Hvala proudy i 6xmama ❤
Nazvat ću baš ginićku da vidim.

💙30.06.2018 💙 Noa💙
Tinchyca, prekrasna busica i haljina 😗
Ena, spremni ste za druzenje, veliki napeti trbuh 😁

26.8. Ivan 💙💙
Jutro cure! 😊 Ja se javljam s pitanjem, jesu vam se bebaci okrenuli i ako jesu u kojem tjednu otprilike? Mi smo jučer bili na kontroli, sve je ok, bebolino raste (malo je kaže ona veća beba, ali sve u granicama) ali se još nije okrenuo glavicom prema dolje.. kaže dok još nema mjesta panici ali, naravno, mene već malo frka 😬
I moram još reci, sve ste mi tako predivne trudnice sa preslatkim busicama ❤️

Jutro cure! 😊 Ja se javljam s pitanjem, jesu vam se bebaci okrenuli i ako jesu u kojem tjednu otprilike? Mi smo jučer bili na kontroli, sve je ok, bebolino raste (malo je kaže ona veća beba, ali sve u granicama) ali se još nije okrenuo glavicom prema dolje.. kaže dok još nema mjesta panici ali, naravno, mene već malo frka 😬
I moram još reci, sve ste mi tako predivne trudnice sa preslatkim busicama ❤️
Moj mali zvrk visi naglavačke od 24tjedna tak da nije po njemu za gledat,on je prerano 😂, a stigne se okrenuti,nije još vrijeme za paniku😀,super za bebolinca,samo nek raste😍
Ena prekrasna velika okrugla buša 😍
Moj se bebolinac između 29 i 30 tjedna okrenuo glavom dolje. Prije toga je sa 27 tjedana bio poprek a prije toga sa nekih 23-24 na zadak.

💙30.06.2018 💙 Noa💙
ena koji buuuuso,bas ste lijepi 😍😍😍
nella eto ni moj nije okrenut glavom dolje osjetim ga da se svakako jos vrti...a i gore bude i dolje a najcesce lezi popreko i ja se nadam da ce se moj uskoro okrenuti ak nece nek ostane popreko da naprsve carski jer poroda na zadak se uzasno bojim😯😯
pojela sendvic i evo zgsravica aaaaa bljak morat cu je necim slatkim otjerati 😂😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Za ostale se ne sjećam više al zadnji se okrenuo na glavu u 32.tjednu,do onda je sjedio na cervixu .
Ena,e sad se tu kuži na ovim slikama da je buša dole...vid pupak kak gleda u pod .Oooogroman je-zrel za lansiranje.

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Hvala cure😁😘😘...da,6xMama,pupak ko da se srami😂😂,gleda u pod😂,jbt možda me sutra ostave😂,samo iz Ta pošalju na 4.kat,prošli put kad sam bila jednu tetu s pregleda drito u rađaonu😥
Enaaaa predivni ste i zbilja spremni
U 29-om tjednu okrenula se prema dolje,ali imas jos vremena,stigne se okrenut,nikad kasno☺
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji