Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijaa30
    15. Svibanj 2018. 09:00

Bok cure :)
    Mia, super za pregled :) prekrasna sobica! 
    Blackie, držim fige da dogurate čim dalje, al možete vi to, ipak su cure jake :)
    Mi ćemo maloga imati u našoj sobi, a ionak sam kroz tjedan većinom sama pa ćemo nas dva skupa spavati... moj vozi kamion pa kako koji tjedan, nekad ga nema 5 dana, nekad 2 i tak... vidjet ćemo! snaći ćemo se!
    sretno danas na pregledu ko ima :)

26.8. Ivan 💙💙

Mya
    15. Svibanj 2018. 09:03

Jutro curke..jos jedna losa noc,dizanje cetiri puta,selim se u wc-e spavat.proud ti si zbilja ozbiljno krenula,mogla bi i ja danas nesto po kuci za promjenu.ako ima pregleda danas sretno☺

15. Svibanj 2018. 09:07

Ei drage,jesmo malo još odspavali na par rata,tek sam sad umorna 😂. Pharmama ma neka meni kontrakcije sad ,ne tjera ih,u trenu ona postane trud pravi😂. Blacky da,38smo napunili danas😂,bila sam na uzv s 35+6,bio je 2857g i cca 47cm,prošli put mi nisu radili uzv pa neznam,sutra ćemo vidjeti 😁.
    Proudy samo polako danas 😀.
    Neko je pitao za kile,ispočetka izgubila 2,pa dugo ništa dobila,pa došla na +4,i onda hoop sad sam na cca +11-13,neznam točno,vagala me na pretprošlom pregledu.
    Sretno svima ko ima pregled . 

15. Svibanj 2018. 09:12

Jos nisam iz kuhinje izasla. 😁
    Al dobro nemam jos puno,  boravak je jos u najboljem stanju,  pa se nadam opet bit gotova do podne. 

Ne znam tko je pitao za kile,  ja sam na +7kg

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

pharmamma
    15. Svibanj 2018. 09:17

Odspavala i ja još malo,sad se piknula i čekam par min da prestane peckati pa idem skuhati kavicu i doručkovati 
    Ena ma bar iš za ove noćne da se možeš naspavati 😉
    Ivanolora evo mene na okruglih +10
    Sretno s pregledima 😘

6xmama
    15. Svibanj 2018. 09:20

Pharma,ti si na heparinu?

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

15. Svibanj 2018. 09:22

pharmamma

Odspavala i ja još malo,sad se piknula i čekam par min da prestane peckati pa idem skuhati kavicu i doručkovati
    Ena ma bar iš za ove noćne da se možeš naspavati 😉
    Ivanolora evo mene na okruglih +10
    Sretno s pregledima 😘

I to kaj veliš..malo me prepalo jer me probudila kontrakcija onako jaka ali je  bol je išla ko niz trticu dole,uz zgrčen trbuh,bilo je kroz noć par takvih. Bebo me polako priprema na ono pravo😂.

pharmamma
    15. Svibanj 2018. 09:28

6xmama

Pharma,ti si na heparinu?

Aha,uveli mi Clexane 0,4 prije mjesec dana da povećaju prokrvljenost posteljice..ležala sam u bolnici tjedan dana zbog sumnje u zastoj u rastu,ali je u tjedan dana uz Clexane i mirovanje na lijevom boku beba dobro dobila na težini pa su me pustili doma..na idućoj kontroli je isto sve bilo ok pa se nadam da će tako i ostati..beba je mala,ali bitno da se dobro razvija

Tinchyca
    15. Svibanj 2018. 09:34

Jutro curke!
    Ja već 10 dana ne spavam. Uz to što moram biti samo na lijevom boku i ustajem po 5x da me prestane boljet kuk i odtrne noga... sad mi se svrbež sa trbuha proširio na dekolte, na leđa, vrat, ruke... užasno svrbi. Noćas sam se oko 3h išla otuširati ali brzo nakon toga opet počelo... Samo da tih 55 dana prođe što brže..
    Evo slikice za punih 32 tjedna

💙30.06.2018 💙 Noa💙

15. Svibanj 2018. 09:43

Tinchyca

Jutro curke!
    Ja već 10 dana ne spavam. Uz to što moram biti samo na lijevom boku i ustajem po 5x da me prestane boljet kuk i odtrne noga… sad mi se svrbež sa trbuha proširio na dekolte, na leđa, vrat, ruke… užasno svrbi. Noćas sam se oko 3h išla otuširati ali brzo nakon toga opet počelo… Samo da tih 55 dana prođe što brže..
    Evo slikice za punih 32 tjedna
    Trenutno imamo 58kg znači na +11 smo već

Slatkica 😍,prekrasna bušica i haljina😍😘, e, za ovaj svrbež bi bilo dobro da se javiš doktoru,da nebi nedaj Bože bilo nekaj ozbiljnije pošto te to stvarno muči.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.