Jutro cure! 😊 Ja se javljam s pitanjem, jesu vam se bebaci okrenuli i ako jesu u kojem tjednu otprilike? Mi smo jučer bili na kontroli, sve je ok, bebolino raste (malo je kaže ona veća beba, ali sve u granicama) ali se još nije okrenuo glavicom prema dolje.. kaže dok još nema mjesta panici ali, naravno, mene već malo frka 😬
I moram još reci, sve ste mi tako predivne trudnice sa preslatkim busicama ❤️
Moj mali zvrk visi naglavačke od 24tjedna tak da nije po njemu za gledat,on je prerano 😂, a stigne se okrenuti,nije još vrijeme za paniku😀,super za bebolinca,samo nek raste😍
Ena prekrasna velika okrugla buša 😍
Moj se bebolinac između 29 i 30 tjedna okrenuo glavom dolje. Prije toga je sa 27 tjedana bio poprek a prije toga sa nekih 23-24 na zadak.
💙30.06.2018 💙 Noa💙
ena koji buuuuso,bas ste lijepi 😍😍😍
nella eto ni moj nije okrenut glavom dolje osjetim ga da se svakako jos vrti...a i gore bude i dolje a najcesce lezi popreko i ja se nadam da ce se moj uskoro okrenuti ak nece nek ostane popreko da naprsve carski jer poroda na zadak se uzasno bojim😯😯
pojela sendvic i evo zgsravica aaaaa bljak morat cu je necim slatkim otjerati 😂😂😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Za ostale se ne sjećam više al zadnji se okrenuo na glavu u 32.tjednu,do onda je sjedio na cervixu .
Ena,e sad se tu kuži na ovim slikama da je buša dole...vid pupak kak gleda u pod .Oooogroman je-zrel za lansiranje.
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Hvala cure😁😘😘...da,6xMama,pupak ko da se srami😂😂,gleda u pod😂,jbt možda me sutra ostave😂,samo iz Ta pošalju na 4.kat,prošli put kad sam bila jednu tetu s pregleda drito u rađaonu😥
Enaaaa predivni ste i zbilja spremni
U 29-om tjednu okrenula se prema dolje,ali imas jos vremena,stigne se okrenut,nikad kasno☺
U 29-om tjednu okrenula se prema dolje,ali imas jos vremena,stigne se okrenut,nikad kasno☺
😘🤗Hvala😆,Busha je zrela al mama u glavi baš i nije😂😂
😘🤗Hvala😆,Busha je zrela al mama u glavi baš i nije😂😂
Bit ce,brz brige,nismo ni svjesne koliko dok nam ne stignu😊
Curke drage jako ste vrijedne! Svaka čast! MIA soba je prekrasna!Bas po mom ukusu! Proudy svaka čast da imas toliko snage za čišćenje! Ja nekad sve mogu, a nekad tri koraka napravim i uspušem se.Blackie drzim fige da sto dulje ostanete zajedno i da viroza sto prije prođe.Ivanolora jos uvijek sam u minusu pol kile od startne kilaže.Mamica neka te je drmnula da se ne sekiras😀Tinchyca prekrasna! Ena wow! Beba samo sto nije stigla!!Nella moja curka krvi 26 bila glavom dolje, a za tjedan dana poprijeko. Gin mi rekla da se treba okrenuti do 34 tj. Ja cu koristiti pilates loptu kao i u prvoj t. Dobro je za zdjelicu i da se beba postavi u najbolji polozaj. Sutra imam pregled pa cemo vidjeti kako se smjestila. Učim za kolokvij u četvrtak-nervoza me hvata. Noc na pola prospavana, a sad i neka slaba vrtoglavica, opet zajj.,, tlak. Sretno svima na pregledima tko ima😘😘😘😘
Volim kad ste aktivne jer imam kaj čitati ali onda niš ne zapamtim.
Tinchyca predivna i ti i beba i haljina 😍😍😍. Pa taj Borongaj pravo malo carstvo!
Ena vidi se da se spustio, 🎉🎉🎉. Majčice ne sekiraj se to ti sve dode prirodno 😊. Uvijek imaš nas ako zapneš 😘.
Moj se okrenuo između 29 i 33 tjedna. Iako se meni čini da je poprek na uzv-u nije 😂.
Yvonne držimo fige za kolokvij javi rezultate!
Sretno svima na pregledoma. Idem čistiti.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji