Ma dobro sam i izdrzala bez nje, tak da se ne bunim zapravo!
Da nije vas bilo, sve ovo bi bilo punoooo teze izdrzati, ovak sam se uvijek imala kome pozaliti, s kim smijati i sto cuda!
Sutra si bome vodim prvorodjenca na cijepljenje i poslije cemo stat na kavu! Zasluzili smo!
To i ja velim,ovaj forum i sve vi divne žene ste velika podrška 😍😍😘😘🤗🤗. I jeste zaslužili,i kavicu i Super kornet😀😀,samo polako par dana dok se ne rashodaš,ne se forsati da te nebi bolilo bezveze a netreba😘😘.
dan
mi se vratili maloprije rucali i sad zalegla na lezaljku vani...prepone i picina kost bole i dalje...
ena super da je sve ok a to sto ti je rekla ds neces jos nema apsolutno pravila vec danas se mos otvoriti bez problema...☺
ivy nadam se da ti je ve. bolje raspolozenje 😙😙😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
😘😘😘😘 pusice svima. Bit će bolje čim pojedem nutellu 😂 al ne prije ričeta.
Franova neka ste vi to zbavili 😊.
E da draga moja Proud jako ponosni na tebe jer si fakat svoje odležala 😉. Svi smo se međusobno tješili jer nikad nije bilo mirno. Ima da otvorimo Ljetne mame/bebe i da se družimo.
Ena i curke 😘😘😘😘.

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Aposlutno, druzenje se mora nastaviti na novoj temi.
Koja prva rodi, otvara temu Ljetne bebe/mame 2018 i postepeno se selimo tamo, ali druzenje za mene nece prestati rodjenjem nasih bebica. 😘😘😘😘😘

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Dan mame
Ena super za pregled
ProudMomy super sta si izdrzala, sad lagano za povratak kondicije
Ostale cure i svi koji imaju preglede 😘
Kod nas neke bezveze vrijeme, imam peglat a nista mi se neda

I tak, dnevna doza plakanja nakon horor emisije zadovoljena, tri bebice rodjene i sad odo u setnju da se izventiliram 😂

Ja sam danas išla po nalaze ogtt-a, i sva sretna došla doma da nemam šećer 😁 sad odmah nešto slatko pojest. Malo malo su mi samo niski eritrociti, hemoglobin i hematokrit. Sad čekam tek 29.5 pregled da doktorica kaže svoje.
Hjoooj..i dalje gledate horor emisiju na RTL😂😂,ja ne više...Cokica super za oggt,sad se zasladi😀😀

Evo, malac je zdrava beba, ima sve dobro razvijeno, težak je 742 grama!!! Sad ću svaki dan gledati slikice i video i bit će puno lakše mirovati... točno ga vidim već kak ćemo se maziti :)
išla sam pogledati i za kolica, bebetto model. vulcano mi

26.8. Ivan 💙💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji