Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    24. Studeni 2017. 14:52

I to ti je dovoljno 😂 

Ana_Marija_2019
    24. Studeni 2017. 14:55

Ma nije super, ali za nju sam citala da se i inace nalazi u rodnici i da ne utjece na plod pa eto bar nesto, lako za to sto moram na wc svako malo, bar malo tjelovjezbe 😁😁

Ana_Marija_2019
    24. Studeni 2017. 14:57

Honey, jesu tebi na urinokulturi nasli streptokok?

Honey
    24. Studeni 2017. 15:06

Jessy2009

Honey, jesu tebi na urinokulturi nasli streptokok?

Da, bhsgb. A kod tebe je e.coli? Rijesi je se iz urina. Sta si dobila od antibiotika? Toplo ti preporucam CranActin kapi ili kapsule. 

Honey
    24. Studeni 2017. 15:07

Jessy ovaj moj komentar gore ide Kolacicu. 
    Nikako nije super e coli, ali budes ti nju istrijebila! 💪

Ana_Marija_2019
    24. Studeni 2017. 15:29

Bas sam bila kod doktora, kaze da nije strasno, da nije velika koncentracija, taman granicna pa da vjeruje da ce to brzo otici. I da mogu uzimati isti antibiotik i za to i za sinuse. Hormone sam isto dobila nalaze, tj  TSH samo i to je ok. Hvala bogu, za tu stitnjacu sam se bila brinula.

HappySeal
    24. Studeni 2017. 15:33

Kolačić

Bok cure, zar zbilja ima veze na kojoj strani spavaš?Gdje sve te savjete mogu potražiti? Mislim, totalno sam neinformirana i to me već sad pomalo brine.
    .
    Naručila sam se za drugi pregled 4.12. i rekla mi je da se na knap javljam (bit ću 12+6)

Ako te tješi, mene je moj ginekolog naručio isto na 12+6 ;) 
    Isto tako, nitko ne napravi pretraga ko hrvatska trudnica. U Nizozemskoj imaš babicu (čak ne ni doktora, osim u iznimnim slučajevima) koja vodi trudnoću, 3 uzv i ajbok. 

27.6. 💙

Ana_Marija_2019
    24. Studeni 2017. 15:35

Hahaha mi stvarno radimo dosta pretraga, ali bolje da je tako. Jos nam je i to malo pa razmisljam da neke odem privatno. Od viska glava ne boli 😂😂😂

Tea👶
    24. Studeni 2017. 15:49

Eto to je taj pojas 😂 da ne reze po trbuhu. 
    Kolacic nije da sve sve znamo, jednostavno naucis iz razgovora s drugima. Naravno ti biras s kim ces razgovarat. Ja sam naucila dok sam lezala na ginekologiji zbog operacije, imam endometriozu...i kad s tom dijagnozom dobijes upozorenje da ces mozda tesko ostat trudna, pa da ces imat komplikacija i pobacaje prepadnes se i pripremis se. Sa 23 godine nije lako pomirit se s takvom sudbinom, pa moras ucit 😂
    Ja sam bila kod soc na 1 i kod priv.koji mi vodi trudnocu na 2 uzv do sad, i to je to. I nema veze do kasne trudnoce kako spavas. Informirat ce te tvoj ginekolog o svemu. Barem bi trebao.
    A sto se tice silnih pretraga, moje misljenje je da ne treba zurit i obavljat pretrage kojima nije vrijeme da se obavljaju. 

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Ana_Marija_2019
    24. Studeni 2017. 15:59

Koliko kosta Cranactin i jesu bolje kapi ili tablete?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.