Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Studeni 2017. 14:13

TeaC

Spavanje i lezanje na lijevom boku je radi zile koja opskrbljuje placentu kisikom. To je u kasnijoj trusnoci kao jako bitno. Barem sam tako u bolnici od doktora cula. Jednoj je striktno zabranio lezanje na desnom boku.

Lignjuni s krumpirima su u pecnici 😁
    Danas smo obavljali kavice po gradu i mm i ja, pa nismo na vrijeme skuhali. U meduvremenu je sirnica od jucer dobro dosla 😁
    Jeste kupili onaj pojas za auto? Za sebe jel…ili je rano jos za njega?

Ja nisam,a i nisam razmišljala hoce mi to biti bas prijeko potrebno

URL = https: //lilypie.com]
    28.06.2018.

Tinchyca
    24. Studeni 2017. 14:16

I mene zanima kakac je to pojas za auto? :)

💙30.06.2018 💙 Noa💙

Lunaa
    24. Studeni 2017. 14:21

Mare da nije treći nego drugi.. uff.. za treći bi me fakat primila panika. I sad me hvata makar će 8 godina razlike biti prvo i drugo. Imam poznanicu koja je išla na 4 carska sve super, s time da je rodila treće dijete i za dva mjeseca ostala opet trudna i rodila i četvrti put carski i to s nikakvim razmakom. No to su po meni ekstremi i žena ima sreću da je sve prošlo ok.. jer s njenom situacijom je fakat bilo rizično i to jako. Ali eto, ima svega. Dobro je kad se sve dobro završi. 

24. Studeni 2017. 14:27

To vam je to

URL = https: //lilypie.com]
    28.06.2018.

HappySeal
    24. Studeni 2017. 14:34

O tome ću mislit kad dobijem takav trbuh 

Sad me više brine gdje kupiti neku prostirku za kadu da se ne polomim. Prije je toga bilo u svakoj samoposluzi, a sad valjda neke fancy kade i nema ni za lijeka...

27.6. 💙

• Kolačić
    24. Studeni 2017. 14:40

Bok cure, zar zbilja ima veze na kojoj strani spavaš?  Gdje sve te savjete mogu potražiti? Mislim, totalno sam neinformirana i to me već sad pomalo brine. 
    .
    Naručila sam se za drugi pregled 4.12. i rekla mi je da se na knap javljam (bit ću 12+6) 

Honey
    24. Studeni 2017. 14:40

HappySeal

O tome ću mislit kad dobijemtakav trbuh

Sad me više brine gdje kupiti nekuprostirku za kadu da se ne polomim. Prije je toga bilo u svakoj samoposluzi, a sad valjda neke fancy kade i nema ni za lijeka…

Bauhaus 😘

Honey
    24. Studeni 2017. 14:43

Kolačić

Bok cure, zar zbilja ima veze na kojoj strani spavaš?Gdje sve te savjete mogu potražiti? Mislim, totalno sam neinformirana i to me već sad pomalo brine.
    .
    Naručila sam se za drugi pregled 4.12. i rekla mi je da se na knap javljam (bit ću 12+6)

Sta bi bila na knap?! Joj sto mi idu na jetra ti nasi doktori. U sloveniji se ide sa 12tt prvi put, ima cura na proljetnim. Ajde samo se ti opusti 😘 Za spavynje ce ti reci doktor kad dode vrijeme, ne opterecuj se time sada 

• Kolačić
    24. Studeni 2017. 14:48

Honey

Kolačić

Bok cure, zar zbilja ima veze na kojoj strani spavaš?Gdje sve te savjete mogu potražiti? Mislim, totalno sam neinformirana i to me već sad pomalo brine.
    .

Sta bi bila na knap?! Joj sto mi idu na jetra ti nasi doktori. U sloveniji se ide sa 12tt prvi put, ima cura na proljetnim. Ajde samo se ti opusti 😘 Za spavynje ce ti reci doktor kad dode vrijeme, ne opterecuj se time sada

Ma sve mi se čini da svi sve znaju, ovdje cure već bile na tisuću pregleda, pa piju neke vitamine, magnezij, čuda, pa znaju kak treba spavat, šta jest protiv mučnina, ma sve znaju. Ja sam o trudnoći prije trudnoće znala samo da ne smiješ cigarete i alkohol. 

Ana_Marija_2019
    24. Studeni 2017. 14:50

Stigao mi nalaz urinokulture - escherichia je u pitanju. Opet bolje nego da je neka egzoticna zivina!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.