Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Blackíe
    15. Svibanj 2018. 06:42

Ti si punih 38 😮 Wow 😍 
    Ne znam kad si bila na pregledu, koliki je malac sad? ❤️

17.7. 💝💝

15. Svibanj 2018. 06:51

Jutro! Evo i mi budni. Pijem kavu.
    Imala sam jedno budjenje oko 3 ujutro i to je to,  inace sam ok spavala. 
    Kad popijem coffee bacam se na posao 😂
    Danas su nam na repertoaru kuhinja,  blagovaona i boravak,  to je jedna soba 😁
    Ljubim sve nespavalice i spavalice 😁😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

6xmama
    15. Svibanj 2018. 07:31

Jutro,curkice,pa kaj je ovo danas,sve već maltene budne .
    Ja jučer zakrmila opće ne znam u koja doba,trznula se oko 23h,ja reko kolko je sati,di sam,kaj sam ..nametala Utrogestan i nastavila .Danas me zbudilo zatezanje i bol u ovim ligamentima maternice .
    Ena,priprema se dečko,priprema za lansiranje .
    Proud,sretno s nastavkom čišćenja!
    Blacky,sretno sa pregledom u četvrtak!I ja sam na repertoaru u četvrtak...
    Ko nam danas ima pregled?

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

ivymicek
    15. Svibanj 2018. 07:46

Dobro jutro klokančice!
    Proud ne mogu se naviknut da si budna tako ranom😂. Hajde čisti ti al prvo kava. Mrzim te poruke jeste još... Što te boli briga 😂.
    Ja loše spavala. Kikach bio zedan oko 3 a ja od 3-5 nisam mogla zaspati. Razmišljala o TA, gdje ću se sparkirati, hoću li ranije roditi, hoću li prenjeti, hoće li me boljeti, kako ću ja s troje i tak baš ta egzistencijalna pitanja. Osim toga išla sam pi pi jedno 5 puta, pharma suosjećam.
    Blackie držte se i evo vas u 32 ako ne i višem tjednu!
    Idem piti kavicu.
    Presložiti torbu za rodilište, skinuti AS sa tavana i oprati. 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• ivanolora
    15. Svibanj 2018. 08:00

Kako ste mamice sa kilama u svojim tjednima ☺

Confused
    15. Svibanj 2018. 08:06

Jutro :)
    Ja sam bas lijepo spavala,nisam odavno ovako,uz samo jedno dizanje za pi pi.Sad kad znam kakvo je stanje doli 😂 malo sam opustenija ipak,iako se to promjeni u trenu,ali navijam da dodem do 37.tt i onda mogu kad ocu.
    Moram i ja preslozit torbu za rodiliste jer sam je pretrpala junacki,jedva je zatvorim.Obicno bi nosila manju pa mi muz donosio ostatak stvari,a sad htjela sve odjednom da sam mirna pa pretjerala jbg...
    Sta se tice ciscenja moram se danas malo uvatit usisavanja soba i brisanja prozora,srecom nedavno sam sa sestrom pravila generalku pa mi je sad lakse sve.
    Ovdje je neko tmurno vrime,pa mi se ne da jos iz kreveta,idem probat ubit oko jos malo.Ljubim vas sve 😘😘

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

mamica1985
    15. Svibanj 2018. 08:06

Jutro zenske, ja u Petrovoj na zavodu za transfuzijsku cekam vadjenje krvi.
    Blackie - drzim fige da dogurate 3u1 do barem 36.tjedna
    Mene opaka bol probudila oko pol 5, kao da mi se uklijestio cijeli desni dio trbuha, jos je i mala bila mirna pa sam se prepala da se nisam previse naslonila na trbuh za vrijeme spavanja. Malo sam je prodrmala i fini high kick dobila u rebra i mirna sam sad 😂

Confused
    15. Svibanj 2018. 08:07

ivanolora

+10 😁

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

6xmama
    15. Svibanj 2018. 08:16

ivanolora

+2 za čudo Božje 🤣

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

ivymicek
    15. Svibanj 2018. 08:24

Confused

Jutro :)
    Ja sam bas lijepo spavala,nisam odavno ovako,uz samo jedno dizanje za pi pi.Sad kad znam kakvo je stanje doli 😂 malo sam opustenija ipak,iako se to promjeni u trenu,ali navijam da dodem do 37.tt i onda mogu kad ocu.
    Moram i ja preslozit torbu za rodiliste jer sam je pretrpala junacki,jedva je zatvorim.Obicno bi nosila manju pa mi muz donosio ostatak stvari,a sad htjela sve odjednom da sam mirna pa pretjerala jbg…
    Sta se tice ciscenja moram se danas malo uvatit usisavanja soba i brisanja prozora,srecom nedavno sam sa sestrom pravila generalku pa mi je sad lakse sve.
    Ovdje je neko tmurno vrime,pa mi se ne da jos iz kreveta,idem probat ubit oko jos malo.Ljubim vas sve 😘😘

Neka je dobar nalaz odmah je lakše. Tak sam i ja pretrpala torbu i danas je malo odtrpavam 😂.
    I kod nas je bljak vrijeme.
    Mamica u španciru po doktorima. Bitno da te puknula 😂.
    Ivanolora ja sam na 8.5-9 kg kako koje jutro. Još stignem nabiti koju kilu 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.