Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    franovamamita
    14. Svibanj 2018. 18:51

pa sta sam ja jedina kojoj nije ni palo na pamet piti za vrijeme poroda...ni pomislila nisam na žeđ valjda od dripa se sva vec pogubila 😂😂😂😂😂 nosit cu vodu i nesto za gricnuti u torbi i ako dobijem kuci trudove i idem za bolnicu kupit cu si u pekari neko pecivo i staviti u torbu...😁
    s malim sam fulala veceru,dorucak,rucak,veceru tako da bas sam bila gladna....

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

6xmama
    14. Svibanj 2018. 18:51

Mia,super za pregled i soba za princezu je predivna 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

franovamamita
    14. Svibanj 2018. 18:52

mia super za pregled i bebu a sobica je kao iz nekog casopisa...preeeeedivna mi je...😍😍😍😍

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

6xmama
    14. Svibanj 2018. 18:53

Franova,meni isto voda ni  na kraj pameti u rađaoni...možda da dulje potraje bi se sjetila,al što ih lansiram u roku keks,ni ne stignem ožednit 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

franovamamita
    14. Svibanj 2018. 18:55

mi tek sad sredujemo sobe tj pocinjemo..i veliki ce evo sad dobiti svoju sobu,mali ce biti s nama kontam bar god dvije...a onda cemo vidjeti ili odmah posebnu ce imati ili sa bratom ☺

franovamamita
    14. Svibanj 2018. 18:57

6xmama

Franova,meni isto voda ni na kraj pameti u rađaoni…možda da dulje potraje bi se sjetila,al što ih lansiram u roku keks,ni ne stignem ožednit

zavidim ti skroz ja umirem od straha,cak si razmisljam o carskom da si sredim..ali i toga me strah...najbolje bih prirodno ali boze nije mi dobro kad se sjetim...drip mrzim ga...

14. Svibanj 2018. 19:01

franovamamita

mi tek sad sredujemo sobe tj pocinjemo..i veliki ce evo sad dobiti svoju sobu,mali ce biti s nama kontam bar god dvije…a onda cemo vidjeti ili odmah posebnu ce imati ili sa bratom ☺

Kod nas je situacija da se prvo mi moramo postaviti na svoje nožice (jest da u kući sa svekićima,al odvojeno ),dovršiti stan i napraviti svoju kupaonicu,poseban ulaz ...i Baby sobu kad dođe red na kraju popisa,dotad nije problem,ima gdje biti,u planu je to al polako,mjesec po mjesec da ne ulazimo u neke kredite...

Mya
    14. Svibanj 2018. 19:03

Mia789

Evo pregled prosao brze od ocekivanog, beba ima 2800g, plodne vode dovoljno, vaginalni mi nije niti radio:) iduca kontrola za tjedan dana, a do tada konacno smijem postati aktivnija i bas se veselim. Za bebu je sve spremno, sobica ju ceka iako ce prve mjesece provesti s nama u sobi:)

Bravo za pregled,slobodu kretanja,sobica mi je prelijepa..a ova ovcica na podu,slatko..tako i ja nesto trazim

14. Svibanj 2018. 19:06

Ja isto nemam sobu za bebu. Maksim je bio s nama u sobi dugo,  tek je 2 i pol godine u svojoj sobi.
    A Aleks ce isto biti s nama godinu minimalno,  a mozda i duze zavisi koliko ce se buditi po noci,  dq mi Maksa ne budi  jer cr poslije njih dvojica dijeliti sobu.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Maja82
    14. Svibanj 2018. 19:14

Mia789

Evo pregled prosao brze od ocekivanog, beba ima 2800g, plodne vode dovoljno, vaginalni mi nije niti radio:) iduca kontrola za tjedan dana, a do tada konacno smijem postati aktivnija i bas se veselim. Za bebu je sve spremno, sobica ju ceka iako ce prve mjesece provesti s nama u sobi:)

Super za pregled bravo! Sobica je preslatka! Molim te di ste uzeli komodu i krevetic? Mi cemo za mjesec dana krenut kupovat, imate neke savjete sto se tice krevetica? Dosad sam samo pogledala u ikei i nisam bas odusevljena. Jel svi imaju prave krevetice ili netko koristi stalno i one kao slozive, mrezasto imaju sastrane? Ja se danas pridruzujem aktivnom dijelu grupe - probudila se oko 5 i vise nisam mogla spavat, vani stalno potop pa uhvatila saugat, cistila kupaonu, isla u nabavku skuhala rizoto i sad nemrem ustat s kauca...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.