Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    09. Svibanj 2018. 15:20

Mladamamica1911

Boook curke 😊😊
    Ja sam se nocas isto borila sa bolovima tamo dole kad se krenem okretat place mi se uzas 😭
    Proudy sutraaaa 37tt juhuuuu cestitaaaam 🎉🎉
    Mi sutra 34ti 👌
    Vesa imam po cjelom stanu 😂 al mi je ljepo jer je mali ves za bebolinca pa mi ni je smeta taj "ljepi" nered 😁
    Moj Noic je jako zivahan ja ne znam kad dode taj period da se umire jer meni jos nije stigao al ne zalim se 👌

Moja Nina je lupala i za vrijeme između trudova 😂 toliko o tome koliko se smire.
    Da Proud kužim te malo teže idu van ako užsu u nepravilnom položaju. Meni je dok rekao da je u dobrom položaju ali ne kužim kak kad osjećam da se odgoruje od mog kuka?! Moguće da se pomjeriio.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    09. Svibanj 2018. 15:23

Tinchyca

Marija prekrasna sličica bebača 😍
    Mene tolko strah tog skakanja na trbuh i vakuma… čitala neku priču gdje je nekoj ženi doktor tim skakanjem rebro strgao a drugoj pukla maternica.. radije bi da u tom slučaju naprave carski..

Ma joj postoji puno horor priča ali postoji i više lijepih poroda. Sve je to strašno ali nekako se uzdam u stručnost naših doktora. Meni su stiskali trbuh (nisu skakali nego su imali tehniku jedan doktor stavi ruku a babica stišće njegovu ruku prema dolje) jer nisam znala tiskati. Ne mogu reći da me nešto bolilo a sigurno je pomoglo. 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

09. Svibanj 2018. 15:25

Tinchyca

Mene tolko strah tog skakanja na trbuh i vakuma… čitala neku priču gdje je nekoj ženi doktor tim skakanjem rebro strgao a drugoj pukla maternica.. radije bi da u tom slučaju naprave carski..

E Tinchy problem je u tome sto je tada kasno za carski,  kad je djetetu glava u kanalu,  oni ga vise ne mogu na carski vadit van. A nekako mora izaci!

Ivy meni je doktorica na zadnjem uzvu rekla da je tako polozen,  i jos mi je rekla da pratim na kojoj stranime beba lupa,  da im to znam reci kad dodjem u radjaonu. Pa ja pretpostavljam dao tome ovisi kako ce me polec u boksu. Nagadjam samo,  nije mi to tako rekla. Al je rekla i da se on jos stigne izvrtit,  pa da samo pratim gdje lupa.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

09. Svibanj 2018. 15:34

ivymicek

Tinchyca

Ma joj postoji puno horor priča ali postoji i više lijepih poroda. Sve je to strašno ali nekako se uzdam u stručnost naših doktora. Meni su stiskali trbuh (nisu skakali nego su imali tehniku jedan doktor stavi ruku a babica stišće njegovu ruku prema dolje) jer nisam znala tiskati. Ne mogu reći da me nešto bolilo a sigurno je pomoglo.

Meni je bas ono s laktom naskocio na trbuh,  jer sam vec bila preumorna i nisam imala snage tiskat. Pa mi je rekao ajde sad cemo zajedno i tak je i bilo on skocio,  ja stisnula i mali izletio. Ja to nisam ni osjetila,  al moj M kaze da nije bilo lijepo za vidjet,  i vjerujem da izgleda malo brutalno.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

09. Svibanj 2018. 15:42

Mojoj mami babica naskočila na bushu i slomila rebro😯...znači Proudy nema carskog ako je glavica u kanalu??

09. Svibanj 2018. 15:49

Ena31

Mojoj mami babica naskočila na bushu i slomila rebro😯…znači Proudy nema carskog ako je glavica u kanalu??

Da,  ne mogu oni vise vadit bebu kroz trbuh,  ako je glava krenula van.
    Na carski mozes,  ako se ne otvaras,  jer onda sigurno beba nije u kanalu jos ili ako se beba ne moze spustit iz nekog razloga,  al kad oni krenu van i glava maltene viri nema vise carskog.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Confused
    09. Svibanj 2018. 16:18

Drage moje evo da vam se konacno javim.Otkad je grupa na fejsu stalno tipkam tamo,jbg,nekako mi je zgodnije,ali redovito vas citam i mislim na sve vas 😘😘 Ja sam bila hospitalizirana,znam da znate,10 groznih dana,doslovno su me za nista drzali,ali eto po njihovom bila sam pod nadzorom,morali su se oni ogradit,pa neka mene malo tamo 😫
    Sutra imam ctg od kojeg strepim ne mogu vam opisat koliko...valjda ce dat Bog da bude sve ok i da kuci docekam vrijeme poroda.Sve za bebicu je spremno,jos danas idem poharat Dm da spakiram torbu za rodiliste i na konju sam.Sta se tice kila na +9 sam,beba ima oko 2500 gr.I za vas koje ne znate zvat ce se Veronika ❤
    Puse vama i bebicama 😘😘😘

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

mamica1985
    09. Svibanj 2018. 16:26

Confused, drzim fige da je sve ok i da doguras do 38.tjedna 2u1 😀

09. Svibanj 2018. 16:36

Confused

Drage moje evo da vam se konacno javim.Otkad je grupa na fejsu stalno tipkam tamo,jbg,nekako mi je zgodnije,ali redovito vas citam i mislim na sve vas 😘😘 Ja sam bila hospitalizirana,znam da znate,10 groznih dana,doslovno su me za nista drzali,ali eto po njihovom bila sam pod nadzorom,morali su se oni ogradit,pa neka mene malo tamo 😫
    Sutra imam ctg od kojeg strepim ne mogu vam opisat koliko…valjda ce dat Bog da bude sve ok i da kuci docekam vrijeme poroda.Sve za bebicu je spremno,jos danas idem poharat Dm da spakiram torbu za rodiliste i na konju sam.Sta se tice kila na +9 sam,beba ima oko 2500 gr.I za vas koje ne znate zvat ce se Veronika ❤
    Puse vama i bebicama 😘😘😘

Držimo 🤞🤞🤞🤞za tebe i Veroniku❤️❤️❤️❤️ da bude sve ok na ctgu i da dočekate termin doma😘. Uz tebe smo u mislima i šaljemo pozitivne vibre 😘😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗🤗

Tinchyca
    09. Svibanj 2018. 16:48

Confused i ja držim fige za tebe i Veroniku da budete doma do termina 😊🤞 Jako mi se sviđa ime. Mom Noi kuma buduća kuma se tako zove 😊

💙30.06.2018 💙 Noa💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.