Enaaaa predivni ste i zbilja spremni
U 29-om tjednu okrenula se prema dolje,ali imas jos vremena,stigne se okrenut,nikad kasno☺
😘🤗Hvala😆,Busha je zrela al mama u glavi baš i nije😂😂
Enaaaa predivni ste i zbilja spremni
U 29-om tjednu okrenula se prema dolje,ali imas jos vremena,stigne se okrenut,nikad kasno☺
😘🤗Hvala😆,Busha je zrela al mama u glavi baš i nije😂😂
Bit ce,brz brige,nismo ni svjesne koliko dok nam ne stignu😊
Curke drage jako ste vrijedne! Svaka čast! MIA soba je prekrasna!Bas po mom ukusu! Proudy svaka čast da imas toliko snage za čišćenje! Ja nekad sve mogu, a nekad tri koraka napravim i uspušem se.Blackie drzim fige da sto dulje ostanete zajedno i da viroza sto prije prođe.Ivanolora jos uvijek sam u minusu pol kile od startne kilaže.Mamica neka te je drmnula da se ne sekiras😀Tinchyca prekrasna! Ena wow! Beba samo sto nije stigla!!Nella moja curka krvi 26 bila glavom dolje, a za tjedan dana poprijeko. Gin mi rekla da se treba okrenuti do 34 tj. Ja cu koristiti pilates loptu kao i u prvoj t. Dobro je za zdjelicu i da se beba postavi u najbolji polozaj. Sutra imam pregled pa cemo vidjeti kako se smjestila. Učim za kolokvij u četvrtak-nervoza me hvata. Noc na pola prospavana, a sad i neka slaba vrtoglavica, opet zajj.,, tlak. Sretno svima na pregledima tko ima😘😘😘😘

Volim kad ste aktivne jer imam kaj čitati ali onda niš ne zapamtim.
Tinchyca predivna i ti i beba i haljina 😍😍😍. Pa taj Borongaj pravo malo carstvo!
Ena vidi se da se spustio, 🎉🎉🎉. Majčice ne sekiraj se to ti sve dode prirodno 😊. Uvijek imaš nas ako zapneš 😘.
Moj se okrenuo između 29 i 33 tjedna. Iako se meni čini da je poprek na uzv-u nije 😂.
Yvonne držimo fige za kolokvij javi rezultate!
Sretno svima na pregledoma. Idem čistiti.

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Tinchyca bas si zgodna trudnica :)
Ena mislim da bi ti mogla bit prva ;)
Nella moja se curka okrenula dosta rano,vec u 21.tt,tako da ja nisam mjerodavna,ali znam za dosta slucajeva di se bebe okrenu u zadnji cas doslovno.
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Nella moja se curka okrenula dosta rano,vec u 21.tt,tako da ja nisam mjerodavna,ali znam za dosta slucajeva di se bebe okrenu u zadnji cas doslovno.
A ne ne,još imam 2 tjedna🙃🙃😂😂
Jutro svima, ja tek pojela i kavu pijem 🙂 predivne sve, i haljina je baš lijepa. I sretno svima s pregledima i kolokvijem.
Ja noćas sanjala da sam se vratila na posao kao još mjesec dana, užas. Pol djece sam izbacila iz učionice 😂
A ne ne,još imam 2 tjedna🙃🙃😂😂
Aj prva ti je trudnoca pa te i razumin ;)
Meni je dan ko godina trenutno...
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Evo gotovo za danas!
Kriza me bole za popizditi, ali sve sam napravila sto sam danas planirala. Sutra mi je stvarno ostalo najmanje za srediti, spavaca i Maksova soba, a kak su mi ormari spremljeni, nemam kaj puno, posisat, zamijeniti posteljinu, pobrisat prasinu i oprat prozore, to cu za cas! Danas me kuhinja bas unistila, sve kao dobro je i onda vidim jos nesto i nikad kraja.
Ena buso je pravi veeeeliki 😍😍😍😍😍.
Nisam bas zapamtila kaj ste pisale, nisam u toku, al evo sad cu bit 😉

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Evo gotovo za danas!
Kriza me bole za popizditi, ali sve sam napravila sto sam danas planirala. Sutra mi je stvarno ostalo najmanje za srediti, spavaca i Maksova soba, a kak su mi ormari spremljeni, nemam kaj puno, posisat, zamijeniti posteljinu, pobrisat prasinu i oprat prozore, to cu za cas! Danas me kuhinja bas unistila, sve kao dobro je i onda vidim jos nesto i nikad kraja.
Ena buso je pravi veeeeliki 😍😍😍😍😍.
Nisam bas zapamtila kaj ste pisale, nisam u toku, al evo sad cu bit 😉
Hvala draga😘. Ti ne da si se pokrenula nego i turbo uključila,svaka čast😍🤩,evo ja otišla gore i dole po stepenicama do wc ,umorila se ko da sam kopala😅
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji