Jel ima neko da me se sjeca? 🙈
Imali smo malo stresno razdoblje, tata.
Sve ono od Bozica. Koma, sepsa..nakon 4mj.bolnice, skoro 4 tj.kod kuce, opet bolnica i jucer je imao amputaciju na obje noge, al taj covjek treba dobit medalju za pozitivu..!
Obzirom da me nije bilo necu ni pokusavat komentirat propusteno, ali dobrodoslicu novim mama moram pozelit!
6xmama ti me na sestru podsjecas. Ona je 5xmama (17,16,14,9, 1 i pol mj.) i sve hendla odlicno! Brak, kuca, vrt, zimnica, izvanskolske aktivnosti..plus sto je sogi 15 god.terenac.
Danas bi mogla opet tablicu nabacit, ha??
Proud rotirala sam te s Enom pa ce ti bit ljepsa! 😊
Mi imamo dejt u cetvrtak! 🤗 Nadam se da je Mr. C postojan!
Da draga,nije te dugo bilo,evo te 🤗🤗🤗🤗i😘😘😘😘😘.,žao mi je zbog tih stresova i situacija,amputacije,ali bitno da je tata pozitivan prema svemu tome ,bit će sad sve ok😘🤗...
Držimo ti fige za mr.C da se drži,možda čak i da si uzgojila koji milimetar😀
Barbara, zao mi je sto je ipak zavrsilo amputacijom, ali to sto je tata pozitivan, jako puno znaci! Nadam se da i ti to dobro podnosis.
Drzim fige da ti je cerviks postojan!
I kako bismo mi tebe zaboravile 😉
Ako se jos netko zeli progurat prek reda na vrh popisa, ja sve pustam 😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Barbara, zao mi je sto je ipak zavrsilo amputacijom, ali to sto je tata pozitivan, jako puno znaci! Nadam se da i ti to dobro podnosis.
Drzim fige da ti je cerviks postojan!
I kako bismo mi tebe zaboravile 😉
Ako se jos netko zeli progurat prek reda na vrh popisa, ja sve pustam 😂😂😂😂
😥😭😭😲☹️ne guram se ja😢,neću😢
Barbara, zao mi je sto je tako ispalo, al bravo za tatu. Treba smoci snage za biti pozitivan u nesreci.
Pitanje, jedete li jagode? Negdje pise da se mogu, negdje ne... 🤔🤔
26.8. Ivan 💙💙
Ena, ti se ne guras, ti jesi prva na redu 😜
Marijaa ja jedem, ja sve jedem. 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
😂😂😂 mislim da će kikachi odlučit tko će prvi ali da se ne svadate možda odluče doći isti dan.
Meni se trvuh spustio, bašđse danas pogledam u prolazu i kažem ajme što si nisko 😂. Mi smo u niskom startu. Nebih baš ranije ali tko če ga znati. Ako mogu željeti što kraći porod al da stignem roditi u bolnici. Gledam porode pa mantram
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Barbara baš mi je žao na teškom periodu. Bitno da je tata pozitivan i da će sada sve biti lakše 😊. Pozitivne vibrice šaljem za mr. C
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Barbara,žao mi je radi tate...al ak je on pozitivan,bit će sve lakše proć i naviknut se na novo stanje.
Znači i ti imaš cervix koji zeza -eto,bar da nisam sama
.I mi se u četvrtak gledamo na cervikometriji
.
Upravo sam ležećki čupala dlake na nogama -dosta akcije za slijedećih 5 dana,krepala sam
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Ivymicek,ja sam trećeg rodila sa 36+5
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Sortiraj odgovore
Najstariji