Evo pregled prosao brze od ocekivanog, beba ima 2800g, plodne vode dovoljno, vaginalni mi nije niti radio:) iduca kontrola za tjedan dana, a do tada konacno smijem postati aktivnija i bas se veselim. Za bebu je sve spremno, sobica ju ceka iako ce prve mjesece provesti s nama u sobi:)
Super za pregled bravo! Sobica je preslatka! Molim te di ste uzeli komodu i krevetic? Mi cemo za mjesec dana krenut kupovat, imate neke savjete sto se tice krevetica? Dosad sam samo pogledala u ikei i nisam bas odusevljena. Jel svi imaju prave krevetice ili netko koristi stalno i one kao slozive, mrezasto imaju sastrane? Ja se danas pridruzujem aktivnom dijelu grupe - probudila se oko 5 i vise nisam mogla spavat, vani stalno potop pa uhvatila saugat, cistila kupaonu, isla u nabavku skuhala rizoto i sad nemrem ustat s kauca…
Kupili smo pravi za spavaću ali budemo uzeli i taj kao putni
Mia super za pregled :) Soba je predivna 😍
Evo ja taman s pregleda.Nalaz nepromijenjen,sve u redu.Kontrola za 2 tjedna.Uzela mi onaj bris sta se nosi na higijenski i dala vaginalete radi iscjetka.
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Ja koristim taj kao putni citavo vrijeme, jer mi je spavaca mala i mjesta za kinderbet imam samo ispred vrata ormara, buduci da moram do ormara nekoliko puta dnevno, ovo mi je lakse za micati. Imam klasicni madrac u njemu i isti je drek ko da spava i u drvenom kreveticu. Ja sam prakticna zenska 😂😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Evo ja taman s pregleda.Nalaz nepromijenjen,sve u redu.Kontrola za 2 tjedna.Uzela mi onaj bris sta se nosi na higijenski i dala vaginalete radi iscjetka.
Super draga,nek je sve ok,ipak nebudeš još ,neka bebice u bušici samo🤗🤗😍
Ajde super Confused! Neka je sve u redu! Jel ti rekla sto za taj proljev?
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ajde super Confused! Neka je sve u redu! Jel ti rekla sto za taj proljev?
Nisam joj ni spominjala...Bice sve ok ;)
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
Mi smo krevetić kupili polovni, nije baš korišten, inače, od Adaxa je. Pa sam i komodu naručila od njih, skuplja je, al mi je odlična. A inače, svekrva još uvijek ima od muža krevetić, i taj će nam bit kod nje, i planirali smo jedan putni uzet za kod mojih. I još sam kupila kutni ormarić za robu i svašta, i za ubuduće, u emmezeti
Mia super za pregled 😁 a sobica je stvarno wow 😍😍😍 zaljubila sam se
Mi zasad nećemo imati posebnu sobicu jer bi za to trebali cijeli stan pregraditi i preurediti,a to nema smisla posto nam je u planu kupnja kuće..zasad će imati kutak u našoj sobi 😊
Confused bravo za pregled,neka beba još pričeka..a tebi držim fige za čim manje tegoba i bolova da ti vrijeme lakše prođe 😘
confused drago mi je da je sve ok...izdrzi jos malo ☺ a zasto joj nisi spomenila za proljev?
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Mia super za pregled 😁 a sobica je stvarno wow 😍😍😍 zaljubila sam se
Mi zasad nećemo imati posebnu sobicu jer bi za to trebali cijeli stan pregraditi i preurediti,a to nema smisla posto nam je u planu kupnja kuće..zasad će imati kutak u našoj sobi 😊
Confused bravo za pregled,neka beba još pričeka..a tebi držim fige za čim manje tegoba i bolova da ti vrijeme lakše prođe 😘
Hvala ti draga 😘
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
Sortiraj odgovore
Najstariji