Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mladamamica1911
    09. Svibanj 2018. 14:32

Boook curke 😊😊
    Ja sam se nocas isto borila sa bolovima tamo dole kad se krenem okretat place mi se uzas 😭
    Proudy sutraaaa 37tt juhuuuu cestitaaaam 🎉🎉
    Mi sutra 34ti 👌
    Vesa imam po cjelom stanu 😂 al mi je ljepo jer je mali ves za bebolinca pa mi ni je smeta taj "ljepi" nered 😁
    Moj Noic je jako zivahan ja ne znam kad dode taj period da se umire jer meni jos nije stigao al ne zalim se 👌

09. Svibanj 2018. 14:49

franovamamita

cokicasuper za ogtt ☺
    marija predivna slicica 😍
    ja danas nisam gledala horor jer sam vani,a meni su skakali na stomak da klinca izvuku tak da prezivjela bih i danasnju epizodu 😂😂😂😂
    danas je onaj dan kad imam osjecaj da bih konja mogla pojesti ajme ajme 😂😂

Ma i meni je naskocio doktor na trbuh,  i da bude iskrena spasio me, mali je izletio ko raketa! Al ovaj vakum ili taj force nesto kako se vec zove,  zaboravila,  to mi uzasno izgleda. Frendica mi je na vakum rodila,  mali je ko cunj izgledao mjesecima. Ne,  nije mi ugodno ni gledat!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

09. Svibanj 2018. 14:50

Mladamamica1911

Boook curke 😊😊
    Ja sam se nocas isto borila sa bolovima tamo dole kad se krenem okretat place mi se uzas 😭
    Mi sutra 34ti 👌
    Vesa imam po cjelom stanu 😂 al mi je ljepo jer je mali ves za bebolinca pa mi ni je smeta taj "ljepi" nered 😁
    Moj Noic je jako zivahan ja ne znam kad dode taj period da se umire jer meni jos nije stigao al ne zalim se 👌

Ma ne mora se ni umiriti 😉
    Ja se samo ponekad pitam,  zivota ti,  kad ti spavas mali? 😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tinchyca
    09. Svibanj 2018. 15:14

Marija prekrasna sličica bebača 😍
    Mene tolko strah tog skakanja na trbuh i vakuma... čitala neku priču gdje je nekoj ženi doktor tim skakanjem rebro strgao a drugoj pukla maternica.. radije bi da u tom slučaju naprave carski..

💙30.06.2018 💙 Noa💙

ivymicek
    09. Svibanj 2018. 15:20

Mladamamica1911

Boook curke 😊😊
    Mi sutra 34ti 👌

Moja Nina je lupala i za vrijeme između trudova 😂 toliko o tome koliko se smire.
    Da Proud kužim te malo teže idu van ako užsu u nepravilnom položaju. Meni je dok rekao da je u dobrom položaju ali ne kužim kak kad osjećam da se odgoruje od mog kuka?! Moguće da se pomjeriio.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    09. Svibanj 2018. 15:23

Tinchyca

Mene tolko strah tog skakanja na trbuh i vakuma… čitala neku priču gdje je nekoj ženi doktor tim skakanjem rebro strgao a drugoj pukla maternica.. radije bi da u tom slučaju naprave carski..

Ma joj postoji puno horor priča ali postoji i više lijepih poroda. Sve je to strašno ali nekako se uzdam u stručnost naših doktora. Meni su stiskali trbuh (nisu skakali nego su imali tehniku jedan doktor stavi ruku a babica stišće njegovu ruku prema dolje) jer nisam znala tiskati. Ne mogu reći da me nešto bolilo a sigurno je pomoglo. 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

09. Svibanj 2018. 15:25

Tinchyca

Mene tolko strah tog skakanja na trbuh i vakuma… čitala neku priču gdje je nekoj ženi doktor tim skakanjem rebro strgao a drugoj pukla maternica.. radije bi da u tom slučaju naprave carski..

E Tinchy problem je u tome sto je tada kasno za carski,  kad je djetetu glava u kanalu,  oni ga vise ne mogu na carski vadit van. A nekako mora izaci!

Ivy meni je doktorica na zadnjem uzvu rekla da je tako polozen,  i jos mi je rekla da pratim na kojoj stranime beba lupa,  da im to znam reci kad dodjem u radjaonu. Pa ja pretpostavljam dao tome ovisi kako ce me polec u boksu. Nagadjam samo,  nije mi to tako rekla. Al je rekla i da se on jos stigne izvrtit,  pa da samo pratim gdje lupa.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

09. Svibanj 2018. 15:34

ivymicek

Tinchyca

Ma joj postoji puno horor priča ali postoji i više lijepih poroda. Sve je to strašno ali nekako se uzdam u stručnost naših doktora. Meni su stiskali trbuh (nisu skakali nego su imali tehniku jedan doktor stavi ruku a babica stišće njegovu ruku prema dolje) jer nisam znala tiskati. Ne mogu reći da me nešto bolilo a sigurno je pomoglo.

Meni je bas ono s laktom naskocio na trbuh,  jer sam vec bila preumorna i nisam imala snage tiskat. Pa mi je rekao ajde sad cemo zajedno i tak je i bilo on skocio,  ja stisnula i mali izletio. Ja to nisam ni osjetila,  al moj M kaze da nije bilo lijepo za vidjet,  i vjerujem da izgleda malo brutalno.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

09. Svibanj 2018. 15:42

Mojoj mami babica naskočila na bushu i slomila rebro😯...znači Proudy nema carskog ako je glavica u kanalu??

09. Svibanj 2018. 15:49

Ena31

Mojoj mami babica naskočila na bushu i slomila rebro😯…znači Proudy nema carskog ako je glavica u kanalu??

Da,  ne mogu oni vise vadit bebu kroz trbuh,  ako je glava krenula van.
    Na carski mozes,  ako se ne otvaras,  jer onda sigurno beba nije u kanalu jos ili ako se beba ne moze spustit iz nekog razloga,  al kad oni krenu van i glava maltene viri nema vise carskog.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI