Ma nije super, ali za nju sam citala da se i inace nalazi u rodnici i da ne utjece na plod pa eto bar nesto, lako za to sto moram na wc svako malo, bar malo tjelovjezbe 😁😁
Honey, jesu tebi na urinokulturi nasli streptokok?
Da, bhsgb. A kod tebe je e.coli? Rijesi je se iz urina. Sta si dobila od antibiotika? Toplo ti preporucam CranActin kapi ili kapsule.
Jessy ovaj moj komentar gore ide Kolacicu.
Nikako nije super e coli, ali budes ti nju istrijebila! 💪
Bas sam bila kod doktora, kaze da nije strasno, da nije velika koncentracija, taman granicna pa da vjeruje da ce to brzo otici. I da mogu uzimati isti antibiotik i za to i za sinuse. Hormone sam isto dobila nalaze, tj TSH samo i to je ok. Hvala bogu, za tu stitnjacu sam se bila brinula.
Bok cure, zar zbilja ima veze na kojoj strani spavaš?Gdje sve te savjete mogu potražiti? Mislim, totalno sam neinformirana i to me već sad pomalo brine.
.
Naručila sam se za drugi pregled 4.12. i rekla mi je da se na knap javljam (bit ću 12+6)
Ako te tješi, mene je moj ginekolog naručio isto na 12+6 ;)
Isto tako, nitko ne napravi pretraga ko hrvatska trudnica. U Nizozemskoj imaš babicu (čak ne ni doktora, osim u iznimnim slučajevima) koja vodi trudnoću, 3 uzv i ajbok.
27.6. 💙
Hahaha mi stvarno radimo dosta pretraga, ali bolje da je tako. Jos nam je i to malo pa razmisljam da neke odem privatno. Od viska glava ne boli 😂😂😂
Eto to je taj pojas 😂 da ne reze po trbuhu.
Kolacic nije da sve sve znamo, jednostavno naucis iz razgovora s drugima. Naravno ti biras s kim ces razgovarat. Ja sam naucila dok sam lezala na ginekologiji zbog operacije, imam endometriozu...i kad s tom dijagnozom dobijes upozorenje da ces mozda tesko ostat trudna, pa da ces imat komplikacija i pobacaje prepadnes se i pripremis se. Sa 23 godine nije lako pomirit se s takvom sudbinom, pa moras ucit 😂
Ja sam bila kod soc na 1 i kod priv.koji mi vodi trudnocu na 2 uzv do sad, i to je to. I nema veze do kasne trudnoce kako spavas. Informirat ce te tvoj ginekolog o svemu. Barem bi trebao.
A sto se tice silnih pretraga, moje misljenje je da ne treba zurit i obavljat pretrage kojima nije vrijeme da se obavljaju.
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Sortiraj odgovore
Najstariji