Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Confused
    15. Svibanj 2018. 10:56

Tinchyca bas si zgodna trudnica :)
    Ena mislim da bi ti mogla bit prva ;)
    Nella moja se curka okrenula dosta rano,vec u 21.tt,tako da ja nisam mjerodavna,ali znam za dosta slucajeva di se bebe okrenu u zadnji cas doslovno.

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

15. Svibanj 2018. 11:02

Confused

Nella moja se curka okrenula dosta rano,vec u 21.tt,tako da ja nisam mjerodavna,ali znam za dosta slucajeva di se bebe okrenu u zadnji cas doslovno.

A ne ne,još imam 2 tjedna🙃🙃😂😂

15. Svibanj 2018. 11:09

Jutro svima, ja tek pojela i kavu pijem 🙂 predivne sve, i haljina je baš lijepa. I sretno svima s pregledima i kolokvijem. 
    Ja noćas sanjala da sam se vratila na posao kao još mjesec dana, užas. Pol djece sam izbacila iz učionice 😂

Confused
    15. Svibanj 2018. 11:19

Ena31

Confused

A ne ne,još imam 2 tjedna🙃🙃😂😂

Aj prva ti je trudnoca pa te i razumin ;) 
    Meni je dan ko godina trenutno...

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.

15. Svibanj 2018. 11:20

Evo gotovo za danas! 
    Kriza me bole za popizditi,  ali sve sam napravila sto sam danas planirala. Sutra mi je stvarno ostalo najmanje za srediti,  spavaca i Maksova soba,  a kak su mi ormari spremljeni,  nemam kaj puno,  posisat,  zamijeniti posteljinu,  pobrisat prasinu i oprat prozore,  to cu za cas! Danas me kuhinja bas unistila,  sve kao dobro je i onda vidim jos nesto i nikad kraja.
    Ena buso je pravi veeeeliki 😍😍😍😍😍.
    Nisam bas zapamtila kaj ste pisale,  nisam u toku,  al evo sad cu bit 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

15. Svibanj 2018. 11:26

ProudMomy

Evo gotovo za danas!
    Kriza me bole za popizditi, ali sve sam napravila sto sam danas planirala. Sutra mi je stvarno ostalo najmanje za srediti, spavaca i Maksova soba, a kak su mi ormari spremljeni, nemam kaj puno, posisat, zamijeniti posteljinu, pobrisat prasinu i oprat prozore, to cu za cas! Danas me kuhinja bas unistila, sve kao dobro je i onda vidim jos nesto i nikad kraja.
    Nisam bas zapamtila kaj ste pisale, nisam u toku, al evo sad cu bit 😉

Hvala draga😘. Ti ne da si se pokrenula nego i turbo uključila,svaka čast😍🤩,evo ja otišla gore i dole po stepenicama do wc ,umorila se ko da sam kopala😅

Confused
    15. Svibanj 2018. 11:31

Ena31

ProudMomy

Evo gotovo za danas!
    Kriza me bole za popizditi, ali sve sam napravila sto sam danas planirala. Sutra mi je stvarno ostalo najmanje za srediti, spavaca i Maksova soba, a kak su mi ormari spremljeni, nemam kaj puno, posisat, zamijeniti posteljinu, pobrisat prasinu i oprat prozore, to cu za cas! Danas me kuhinja bas unistila, sve kao dobro je i onda vidim jos nesto i nikad kraja.
    Nisam bas zapamtila kaj ste pisale, nisam u toku, al evo sad cu bit 😉

Hvala draga😘. Ti ne da si se pokrenula nego i turbo uključila,svaka čast😍🤩,evo ja otišla gore i dole po stepenicama do wc ,umorila se ko da sam kopala😅

Ena tako i ja...otisla sad u spizu i nazad,jos sebi nemogu doc 😜 Evo legla sam da se malo povratim 😂

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.

baarbaraa29
    15. Svibanj 2018. 11:32

Jel ima neko da me se sjeca? 🙈
    Imali smo malo stresno razdoblje, tata.
    Sve ono od Bozica. Koma, sepsa..nakon 4mj.bolnice, skoro 4 tj.kod kuce, opet bolnica i jucer je imao amputaciju na obje noge, al taj covjek treba dobit medalju za pozitivu..!
    Obzirom da me nije bilo necu ni pokusavat komentirat propusteno, ali dobrodoslicu novim mama moram pozelit!
    6xmama ti me na sestru podsjecas. Ona je 5xmama (17,16,14,9, 1 i pol mj.) i sve hendla odlicno! Brak, kuca, vrt, zimnica, izvanskolske aktivnosti..plus sto je sogi 15 god.terenac.
    Danas bi mogla opet tablicu nabacit, ha??
    Proud rotirala sam te s Enom pa ce ti bit ljepsa! 😊
    Mi imamo dejt u cetvrtak! 🤗 Nadam se da je Mr. C postojan!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

pharmamma
    15. Svibanj 2018. 11:36

Ena divna bušica 😍😍 još maloooo ❤️
    Moja se okrenula oko 28.tjedna i mislim da je i dalje tako jer štucanje osjetim dolje
    Proudy svaka ti čast nakon onolikog mirovanja 😊 
    Evo ja nikako da se pokrenem danas..otišla samo do dućana i to je to..možda dobijem volju nakon ručka 

pharmamma
    15. Svibanj 2018. 11:39

Barbara bas mi je zao zbog tate 😞 nadam se da će dalje sve biti dobro i da će ostati pozitivan 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.