Mene u petak ceka bris na streptokok i kako je rekao uzima ga samo vagin.
E, a za te tetre... Ja ih moram imat bar 30-ja to koristim za svasta, za bljuckanje,za bebi u kreveticu ispod glave, u kolica ispod glave pa to se zacas istopi, svako malo mijenjas...
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Ma da vas pitam za ovaj bris.Znaci gin.mi je rekla da je to bris na bakterijw koji se sad pod obavezno radi i u slucaju postojanja bakterija da trebam primiti nekakvu inekciju na porodu.Prilicno je sturo to objasnila,a ja se nisam previse zainteresirala.Medutim sad guglam i po svemu bi to trebao biti bris na streptokok,ali neke zene pisu da se on uzima s medjice i anusa,neke da se uzima kao cervikalni ili vaginalni.Ona je meni uzela taj drugi,sa onim stapicem duboko unutra zabola i malo procackala,sorry na detaljima.Pa da vas cujem,koja je to radila?
Radila sam bris na streptokok,štapićem mi malo u čučici poškakljala i između čučice i guze prošla i to je to...
Blackie drži se 😘 znam da nije lako, ali vas 3 ćete to izgurati...dan po dan, samo hrabro...a i super su to kilice za ove tjedne ☺️
Hvala cure moje:) Confused, bravo za pregled, sad se mozes opustiti:) sto se tice komode i kindija, uzeli smo u ikei kao i ovcicu:)
Cijenom su stvarno povoljni, a cini mi se sve kvalitetno, od drveta je. Te stvari za bebe su tako neodoljive, a kostaju.
Sto se tice moje akrivnosti, kondicija mi je ocajna. Sad sam bila s muzem u kratkoj setnji i vec nakon par metara hodanja, trbuh mi bude tvrd i bas mi je tesko, tako da sumnjam da cu do kraja trudnoce biti nesto ludo aktivna😁
E, a za te tetre… Ja ih moram imat bar 30-ja to koristim za svasta, za bljuckanje,za bebi u kreveticu ispod glave, u kolica ispod glave pa to se zacas istopi, svako malo mijenjas…
Ja ih kupila 10 za prvu silu i jedno 12 onih krpica za brisanje pa ću uzeti još ak bude trebalo,a vjerojatno bude bar još 10 Tetri i paket krpica(one mi se čine praktične za to bljucanje,slinjenje...)
Hvala vam 😘❤️
A znam i ja da nema druge nego dan po dan i dok lijepo napreduju svaki dan nam je bitan. Da me barem ta mucnina pusti pa da ne moram na infuziji bit, imam osjecaj da im ovakva samo odmazem 😷
Nadam se barem do 32. tjedna, premale su jos. Tjesi me sto nije bilo trudova dosad, mada me bh love cesto. A i naprezem se sad s tim povracanjem 🤢
Hvala na info za tetre, imam 10-10 pa cu nabavit jos par komada.
Proudy i ena, vi jako sitno brojite 😍💖
17.7. 💝💝
Mia soba je prekrasna! Wow! A i izvještaj s pregleda je skroz dobar! Bravo za mamu i bebu. Sad mi se neda vracati ali imaš naljepnice oblaka ili ste crtali svaki oblak? Ako su naljepnice gdje ste ih nabavili?
Confused super za nalaz. Bris za streptokok mi je uzela kak i Eni bez onog metalnog raširivača (tak ja to zovem 😂)
Blackoe baš mi je žao što si u bolnici ali znam da si tako mirnija i sigurnija jer čuvaju tebe i vaše princeze. Mantramo za što dulji ostanak u bushi ali stvarno bebolinke imaju već supach kilažu!
Što se tiče kindacha mi imamo drveni ali koristimo i prijenosni sa normalnim madracem. Meni je to sve isto samo bitno da spava 😂.
Moji kikachi od kad se rode su samnom u sobi meni tak praktično, mm se preseli u dnevni a ovo dvoje već odredeno vrijeme skupa spava. Sada ćemo im samo dati veću sobu jer će dobiti i veće krevete.
I ostalo sam zaboravila. Ja peglala, bolio me trbuh dok sam to radila pa zalegla i sad je bolje. Mučila me žgaravica, kak sad?!?! U ovim tjednima?!
I to je to!
Idem nešto papati oa spavati jer sam baš umorna.
😘😘😘😘 Noćica
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Hvala vam 😘❤️
A znam i ja da nema druge nego dan po dan i dok lijepo napreduju svaki dan nam je bitan. Da me barem ta mucnina pusti pa da ne moram na infuziji bit, imam osjecaj da im ovakva samo odmazem 😷
Nadam se barem do 32. tjedna, premale su jos. Tjesi me sto nije bilo trudova dosad, mada me bh love cesto. A i naprezem se sad s tim povracanjem 🤢
Hvala na info za tetre, imam 10-10 pa cu nabavit jos par komada.
Proudy i ena, vi jako sitno brojite 😍💖
Samo hrabro i pozitivno,bit će sve ok😘🤗😍,da da,sitno se broji..a i Proudy nam polako ali sigurno ostaje bez svog sluznog čepa,gnijezdi se po kući😉😍😘,bit će brzo prva beba na ljetnicama 😍😀
Mia super za pregled i soba je prekrasna
Confused super i za tvoj pregled
Blackie drzi se i vibramo da sto duze ostanete 3u1
S nama ce isto bebac biti u sobi do neke 2 godine pa se seli braci i seki u veliku sobu
Sortiraj odgovore
Najstariji