Mia soba je prekrasna! Wow! A i izvještaj s pregleda je skroz dobar! Bravo za mamu i bebu. Sad mi se neda vracati ali imaš naljepnice oblaka ili ste crtali svaki oblak? Ako su naljepnice gdje ste ih nabavili?
Confused super za nalaz. Bris za streptokok mi je uzela kak i Eni bez onog metalnog raširivača (tak ja to zovem 😂)
Blackoe baš mi je žao što si u bolnici ali znam da si tako mirnija i sigurnija jer čuvaju tebe i vaše princeze. Mantramo za što dulji ostanak u bushi ali stvarno bebolinke imaju već supach kilažu!
Što se tiče kindacha mi imamo drveni ali koristimo i prijenosni sa normalnim madracem. Meni je to sve isto samo bitno da spava 😂.
Moji kikachi od kad se rode su samnom u sobi meni tak praktično, mm se preseli u dnevni a ovo dvoje već odredeno vrijeme skupa spava. Sada ćemo im samo dati veću sobu jer će dobiti i veće krevete.
I ostalo sam zaboravila. Ja peglala, bolio me trbuh dok sam to radila pa zalegla i sad je bolje. Mučila me žgaravica, kak sad?!?! U ovim tjednima?!
I to je to!
Idem nešto papati oa spavati jer sam baš umorna.
😘😘😘😘 Noćica
E to sam ti narucila sa stranice magiswall, za jako male novce ti ih naprave :)
Znaci i tebe muci umor, ja zadnjih dana kad god legnem mogu zaspati😂
Mia soba je prekrasna! Wow! A i izvještaj s pregleda je skroz dobar! Bravo za mamu i bebu. Sad mi se neda vracati ali imaš naljepnice oblaka ili ste crtali svaki oblak? Ako su naljepnice gdje ste ih nabavili?
Confused super za nalaz. Bris za streptokok mi je uzela kak i Eni bez onog metalnog raširivača (tak ja to zovem 😂)
Blackoe baš mi je žao što si u bolnici ali znam da si tako mirnija i sigurnija jer čuvaju tebe i vaše princeze. Mantramo za što dulji ostanak u bushi ali stvarno bebolinke imaju već supach kilažu!
Što se tiče kindacha mi imamo drveni ali koristimo i prijenosni sa normalnim madracem. Meni je to sve isto samo bitno da spava 😂.
Moji kikachi od kad se rode su samnom u sobi meni tak praktično, mm se preseli u dnevni a ovo dvoje već odredeno vrijeme skupa spava. Sada ćemo im samo dati veću sobu jer će dobiti i veće krevete.
I ostalo sam zaboravila. Ja peglala, bolio me trbuh dok sam to radila pa zalegla i sad je bolje. Mučila me žgaravica, kak sad?!?! U ovim tjednima?!
I to je to!
Idem nešto papati oa spavati jer sam baš umorna.
😘😘😘😘 Noćica
E to sam ti narucila sa stranice magiswall, za jako male novce ti ih naprave :)
Znaci i tebe muci umor, ja zadnjih dana kad god legnem mogu zaspati😂
Mene više lovi ovaj umor ništa mi se neda. Slabo mogu zaspati po danu ali već kad klinci zaspu mogla bih i ja. Hvala za info idem škicnuti da vidim što imaju.
Ipak sam s mužem odlučila pogledati jednu seriju tak da tek sad idem spat.
Noćica još jednim 😘😘😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ja idem isto na spavanje polako, danas sam ipak od 6 budna.
Pocela ekipa s porukama jesam jos u komadu. I to ono ekipa s posla koja svih ovih mjeseci nije ni pitala kak sam i to me bas zivcira! Kaj te briga sad, ak te nije bilo briga do sad? Samo mi dizes pritisak s takvom porukom.
I tak, danas mi sve nesto dize tlak, uopce nisam osjetljiva 😂😂😂😂😂.
Ljubim vas, cujemo se rano, opet oko 6-7 😁
Ln
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Najjači su mi ti s porukama,ono daj fuck off,kaj vas briga,pogotovo ako ih do sad nije bilo briga... Laku noć Proudy,ajde lagano na zasluženi odmor😘.
Laku noć klokanici ☺️😍😘🤗
Dobro jutro trudnicice i bebice. Mi vec budni 😊
Dobro jutro😀,i nas dvoje budni,teška noć,bolne kontrakcije bile pa nisam baš spavala,ide dragi radit. Nekak se nadam da ćemo još zaspati😀
Jutro 😘
31 tt 🎉🎉 Pregled u cetvrtak, bas me zanima stanje.
Mucnina i dalje postojana... 4. dan, cekam kraj 😰
17.7. 💝💝
Jutro 😘
31 tt 🎉🎉 Pregled u cetvrtak, bas me zanima stanje.
Mucnina i dalje postojana… 4. dan, cekam kraj 😰
Ko što je jučer rekla jedna od cura(ne sjećam se koja☺️),32t je tu iza čoška,brzo će,pa onda dan po dan dalje 😘,držim fige da je stanje dole bar kakvo je bilo i da prođu te mučnine(mene su spasili Torecan čepići od mučnina)😘😘,drži se🤗🤗
Ma vjerujem da cemo barem do 32 💪
Vec sam vodila odgojne razgovore s damama, bolje im je da poslusaju 😂
Daju mi reglan intravenozno i pomaze utoliko da ne povracam cesto ali i dalje osjetim mucninu. Nije prejaka ali se svejedno moram tjerat pojesti nesto. Kazu da ne bi trebalo jos dugo, viroze su u prosjeku 5-7 dana.
17.7. 💝💝
Jutro ranoranioci 😘 ni kod mene bas nije bilo spavanja,pi-pi svakih sat i pol 😕
Blackie držim fige za pregled i da se ta viroza napokon smiri,ipak će ti biti lakše onda
Ena iš iš bolne kontrakcije
Odoh još malo spavati,još je prerano za dizanje 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji