Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tinchyca
    15. Svibanj 2018. 09:47

Ena31

Tinchyca

Jutro curke!
    Ja već 10 dana ne spavam. Uz to što moram biti samo na lijevom boku i ustajem po 5x da me prestane boljet kuk i odtrne noga… sad mi se svrbež sa trbuha proširio na dekolte, na leđa, vrat, ruke… užasno svrbi. Noćas sam se oko 3h išla otuširati ali brzo nakon toga opet počelo… Samo da tih 55 dana prođe što brže..
    Evo slikice za punih 32 tjedna
    Trenutno imamo 58kg znači na +11 smo već

Slatkica 😍,prekrasna bušica i haljina😍😘, e, za ovaj svrbež bi bilo dobro da se javiš doktoru,da nebi nedaj Bože bilo nekaj ozbiljnije pošto te to stvarno muči.

Hvala draga ❤ Pa mislila sam al ne znam jel ginekologu ili opće prakse?

💙30.06.2018 💙 Noa💙

pharmamma

Tinchyca

Jutro curke!
    Ja već 10 dana ne spavam. Uz to što moram biti samo na lijevom boku i ustajem po 5x da me prestane boljet kuk i odtrne noga… sad mi se svrbež sa trbuha proširio na dekolte, na leđa, vrat, ruke… užasno svrbi. Noćas sam se oko 3h išla otuširati ali brzo nakon toga opet počelo… Samo da tih 55 dana prođe što brže..

Kako lijepa buša 😍😍 odakle je haljina?bas je super 😊
    Ako će ti se svrbež pojačavati,bude neizdrživ i pogotovo ako bude najviše na dlanovima i tabanima,reci svom gin da ti da uputnicu za vađenje krvi da ne bi kolestaza bila u pitanju...ovo zasad zvuči kao da je zato jer se koža rasteže,ali ako se pogorša,bolje provjeriti

Tinchy divna si!
    A za ovaj svrbez se obavezno javi ginicu,  moze bit da je trudnicki osip u pitanju,  a to ce te samo sve jace svrbiti,  pa da ti daju nesto da umiri to,  jer skroz nestaje tek nakon poroda.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tinchyca
    15. Svibanj 2018. 09:50

pharmamma

Tinchyca

Jutro curke!

Kako lijepa buša 😍😍 odakle je haljina?bas je super 😊
    Ako će ti se svrbež pojačavati,bude neizdrživ i pogotovo ako bude najviše na dlanovima i tabanima,reci svom gin da ti da uputnicu za vađenje krvi da ne bi kolestaza bila u pitanju…ovo zasad zvuči kao da je zato jer se koža rasteže,ali ako se pogorša,bolje provjeriti

Hvala ❤ Haljinu uzela na borongaju kad sam išla po spavaćice. Bila 100 kn. 100% pamuk i dovoljno je široka i duga. Zasad hvala bogu dlanovi i tabani ne svrbe. 

💙30.06.2018 💙 Noa💙

6xmama
    15. Svibanj 2018. 09:53

Tinchyca, aaa koja lijepa trudnica 😍... Za svrbez bi i ja isla ginicu, sad si vec u tjednima kad zbilja moze bit, ne daj Boze, kolestaza u pitanju 🙄

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

franovamamita
    15. Svibanj 2018. 09:54

jutro cure spavala sam do maloprije 
    nasanjala se opet gluposti u pm...
    ena priprema te mihael polako...mada i moje kontrakcije budu bolne pa nemos ocjeniti koje otvaraju koje ne...eto tvoje nek otvaraju po malo a moje neka me jos postede 😂😂😂
    tinchy prekrasni 😍😍za svrbez nazovi gina pa pitaj...
    sretno onima koje imaju preglede i puse za pune tjedne...
    a boze sve ste danas vrijedne svaka cast ja cu otici do peveca valjda trebala bih plocice izabrsti zs hodnik i stepenice...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Tinchyca
    15. Svibanj 2018. 09:56

Hvala proudy i 6xmama ❤ 
    Nazvat ću baš ginićku da vidim.

💙30.06.2018 💙 Noa💙

15. Svibanj 2018. 10:06

fotossesion za 38 punih 😂🤣

Marijaa30
    15. Svibanj 2018. 10:10

Tinchyca, prekrasna busica i haljina 😗
    Ena, spremni ste za druzenje, veliki napeti trbuh 😁

26.8. Ivan 💙💙

• NellaM
    15. Svibanj 2018. 10:16

Jutro cure! 😊 Ja se javljam s pitanjem, jesu vam se bebaci okrenuli i ako jesu u kojem tjednu otprilike? Mi smo jučer bili na kontroli, sve je ok, bebolino raste (malo je kaže ona veća beba, ali sve u granicama) ali se još nije okrenuo glavicom prema dolje.. kaže dok još nema mjesta panici ali, naravno, mene već malo frka 😬
    I moram još reci, sve ste mi tako predivne trudnice sa preslatkim busicama  ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.