Ja na prvom porodu nisam smjela piti.
Mene je spasavo muz, njemu su dali posudu s vodom i gazu, da mi vlazi usta, a on je meni poskrivecki cijedio tu gazu u usta 😁😁😁😁. Sjecam se da sam ju srkala kao da mi je zadnje u zivotu 😂😂😂😂😂😂.
Krekeri obavezno za poslije, ja sam fulala veceru i ne bi jela do jutra da nisam imala svoje. Dobro kad je M odlazio iz rodilista, setsra mu je rekla da priceka, da ce provjeriti jel ostalo sto od vecere, pa ako mi naju sto dati jesti, da mi on donese. Tako da mi je on onda donio pola pekare. 😍

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Mia super za pregled i bebusku!
A sobica je vrh 😍😍😍😍😍

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Evo pregled prosao brze od ocekivanog, beba ima 2800g, plodne vode dovoljno, vaginalni mi nije niti radio:) iduca kontrola za tjedan dana, a do tada konacno smijem postati aktivnija i bas se veselim. Za bebu je sve spremno, sobica ju ceka iako ce prve mjesece provesti s nama u sobi:)
Super draga za pregled i bebu i dozvolu za kretanje ,jeey,sobica je 😍😍😍😍😍prekrasna,bravo 😘, mi nemamo sobicu za bebu,dobit će ju kroz godinu,dvije kad sredimo ostatak stana😁🤣
pa sta sam ja jedina kojoj nije ni palo na pamet piti za vrijeme poroda...ni pomislila nisam na žeđ valjda od dripa se sva vec pogubila 😂😂😂😂😂 nosit cu vodu i nesto za gricnuti u torbi i ako dobijem kuci trudove i idem za bolnicu kupit cu si u pekari neko pecivo i staviti u torbu...😁
s malim sam fulala veceru,dorucak,rucak,veceru tako da bas sam bila gladna....

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Mia,super za pregled i soba za princezu je predivna

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
mia super za pregled i bebu a sobica je kao iz nekog casopisa...preeeeedivna mi je...😍😍😍😍

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Franova,meni isto voda ni na kraj pameti u rađaoni...možda da dulje potraje bi se sjetila,al što ih lansiram u roku keks,ni ne stignem ožednit

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
mi tek sad sredujemo sobe tj pocinjemo..i veliki ce evo sad dobiti svoju sobu,mali ce biti s nama kontam bar god dvije...a onda cemo vidjeti ili odmah posebnu ce imati ili sa bratom ☺

Franova,meni isto voda ni na kraj pameti u rađaoni…možda da dulje potraje bi se sjetila,al što ih lansiram u roku keks,ni ne stignem ožednit
zavidim ti skroz ja umirem od straha,cak si razmisljam o carskom da si sredim..ali i toga me strah...najbolje bih prirodno ali boze nije mi dobro kad se sjetim...drip mrzim ga...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji