnoće, ja sam bila u trbuhu...prije mene je rodila sestru i rekla je da nije htjela to sve prolaziti, hrpe pretraga, ultrazvuka..a za sve je trebala ići u Zg i nije to baš bilo blizu ni jednostavno ko sad...kad je došla pred porod na kontrolu rekli su joj da je za rodit, a ona veli ne, idem doma po stvari, ode vlakom doma, skupi torbu, skuha kavu sebi i tati, u miru popije i susjed ju odveze roditi, kaže majka bila si vani za čas...eto tu priču slušam već jaako dugo pa me nekako tješi da nismo nemarne i da će to sve bit ok...
Ja cu sad malo odahnuti od pretraga, nadam se. Samo cu morati ponoviti urinokulturu.
Gledam se u ogledalo - izrast katastrofa, a kao rekla sam da cu cekati s farbanjem do 12. tjedna bar 😁😁😁
Meni moja doktorica rekla na prvom pregledu smijete se farbat, šminkati, lakirati nokte, imati odnose...sve..niste bolesni, trudni ste..pa i ako treba ić slikat pluća ili zub i to smijete jer je koncentracija zračenja jako mala i ne smeta...
http://www.likechocolate.net/2015/11/prki-keksi-sa-limunom/
Ne radi mi quote. Ugl ovo je recept koji je full jednostavan, lako se pecatira a i keksi su jako fini.
27.6. 💙
Pozdrav svima, nova sam ovdje. Trudna sam 6 tjedana (prva trudnoca), termin otprilike sredina 7. mjeseca :)
Još sam u nekom velikom strahu, sve mi novo, nadam se da ce sve biti ok.
Glede nekih simptoma imam samo zatvor, ponekad bol kao pred mentruaciju,a mucnina u danu se javi par puta al traje po par minuta. Ništa strašno :)
Pozdrav svima, nova sam ovdje. Trudna sam 6 tjedana (prva trudnoca), termin otprilike sredina 7. mjeseca :)
Još sam u nekom velikom strahu, sve mi novo, nadam se da ce sve biti ok.
Glede nekih simptoma imam samo zatvor, ponekad bol kao pred mentruaciju,a mucnina u danu se javi par puta al traje po par minuta. Ništa strašno :)
Pozdrav memolina i dobrodošla...brige i strah pusti na stranu, ne koriste ni tebi ni bebici, samo smireno, uputstva za upotrebu ćeš dobiti usput kao i sve mi ovdje
Sortiraj odgovore
Najstariji