Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Maja82
    14. Svibanj 2018. 19:41

ProudMomy

Ja koristim taj kao putni citavo vrijeme, jer mi je spavaca mala i mjesta za kinderbet imam samo ispred vrata ormara, buduci da moram do ormara nekoliko puta dnevno, ovo mi je lakse za micati. Imam klasicni madrac u njemu i isti je drek ko da spava i u drvenom kreveticu. Ja sam prakticna zenska 😂😂😂😂😂

😁😁😁 treba biti praktican! Tak si i ja mislim..ak stavim normalan madrac unutra da bi mogli stalno ga koristit, i zbog mjesta, a i cine mi se puno laksi. Al morat cemo tek u obilazak ducana sve si racunam ima jos vremena pa da dotad pospremim sto vise po stanu.

Blackíe
    14. Svibanj 2018. 19:46

Bok okruglice 💕
    Opet ja nakon mjesec dana, valjda me se netko sjeca 🙈 Citam vas opet redovito zadnjih dana, mada nisam bila raspolozena pisati ista. 
    U bolnici sam zadnjih 10 dana, cervix oko 1 mm, u nestajanju i usce mekano i prohodno 1 prst. Strogo mirovanje naravno. Dobila sam dexametazon koji bi trebao drzati jos 2 tjedna, pa onda nova doza, ako budemo jos 3u1. Zasad barem nema trudova. Pokupila sam zadnjih dana i neku virozu pa mi je konstantno muka a i povratim par puta dnevno tako da su me i na infuziju prikacili. Sve u svemu veselo. Curke su prekjucer imale 1500 i 1600 gr, kazu da su taman 😍 I dalje su mali zvrkovi, aktivne sto na sat. 
    I tako, sad dan po dan. Brojim do 32. tj a 35 bi bilo idealno. Ne znam kakvo je sad stanje cerviksa, ne cackaju cesto da ne potaknu otvaranje. Za par dana bi trebala na pregled ponovo.
    Vidim da ste vi na broju i bebice jos cekaju red 😘 nadam se da cu se ukljuciti vise, sad bar imam vremena... 

17.7. 💝💝

6xmama
    14. Svibanj 2018. 19:50

Confused, super za dobar pregled... Trebala si pitat za taj proljev... 
    Ja planiram ovu bebicu uvalit u kolijevku dokle ce moc bit jer mi ovaj malac od 2 god spava jos u kindicu a nemam mjesta da stavim dva, a on mi je pak jos premali da ga stavim u krevet... Pa cemo tak dokle ide, a onda njega u krevet u sobu s deckima a bebu u kindic. 
    E sad, posto je on jos uvijek s nama u sobi, sve kontam da cu se ja morat preselit u boravak ili u kcerinu sobu sa bebom kad rodim jer bu se budila pa bu i njega budila, ne bumo mogli svi skup bar dok beba ne pocne spavat po noci... Ahhh, bumo se nekak rasirili po toj kuci valjda 🤣

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Blackíe
    14. Svibanj 2018. 19:53

Zavidim svima aktivnima 😪
    Kod mene jeremija mode on. Ne znam kako vi s glavom ovih dana ali ja bi ju najradije na panj. Uzas, ne znam kad sam bila ovako kilava. 

Mi planiramo bebuske isto s nama u sobu prvo vrijeme. I vjerojatno u isti krevetic. Kuca jos nije gotova pa nemam pojma kad i kako cemo selit. Mm sam sad leti i rjesava, ja jedino s telefona mogu pomoc. Ne znam nista, samo da izguramo jos koji tjedan a za ostalo cemo lako. Srecom pa barem imamo skoro sve za rodiliste i opremu za curke, eventualno cu poslat mm po jos par tetri, vidjet cu. Koliko mi ih treba uopce? Znam da sam cula za razne primjene, neki ih koriste za sve i svasta, neki bas i ne. Nemam pojma koja kolicina je dovoljna za pocetak.

17.7. 💝💝

14. Svibanj 2018. 19:54

Blackíe

Bok okruglice 💕
    Opet ja nakon mjesec dana, valjda me se netko sjeca 🙈 Citam vas opet redovito zadnjih dana, mada nisam bila raspolozena pisati ista.
    U bolnici sam zadnjih 10 dana, cervix oko 1 mm, u nestajanju i usce mekano i prohodno 1 prst. Strogo mirovanje naravno. Dobila sam dexametazon koji bi trebao drzati jos 2 tjedna, pa onda nova doza, ako budemo jos 3u1. Zasad barem nema trudova. Pokupila sam zadnjih dana i neku virozu pa mi je konstantno muka a i povratim par puta dnevno tako da su me i na infuziju prikacili. Sve u svemu veselo. Curke su prekjucer imale 1500 i 1600 gr, kazu da su taman 😍 I dalje su mali zvrkovi, aktivne sto na sat.
    I tako, sad dan po dan. Brojim do 32. tj a 35 bi bilo idealno. Ne znam kakvo je sad stanje cerviksa, ne cackaju cesto da ne potaknu otvaranje. Za par dana bi trebala na pregled ponovo.
    Vidim da ste vi na broju i bebice jos cekaju red 😘 nadam se da cu se ukljuciti vise, sad bar imam vremena…

Ei draga,neka i tebe k nama 😘,ajbmu baš ti se svašta primilo,,bebice napreduju ,nek su vam dali dexametazon,ali držimo fige da bude sve ok i da izdržite čim dulje 3u1😘😘😘😍😍😍😍🤗🤗🤗🤗,samo mirujte i čuvajte se😘

14. Svibanj 2018. 19:58

Blackie,  drzim vam fige da izdrzite sto duze. Nije lijepi nalaz,  ali iskreno vjerujem u vas! Pa 3 zenske su u pitanju! Tko to moze izdrzati,  ako 3 zenske ne mogu! 😘
    Cuvajte se! 

6xmama,  morat cete se strateski rasporediti hahahahaha.
    Meni ce se muz preselit u boravak spavati kao i prvi put,  dok sam ja doma,  nema mi smisla da ni on ne spava nocu,  a mora bit naspavan na poslu. Tak i tak nema cicu 😂😂😂😂😂.
    Zapravo spavat cemo svatko u svojoh sobi 😂😂😂,  ko troje cimera.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Confused
    14. Svibanj 2018. 20:03

Ma da vas pitam za ovaj bris.Znaci gin.mi je rekla da je to bris na bakterijw koji se sad pod obavezno radi i u slucaju postojanja bakterija da trebam primiti nekakvu inekciju na porodu.Prilicno je sturo to objasnila,a ja se nisam previse zainteresirala.Medutim sad guglam i po svemu bi to trebao biti bris na streptokok,ali neke zene pisu da se on uzima s medjice i anusa,neke da se uzima kao cervikalni ili vaginalni.Ona je meni uzela taj drugi,sa onim stapicem duboko unutra zabola i malo procackala,sorry na detaljima.Pa da vas cujem,koja je  to radila?

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

6xmama
    14. Svibanj 2018. 20:05

Blackie, bude valjda sve ok, ne mozes sad nis nek mirovat... Evo pa 32 tjedna su tu iza ugla 😉. 
    Onda sam i ja s tobom u klubu 😂 i ja lezim, samo doma, od 6tt

franovamamita
    14. Svibanj 2018. 20:07

blackie naravno da te se sjecamo...drzi se draga vjerujem da ce biti sve ok...miruj i probaj sto opustenija biti doci ce brzo i ti sigurni tjedni 💪😙
    sto se tice velikih tetri imam nekih 10,15 i 10 malih gazica...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

6xmama
    14. Svibanj 2018. 20:09

Confused, moj je isto tak uzimao bris na streptokok, bez spekuluma, samo sa brisom nutra pocackao... Svaki put. Ja sam ga imala u 4.trudnoci i dobila u porodu injekciju Penbritina i bilo sve ok

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.