Danas sam aktivna..oprala suđe, skuhala saft od krmenadla s vrganjima(malo, za okus), tjesteninu i bit će kisela paprika, svekrva skuhala juhicu, imam u planu ispeći voćnu pitu s jogurtom(moja verzija jogurtice)...baš mi je ekstra dan, prehlada popušta, torecan čepić djeluje. Kako ste vi? Kaj se kuha?
Ja isto ne razmisljam o porodu niti zelim 😣🙄 toliko prica sam cula e ova ovako,ona onako, nakraju mislim da je to ipak do zene. Ja se drzim one svaka je rodila pa cu i ja 😀😀 nijedna nije rekla da ne boli al opet svaka je izdrzala, jedna teze druga lakse al sve u svemu mislim da se netrebamo optrecivat s tim, jer kad taj dan dode nema ocu necu..
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Kad smo kod poroda znam da ću i sad na carski opet. Tako da sam na to spremna jer znam što me čeka. Happy Seal ja sam nosila preporuku specijaliste u rodilište u prvoj t i bez problema su mi i sami nakon toga rekli da naravno da idem na carski tako da možeš pitat za svaki slučaj, ako želiš naravno.
Tak sam i mislila vidjet ću kakav će biti kombinirani pa možda preskočim nifty.
@Ena ja sam sama doma a muž ruča na poslu tako sam nakon obilnog doručka za ručak napravila samo juhicu od hoikaido buče. Jako je fino ispala :)
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Porod nije ništa strašno. Uvijek postoji opcija epiduralne. No sikiriki !!!
Djeca i ja danas papamo burek jer smo dugo bili vani pa nismo stigli kuhati.
Što se tiče kombiniranog ja ću tražiti mjerenje nuhalnog nabira i prisutsvo nosne kosti. Ukoliko tu nešto ne bude uredno razmisliti ću o daljnjim pretragama.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Spavanje i lezanje na lijevom boku je radi zile koja opskrbljuje placentu kisikom. To je u kasnijoj trusnoci kao jako bitno. Barem sam tako u bolnici od doktora cula. Jednoj je striktno zabranio lezanje na desnom boku.
Lignjuni s krumpirima su u pecnici 😁
Danas smo obavljali kavice po gradu i mm i ja, pa nismo na vrijeme skuhali. U meduvremenu je sirnica od jucer dobro dosla 😁
Jeste kupili onaj pojas za auto? Za sebe jel...ili je rano jos za njega?
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Kad smo kod poroda znam da ću i sad na carski opet. Tako da sam na to spremna jer znam što me čeka. Happy Seal ja sam nosila preporuku specijaliste u rodilište u prvoj t i bez problema su mi i sami nakon toga rekli da naravno da idem na carski tako da možeš pitat za svaki slučaj, ako želiš naravno.
LUNA tebi treči carski ili?
Ako smijem pitati koji su razlozi bili za prethodna dva?
Ja sam isto rodila prvo na carski ,al iskreno sada se nadam prirodnom porodu,neznam...
Jeste kupili onaj pojas za auto? Za sebe jel…ili je rano jos za njega?
Šta to postoji?
27.6. 💙
Evo ja sam nocas konacno spavala kako treba i kombiniran desni pa lijevi bok,tako i inace..pospremala,mijenjala posteljinu,prašinu,bila na kavi sa radnom kolegicom da budem u toku dogadaja,rucala i odmaram pa cu po necakinju u vrtic i kasnije uzivancija uz nju..sve nove zene dobrodosle
URL = https: //lilypie.com]
28.06.2018.
Sortiraj odgovore
Najstariji