pa sta sam ja jedina kojoj nije ni palo na pamet piti za vrijeme poroda...ni pomislila nisam na žeđ valjda od dripa se sva vec pogubila 😂😂😂😂😂 nosit cu vodu i nesto za gricnuti u torbi i ako dobijem kuci trudove i idem za bolnicu kupit cu si u pekari neko pecivo i staviti u torbu...😁
s malim sam fulala veceru,dorucak,rucak,veceru tako da bas sam bila gladna....
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Mia,super za pregled i soba za princezu je predivna
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
mia super za pregled i bebu a sobica je kao iz nekog casopisa...preeeeedivna mi je...😍😍😍😍
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Franova,meni isto voda ni na kraj pameti u rađaoni...možda da dulje potraje bi se sjetila,al što ih lansiram u roku keks,ni ne stignem ožednit
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
mi tek sad sredujemo sobe tj pocinjemo..i veliki ce evo sad dobiti svoju sobu,mali ce biti s nama kontam bar god dvije...a onda cemo vidjeti ili odmah posebnu ce imati ili sa bratom ☺
Franova,meni isto voda ni na kraj pameti u rađaoni…možda da dulje potraje bi se sjetila,al što ih lansiram u roku keks,ni ne stignem ožednit
zavidim ti skroz ja umirem od straha,cak si razmisljam o carskom da si sredim..ali i toga me strah...najbolje bih prirodno ali boze nije mi dobro kad se sjetim...drip mrzim ga...
mi tek sad sredujemo sobe tj pocinjemo..i veliki ce evo sad dobiti svoju sobu,mali ce biti s nama kontam bar god dvije…a onda cemo vidjeti ili odmah posebnu ce imati ili sa bratom ☺
Kod nas je situacija da se prvo mi moramo postaviti na svoje nožice (jest da u kući sa svekićima,al odvojeno ),dovršiti stan i napraviti svoju kupaonicu,poseban ulaz ...i Baby sobu kad dođe red na kraju popisa,dotad nije problem,ima gdje biti,u planu je to al polako,mjesec po mjesec da ne ulazimo u neke kredite...
Evo pregled prosao brze od ocekivanog, beba ima 2800g, plodne vode dovoljno, vaginalni mi nije niti radio:) iduca kontrola za tjedan dana, a do tada konacno smijem postati aktivnija i bas se veselim. Za bebu je sve spremno, sobica ju ceka iako ce prve mjesece provesti s nama u sobi:)
Bravo za pregled,slobodu kretanja,sobica mi je prelijepa..a ova ovcica na podu,slatko..tako i ja nesto trazim
Ja isto nemam sobu za bebu. Maksim je bio s nama u sobi dugo, tek je 2 i pol godine u svojoj sobi.
A Aleks ce isto biti s nama godinu minimalno, a mozda i duze zavisi koliko ce se buditi po noci, dq mi Maksa ne budi jer cr poslije njih dvojica dijeliti sobu.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Evo pregled prosao brze od ocekivanog, beba ima 2800g, plodne vode dovoljno, vaginalni mi nije niti radio:) iduca kontrola za tjedan dana, a do tada konacno smijem postati aktivnija i bas se veselim. Za bebu je sve spremno, sobica ju ceka iako ce prve mjesece provesti s nama u sobi:)
Super za pregled bravo! Sobica je preslatka! Molim te di ste uzeli komodu i krevetic? Mi cemo za mjesec dana krenut kupovat, imate neke savjete sto se tice krevetica? Dosad sam samo pogledala u ikei i nisam bas odusevljena. Jel svi imaju prave krevetice ili netko koristi stalno i one kao slozive, mrezasto imaju sastrane? Ja se danas pridruzujem aktivnom dijelu grupe - probudila se oko 5 i vise nisam mogla spavat, vani stalno potop pa uhvatila saugat, cistila kupaonu, isla u nabavku skuhala rizoto i sad nemrem ustat s kauca...
Sortiraj odgovore
Najstariji