Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baarbaraa29
    24. Studeni 2017. 11:46

Malo spijuniram jesenske bebe..i one tamo usporedjuju porod sa amputiranjem na zivo!
    Mislim znam ono izac mora, mi smo zene jake, sve se prezivi, al puko prezivljavanje mi nije bas neka utjeha ako ce "amputiranje" trajat 12 sati!
    Jel vi vec razmisljate o porodu?
    Ja sam stvarno dosta razlicitih bolova prosla, ali znam da nista nije usporedivo s tom, a i svedno se smatram slabicem.
    Mame kojima nije prvo jel porod stvarno odlazak do pakla i natrag? (Isto citat sa jesenjskih 🙂😣)

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Ana_Marija_2019
    24. Studeni 2017. 11:57

Ja jos ne razmisljam o porodu, ali jucer sam se vidjela s dvije frendice koje imaju djecu (jedna jedno, jedna dvoje) i bas su pricale o tome kako ih zivcira sto se porod redovito prikazuje kao nesto grozno pa da zene osjecaju samo strah pola trudnoce, da su njima svi govorili da ce im biti grozno i da su cijele bile prestravljene, a na kraju im uopce nije bilo traumaticno. Jos su komentirale da sve te njihove zene iz okoline koje su ih najvise plasile i porodom i time da vise nece imati zivot kad se dijete rodi i da zaborave na sebe imaju bar dvoje-troje djece. A njima nije logicno ako im je bilo toliko grozno da bi isle to prozivljavati jos par puta. Naravno, ovisi o tezini poroda, ali eto, ne mora svakome biti jednako. Lijepo je cuti i drugacije price.

PaulaPerkovic
    24. Studeni 2017. 11:58

Pozdrav sve cure, a osobito trudnice :) 
    Prvo cestitam vam :)) i zelim vam sve najbolje u novoj ulozi u vasim zivotima hehe :) 

Imam pitanje za sve trudnice, naime ne znam da li znate za emisiju dm baby bonus? Emitira se subotom na rtl kockici.. zanima me ima li koja trudnica da bi dozvolila da ju se snima samo ovako za sponzorski trenutak u emisiji, npr: vi ste u kadru s vitaminima za trudnice i prodete par kadrova, kako uzimate kutiju, vadite vitamine, uzinate vitamine.. nebitno to je primjer.. nista ne pricate i snimanje traje kojih 10-ak min i dobijete 200 kn za to.. ako ima koja trudnica da ju zanima mozete mi se javiti za detalje na broj 0923345156

Tinchyca
    24. Studeni 2017. 12:03

Jessy2009

Cure, jel idete na kombinirani? Ja jos razmisljam, ali ako netko zna - jel se za to treba naruciti?

Ja sam jučer dobila na prvom pregledu uputnicu za kombinirani. Radi se u 12. tjednu. Ako ideš u vinogradsku trebaš se naručiti a ako ideš u petrovu samo dođeš sa uputnicom i čekaš ne trebaš se naručivati. Kaže doktorica da naručila se ili ne morat ćeš svakako čekat. Tak da ću ja u petrovu ići bez narudžbe.

💙30.06.2018 💙 Noa💙

Ana_Marija_2019
    24. Studeni 2017. 12:07

Mislim da cu i ja u Petrovu, samo ne znam sto cu na poslu reci 😱😱

HappySeal
    24. Studeni 2017. 12:13

Doktor mi je rekao za kombinirani. Ja sam odbila. Razmišljala o onom uzv koji se radi za to, da barem to napravim. Odustala i od toga. 

Ispadam najnemarnija trudnica ikad 

Što se poroda tiče, najvjerojatnije carski kod Podobnika. Imam jedno stanje koje je granično za carski i iskreno, ne riskira mi se s državnim bolnicama hoće li uzeti u obzir preporuku mog liječnika specijaliste za to što imam. Svaka čast doktorima u hrv. rodilištima, vjerujem da su vrhunski, ali ja ne želim da zbog gužve ili nečije volje moje dijete ima mamu invalida. 

Mislim da je svaka priča s poroda individualna i da ovisi o jako puno faktora: od babice, liječnika, je li prvi porod, je li blagdan, kolika je gužva, kakva je trudnica... Ne bih se baš usudila reći ni da nije nužno traumatično, kao ni da je svima trumatično. Osim toga, optimizam pamćenja nas tjera da zaboravimo neke stvari. 

27.6. 💙

Tinchyca
    24. Studeni 2017. 12:14

Jessy2009

Mislim da cu i ja u Petrovu, samo ne znam sto cu na poslu reci 😱😱

Ja isto ne znam što ću reći. Jer ne namjeravam na poslu još išta pričat do kraja 12 mj kad budemo navršili 12 tjedana. Ne znam kakav posao imaš i kakav ti je šef ali po zakonu imaš pravo u trudnoći izostati mjesečno jedan dan. Mozda ako još ne želiš pričati o T reci samo da si naručena taj dan na neke pretrage ne moraš reć kakve pa traži slobodno.

💙30.06.2018 💙 Noa💙

Tinchyca
    24. Studeni 2017. 12:17

Ja ću ići na kombinirani a vjerojatno i na nifty. Vjerujem da je u mom slučaju nepotrebno ali znam da ako ne idem na to da ću se cijelu trudnoću gristi i pitati jel sve ok. Ovako ću biti mirnija. 

💙30.06.2018 💙 Noa💙

HappySeal
    24. Studeni 2017. 12:20

Ako misliš da ćeš biti mirnija svakako idi. Možda da prvo napraviš obični probir, pa ako ima potrebe ili i dalje osjećaš nesigurnost, odi na nifty. 

27.6. 💙

Ana_Marija_2019
    24. Studeni 2017. 12:34

Ja ne mislim pricati na poslu o trudnoci dok ne budem isla na porodiljni 😁😁
    Znam da imamo pravo na jedan dan mjesecno, ali kod nas to bas i ne uvazavaju, prije ce mi dati da dodem kasnije ili odem ranije.
    Ma ja mislim isto da cu ici na to pa sto bude. Ako nista, cut cu misljenje od jednog doktora vise!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.