Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    franovamamita
    09. Svibanj 2018. 17:35

meni je neka plus size babica skocila s dva lakta bokte skoro sam se onesvjjestila a rebro s lijeve strane bolilo mjesecima...evo znoj me oblio cim se sjetim uh....

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

09. Svibanj 2018. 18:19

franovamamita

meni je neka plus size babica skocila s dva lakta bokte skoro sam se onesvjjestila a rebro s lijeve strane bolilo mjesecima…evo znoj me oblio cim se sjetim uh….

Ja sam imala hematom od doktorovog lakta 😂😂😂😂
    Al ni to me nije poslije boljelo,  valjda zato kaj me rana boljela ipak vise 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

09. Svibanj 2018. 18:20

Confused,  sve znas 😘😘😘😘😘

Proudy vs. Super Kornet 1:0
    Prolazno vrijeme dobrih 50min 😂😂😂😂
    Sad mi je lose 😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

09. Svibanj 2018. 18:32

ProudMomy

Confused, sve znas 😘😘😘😘😘

Proudy vs. Super Kornet 1:0
    Prolazno vrijeme dobrih 50min 😂😂😂😂
    Sad mi je lose 😂😂😂

😋😋😋😋Njamiii.bravo za tebe😁,ma vrijedilo je sigurno😁😁ja bi...al nebu muž htio kupiti jer nisam pojela ove iz Lidla od jučer😂🤣

6xmama
    09. Svibanj 2018. 18:36

Cure,žene,majke,dobar dan,nadam se da me primate u vaše veselo društvo...čitam vašu temu pa ja reko,ajd da se i ja pridružim da imam s kim klafrati i kratiti vrijeme svog ležanja..,
    Dakle ukratko,imam petero djece,jednu curu i 4 dečka(19,16,14,8 i 2 god) i čekamo šestu srećicu(i zadnju!)-kooonačno curku,nakon 19 godina ...trudnoća mi je sama od početka čupava,možda i zbog godina,imala sam obilno krvarenje u 6 tt i krvarila po malo do 12 tt,bila na Duphastonu.U 13 tt prvi urinarac,popila antibiotik,2 tjedna nakon terapije opet urinarac,dobila drugi antibiotik u Vinogradskoj na hitnoj,predložili mi da se skinem sa Duphastona i počnem sa Utrogestanom vaginalno radi očuvanja grlića jer sam se u zadnje dvije trudnoće krenula otvarat nakon 20.tt pa sam morala ležat a i kao višerotka sam pa to dole i nije više Bog zna kak čvrsto kod mene .!0 dana nakon antibiotika ponovim urin ,aono ešerihija opet 10 na 5 i onda sam dobila popit 2 vrećice Fosfomicina i eto sutra ponavljam urin.Moram mirovat,3x2 Utrogestana stavljat,zadnje mjerenje grlića je bilo prije 2 tjedna 35mm,T oblik-slijedeće idući četvrtak.Stalno sam u nekom strahu zbog te glupe ešerihije koja nikak da ode,nalijevam se ko deva sa čajem i vodom po 3l na dan,pa me strah jel će taj grli držat,pa stalno nekaj...Vidim vi ste tu sve pozitivne i vesele pa sam došla k vama di su dobre vibracije 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

09. Svibanj 2018. 18:40

6xmama

Cure,žene,majke,dobar dan,nadam se da me primate u vaše veselo društvo…čitam vašu temu pa ja reko,ajd da se i ja pridružim da imam s kim klafrati i kratiti vrijeme svog ležanja..,
    Dakle ukratko,imam petero djece,jednu curu i 4 dečka(19,16,14,8 i 2 god) i čekamo šestu srećicu(i zadnju!)-kooonačno curku,nakon 19 godina…trudnoća mi je sama od početka čupava,možda i zbog godina,imala sam obilno krvarenje u 6 tt i krvarila po malo do 12 tt,bila na Duphastonu.U 13 tt prvi urinarac,popila antibiotik,2 tjedna nakon terapije opet urinarac,dobila drugi antibiotik u Vinogradskoj na hitnoj,predložili mi da se skinem sa Duphastona i počnem sa Utrogestanom vaginalno radi očuvanja grlića jer sam se u zadnje dvije trudnoće krenula otvarat nakon 20.tt pa sam morala ležat a i kao višerotka sam pa to dole i nije više Bog zna kak čvrsto kod mene.!0 dana nakon antibiotika ponovim urin ,aono ešerihija opet 10 na 5 i onda sam dobila popit 2 vrećice Fosfomicina i eto sutra ponavljam urin.Moram mirovat,3x2 Utrogestana stavljat,zadnje mjerenje grlića je bilo prije 2 tjedna 35mm,T oblik-slijedeće idući četvrtak.Stalno sam u nekom strahu zbog te glupe ešerihije koja nikak da ode,nalijevam se ko deva sa čajem i vodom po 3l na dan,pa me strah jel će taj grli držat,pa stalno nekaj…Vidim vi ste tu sve pozitivne i vesele pa sam došla k vama di su dobre vibracije

Dobrodošla nam😀,i svaka čast na toliko dječice😍😍😍😍,vibramo da bude sve ok i da dočekaš termin😀,normalno da će držati,samo pozitiva😀😍

• mandrina
    09. Svibanj 2018. 18:42

Ena31

😋😋😋😋Njamiii.bravo za tebe😁,ma vrijedilo je sigurno😁😁ja bi…al nebu muž htio kupiti jer nisam pojela ove iz Lidla od jučer😂🤣

kako neće? reci da malac želi jest raznoliko

09. Svibanj 2018. 18:42

6xmama dobro nam dosla!
    Prije svega,  svaka ti cast! Sestero djece,  to stvarno ne moze svako!
    Glede cerviksa i otvaranja,  a i krvarenja,  sve znam sve sam prosla. Sutra ce biti punih 27tjedana mog strogog mirovanja,  lezim od 10tt. Sutra ustajem,  a ovaj tjedan sam postupno skinuta sa svih medikamenata.
    Bit ce sve ok,  draga,  samo pozitiva! 

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• mandrina
    09. Svibanj 2018. 18:45

6xmama

Cure,žene,majke,dobar dan,nadam se da me primate u vaše veselo društvo…čitam vašu temu pa ja reko,ajd da se i ja pridružim da imam s kim klafrati i kratiti vrijeme svog ležanja..,
    Dakle ukratko,imam petero djece,jednu curu i 4 dečka(19,16,14,8 i 2 god) i čekamo šestu srećicu(i zadnju!)-kooonačno curku,nakon 19 godina…trudnoća mi je sama od početka čupava,možda i zbog godina,imala sam obilno krvarenje u 6 tt i krvarila po malo do 12 tt,bila na Duphastonu.U 13 tt prvi urinarac,popila antibiotik,2 tjedna nakon terapije opet urinarac,dobila drugi antibiotik u Vinogradskoj na hitnoj,predložili mi da se skinem sa Duphastona i počnem sa Utrogestanom vaginalno radi očuvanja grlića jer sam se u zadnje dvije trudnoće krenula otvarat nakon 20.tt pa sam morala ležat a i kao višerotka sam pa to dole i nije više Bog zna kak čvrsto kod mene.!0 dana nakon antibiotika ponovim urin ,aono ešerihija opet 10 na 5 i onda sam dobila popit 2 vrećice Fosfomicina i eto sutra ponavljam urin.Moram mirovat,3x2 Utrogestana stavljat,zadnje mjerenje grlića je bilo prije 2 tjedna 35mm,T oblik-slijedeće idući četvrtak.Stalno sam u nekom strahu zbog te glupe ešerihije koja nikak da ode,nalijevam se ko deva sa čajem i vodom po 3l na dan,pa me strah jel će taj grli držat,pa stalno nekaj…Vidim vi ste tu sve pozitivne i vesele pa sam došla k vama di su dobre vibracije

wow 6? skidam kapu!!!!
    vibramo/mantramo/molimo da sve prođe u najboljem redu

franovamamita
    09. Svibanj 2018. 18:45

proud prestani prkositi vise 😂😂😂 trgovina mi preko puta kuce ali nemam snege otici mozda da nazovem da mi dostave jedan super kornet 😂😂😂😂
    6×mama dobronam dosla drzimo fige da bude sve ok,ugodno druzenje ti zelim i cestitam ma djecici ☺

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.