Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Svibanj 2018. 18:10

E sad mi je ipak prosao mail. Ivy,  ajd sam vidi jesi dobila. 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

ivymicek
    14. Svibanj 2018. 18:12

ProudMomy

E sad mi je ipak prosao mail. Ivy, ajd sam vidi jesi dobila. 😉

Jesam jesam. No sikiriki. Šaljem sutra nakon što razvezem mališane. 😊

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

14. Svibanj 2018. 18:21

Hvala ti jos jednom! Jedna briga manje 😉.

A sad idem poslat poruku prijateljici koja mi je to izgubila 😂😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Mya
    14. Svibanj 2018. 18:23

Danas sve vrijedne,a ja u laufu i kod mame cijeli dan..nama su rekli da ponesemo obavezno vodu,krekere i cokoladu☺sve nosim👍 susjeda mi rodila,dva tjedna prije termina,a bila je razlika izmedu nas tri tjedna,zbilja sam jos malo i ja na redu

14. Svibanj 2018. 18:25

ivymicek

Ena31

ivymicek

Svašta sam pročitala i niš nisam zapamtila. Vrijedne ste. Franova meni ti sad zna biti kao bol u donjem dijelu trbuha i obično nakon toga moram na wc. Ili pipi ili br.2 😂. Odmaraj malo i sve 4 u zrak.
    Složila sam torbu za rodilište ali moram malo reducirati jer je toliko natrpano da jedva zakopčam, a ne nosi mi se velika torba. Pola uložaka mi m može donjeti odmah pri prvoj posjeti, kaj ne? Ovi chicco su preoooogromni.. i pola pelena za početak 10 komada bu mi dost.

Meni ulošci ti ne stanu u torbu,stavit ću si u onu za rađaonu par komada i par pelena,…veliku torbu i uloške pokraj u vrećici bu dragi nosio ,a pelene ak bu trebalo mi lako donese. Još samo mi fali voda i krekeri(rekle cure bez toga nigdje😂),to u veliku torbu ide i jedna voda u malu? Jel se smije piti voda za vrijeme poroda?

Bravo Ena voda i krekeri e to ne smijem zaboraviti. Znači po novom a krenulo je u 2 mj ove ili prošle god više ne znam ne smiju braniti vodu u rodilištima. Tak ak ti nedaju ti njih pitaj jesu li oni bolnica prijatelj majki i djece (Bračak je) i da ti ne smiju braniti. Osobno sam imala vodu na oba poroda i još su me tjersli da pijem i ne znam kak bih idržala da ne smijem (kao moja kumica kojoj su samo vlažili usne).

Pa da jbt,to mi je koma kad pričaju da nisu smjele pit i da samo na špricu ili gazicom malo na usne ,a pijem puno te vodurine sad u trudnoći i ne podnosim osjećaj žeđi,slabo mi dođe ak sam duže žedna..

• Mia789
    14. Svibanj 2018. 18:40

Evo pregled prosao brze od ocekivanog, beba ima 2800g, plodne vode dovoljno, vaginalni mi nije niti radio:) iduca kontrola za tjedan dana, a do tada konacno smijem postati aktivnija i bas se veselim. Za bebu je sve spremno, sobica ju ceka iako ce prve mjesece provesti s nama u sobi:)

14. Svibanj 2018. 18:43

Ajme Mia, sobica preeedivna 😍😍😍

14. Svibanj 2018. 18:43

Ja na prvom porodu nisam smjela piti.
    Mene je spasavo muz,  njemu su dali posudu s vodom i gazu,  da mi vlazi usta,  a on je meni poskrivecki cijedio tu gazu u usta 😁😁😁😁. Sjecam se da sam ju srkala kao da mi je zadnje u zivotu 😂😂😂😂😂😂.
    Krekeri obavezno za poslije,  ja sam fulala veceru i ne bi jela do jutra da nisam imala svoje. Dobro kad je M odlazio iz rodilista,  setsra mu je rekla da priceka,  da ce provjeriti jel ostalo sto od vecere,  pa ako mi naju sto dati jesti,  da mi on donese. Tako da mi je on onda donio pola pekare. 😍

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

14. Svibanj 2018. 18:45

Mia super za pregled i bebusku!
    A sobica je vrh 😍😍😍😍😍

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

14. Svibanj 2018. 18:45

Mia789

Evo pregled prosao brze od ocekivanog, beba ima 2800g, plodne vode dovoljno, vaginalni mi nije niti radio:) iduca kontrola za tjedan dana, a do tada konacno smijem postati aktivnija i bas se veselim. Za bebu je sve spremno, sobica ju ceka iako ce prve mjesece provesti s nama u sobi:)

Super draga za pregled i bebu i dozvolu za kretanje ,jeey,sobica je 😍😍😍😍😍prekrasna,bravo 😘, mi nemamo sobicu za bebu,dobit će ju kroz godinu,dvije kad sredimo ostatak stana😁🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.