Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    14. Svibanj 2018. 17:05

Svašta sam pročitala i niš nisam zapamtila. Vrijedne ste. Franova meni ti sad zna biti kao bol u donjem dijelu trbuha i obično nakon toga moram na wc. Ili pipi ili br.2 😂. Odmaraj malo i sve 4 u zrak.
    Složila sam torbu za rodilište ali moram malo reducirati jer je toliko natrpano da jedva zakopčam, a ne nosi mi se velika torba. Pola uložaka mi m može donjeti odmah pri prvoj posjeti, kaj ne? Ovi chicco su preoooogromni.. i pola pelena za početak 10 komada bu mi dost. 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Tinchyca
    14. Svibanj 2018. 17:10

Poz curke, ja sam danas isto u elementu čišćenja. Praznim sobu za bebu tako da je možemo ovih dana okrečiti pa montirati namještaj. Toliko stvari imam u njoj da ne znam kam bi sa njima.. Još mi je i mobitel crko tako da sam odvojena od svijeta... Ja isto imam taj jastuk i koristim ga od nekog 16. tjedna. Stavim ga iza leđa i između nogu i to me drži da spavam na lijevom boku i ne okrećem se na leđa.

💙30.06.2018 💙 Noa💙

franovamamita
    14. Svibanj 2018. 17:30

aha naci i vas tako malo nekada...ma mene hvata panika za svaki k..jedva cekam ds produ jos baaar 2,3 tjedna i onda me nije strah...uh..
    ja sutra vec kontam pakirsti polako torbu...moram jer zatrpavam si ormare i sve a radovi tek krecu u kuci...
    jastuk za dojenje neeeemam spavam s 4 jastuka hahahah a okrecem se s boka na bok cak i malo na leda legnem jednostavno moram se rostiljati kukovi ubijaju...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

14. Svibanj 2018. 17:33

ivymicek

Svašta sam pročitala i niš nisam zapamtila. Vrijedne ste. Franova meni ti sad zna biti kao bol u donjem dijelu trbuha i obično nakon toga moram na wc. Ili pipi ili br.2 😂. Odmaraj malo i sve 4 u zrak.
    Složila sam torbu za rodilište ali moram malo reducirati jer je toliko natrpano da jedva zakopčam, a ne nosi mi se velika torba. Pola uložaka mi m može donjeti odmah pri prvoj posjeti, kaj ne? Ovi chicco su preoooogromni.. i pola pelena za početak 10 komada bu mi dost.

Meni ulošci ti ne stanu u torbu,stavit ću si u onu za rađaonu par komada i par pelena,...veliku torbu i uloške pokraj u vrećici bu dragi nosio ,a pelene ak bu trebalo mi lako donese. Još samo mi fali voda i krekeri(rekle cure bez toga nigdje😂),to u veliku torbu ide i jedna voda u malu? Jel se smije piti voda za vrijeme poroda?

ivymicek
    14. Svibanj 2018. 17:47

Ena31

ivymicek

Meni ulošci ti ne stanu u torbu,stavit ću si u onu za rađaonu par komada i par pelena,…veliku torbu i uloške pokraj u vrećici bu dragi nosio ,a pelene ak bu trebalo mi lako donese. Još samo mi fali voda i krekeri(rekle cure bez toga nigdje😂),to u veliku torbu ide i jedna voda u malu? Jel se smije piti voda za vrijeme poroda?

Bravo Ena voda i krekeri e to ne smijem zaboraviti. Znači po novom a krenulo je u 2 mj ove ili prošle god više ne znam ne smiju braniti vodu u rodilištima. Tak ak ti nedaju ti njih pitaj jesu li oni bolnica prijatelj majki i djece (Bračak je) i da ti ne smiju braniti. Osobno sam imala vodu na oba poroda i još su me tjersli da pijem i ne znam kak bih idržala da ne smijem (kao moja kumica kojoj su samo vlažili usne).

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Tinchyca
    14. Svibanj 2018. 17:55

To sa vodom je jedino iz razloga ako će porod trebati završiti hitnim carskim rezom kad nema vremena i moraju ti dati opću anesteziju. A nažalost to nemreš nikak znat... Voda i sve kaj pojedeš nažalost može dospjeti do pluća i tu može doći do sepse. Tak su nama na trudničkom rekli. Tak da vodu na kapaljku a hranu treba skroz izbjegavati u rađaoni. Rekli su da krekere i to ponesemo za sobu poslije jer ako rodiš navečer a večera je već bila do jutra nemaš kaj za jesti.

💙30.06.2018 💙 Noa💙

14. Svibanj 2018. 17:55

Baš sam pitala za riječko rodilište, TA se valjda ide samo ako se prenese trudnoća. I sad čitam oko tih torbi za rodilište, neki dan sam si samo popis napisala u rokovnik. I na puno mjesta sam vidjela da žene pišu čarape. Treba li mi to sredinom 8. mjeseca??

14. Svibanj 2018. 17:58

ivymicek

ProudMomy

A isla sam jos nesto malo samo po spavacoj sredit hahahahaha
    Evo sad stvarno necu vise nista 😁
    Ja bi to sve sad, al ipak snage nema dovoljno.
    Sad sam bas umorna vec.
    Isuse kako me nerviraju ovi za izdajalicu, secu me ko mladog majmuna, te zovi ovog te zovi onog, samo lopticu prebacuju. Reko pobogu ljudi daj se dogovorite, i ja ne trazim da mi ista poklonite, ja cu platiti taj dio, samo mi recite gdje ga mogu dobiti. Bas sam se nasekirala.
    Ivy jel bi htjela pogledat jel imas slucajno taj ventil viska, molim te??? 😘

Proud ne jedan nego koliko sam nabrzaka nabrojala 5 viška. Želiš li jedan ili dva?
    Adresu za slanje šalji na ivana.mail.me@gmail.com 😊.
    to je to ne?

Ajmeeeeee Ivy jeeeee to je to! Ti si moj spasitelj! Ako imas toliko,  bit cu prokleta pa cu reci 2kom. 😁 Saljem ti odmah adresu. Hvala ti puno puno!
    😘😘😘😘😘😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

ivymicek
    14. Svibanj 2018. 18:01

ProudMomy

ivymicek

ProudMomy

Sad sam bas umorna vec.
    Isuse kako me nerviraju ovi za izdajalicu, secu me ko mladog majmuna, te zovi ovog te zovi onog, samo lopticu prebacuju. Reko pobogu ljudi daj se dogovorite, i ja ne trazim da mi ista poklonite, ja cu platiti taj dio, samo mi recite gdje ga mogu dobiti. Bas sam se nasekirala.

Proud ne jedan nego koliko sam nabrzaka nabrojala 5 viška. Želiš li jedan ili dva?
    to je to ne?

Ajmeeeeee Ivy jeeeee to je to! Ti si moj spasitelj! Ako imas toliko, bit cu prokleta pa cu reci 2kom. 😁 Saljem ti odmah adresu. Hvala ti puno puno!
    😘😘😘😘😘😘

Ja šaljem odmah sutra. No sikiriki 😊

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

14. Svibanj 2018. 18:02

ProudMomy

ivymicek

ProudMomy

Sad sam bas umorna vec.

to je to ne?

Ajmeeeeee Ivy jeeeee to je to! Ti si moj spasitelj! Ako imas toliko, bit cu prokleta pa cu reci 2kom. 😁 Saljem ti odmah adresu. Hvala ti puno puno!
    😘😘😘😘😘😘

E Ivy izbacuje mi da mail nije dobar. Ajd se ti meni javi na iinnaa.t@gmail.com,  pa ti ja odgovorim.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.