Spavanje i lezanje na lijevom boku je radi zile koja opskrbljuje placentu kisikom. To je u kasnijoj trusnoci kao jako bitno. Barem sam tako u bolnici od doktora cula. Jednoj je striktno zabranio lezanje na desnom boku.
Lignjuni s krumpirima su u pecnici 😁
Danas smo obavljali kavice po gradu i mm i ja, pa nismo na vrijeme skuhali. U meduvremenu je sirnica od jucer dobro dosla 😁
Jeste kupili onaj pojas za auto? Za sebe jel…ili je rano jos za njega?
Ja nisam,a i nisam razmišljala hoce mi to biti bas prijeko potrebno
URL = https: //lilypie.com]
28.06.2018.
Mare da nije treći nego drugi.. uff.. za treći bi me fakat primila panika. I sad me hvata makar će 8 godina razlike biti prvo i drugo. Imam poznanicu koja je išla na 4 carska sve super, s time da je rodila treće dijete i za dva mjeseca ostala opet trudna i rodila i četvrti put carski i to s nikakvim razmakom. No to su po meni ekstremi i žena ima sreću da je sve prošlo ok.. jer s njenom situacijom je fakat bilo rizično i to jako. Ali eto, ima svega. Dobro je kad se sve dobro završi.
O tome ću mislit kad dobijem takav trbuh
Sad me više brine gdje kupiti neku prostirku za kadu da se ne polomim. Prije je toga bilo u svakoj samoposluzi, a sad valjda neke fancy kade i nema ni za lijeka...
27.6. 💙
Bok cure, zar zbilja ima veze na kojoj strani spavaš? Gdje sve te savjete mogu potražiti? Mislim, totalno sam neinformirana i to me već sad pomalo brine.
.
Naručila sam se za drugi pregled 4.12. i rekla mi je da se na knap javljam (bit ću 12+6)
O tome ću mislit kad dobijemtakav trbuh
Sad me više brine gdje kupiti nekuprostirku za kadu da se ne polomim. Prije je toga bilo u svakoj samoposluzi, a sad valjda neke fancy kade i nema ni za lijeka…
Bauhaus 😘
Bok cure, zar zbilja ima veze na kojoj strani spavaš?Gdje sve te savjete mogu potražiti? Mislim, totalno sam neinformirana i to me već sad pomalo brine.
.
Naručila sam se za drugi pregled 4.12. i rekla mi je da se na knap javljam (bit ću 12+6)
Sta bi bila na knap?! Joj sto mi idu na jetra ti nasi doktori. U sloveniji se ide sa 12tt prvi put, ima cura na proljetnim. Ajde samo se ti opusti 😘 Za spavynje ce ti reci doktor kad dode vrijeme, ne opterecuj se time sada
Bok cure, zar zbilja ima veze na kojoj strani spavaš?Gdje sve te savjete mogu potražiti? Mislim, totalno sam neinformirana i to me već sad pomalo brine.
.
Sta bi bila na knap?! Joj sto mi idu na jetra ti nasi doktori. U sloveniji se ide sa 12tt prvi put, ima cura na proljetnim. Ajde samo se ti opusti 😘 Za spavynje ce ti reci doktor kad dode vrijeme, ne opterecuj se time sada
Ma sve mi se čini da svi sve znaju, ovdje cure već bile na tisuću pregleda, pa piju neke vitamine, magnezij, čuda, pa znaju kak treba spavat, šta jest protiv mučnina, ma sve znaju. Ja sam o trudnoći prije trudnoće znala samo da ne smiješ cigarete i alkohol.
Stigao mi nalaz urinokulture - escherichia je u pitanju. Opet bolje nego da je neka egzoticna zivina!
Sortiraj odgovore
Najstariji