Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Svibanj 2018. 18:48

franovamamita

proud prestani prkositi vise 😂😂😂 trgovina mi preko puta kuce ali nemam snege otici mozda da nazovem da mi dostave jedan super kornet 😂😂😂😂
    6×mama dobronam dosla drzimo fige da bude sve ok,ugodno druzenje ti zelim i cestitam ma djecici ☺

Ja sam si zato odmah 2 kupila,  ducan mi isto prek puta,  al ovaj mi je rezerva,  za veceras ili sutra,  zavisi kako budem raspolozena 😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

09. Svibanj 2018. 18:53

Oplakah 😂😂😂😂
    Kako me vidi moj sin!
    Evidentno je da je doslo vrijeme da se vratim u prvobitno stanjr,  jer sam ocito toliko debela da me i dijete vidi kao svinjicu!

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

6xmama
    09. Svibanj 2018. 18:53

Ma joj,inače sam većinu vremena pozitivna,al ono opere me s vremena na vrijeme,znate kak je to...a i ja sam već to ležarenje prošla,više mi ga na vrh glave,u četvrtoj trudnoći sam 7 od 9 mj preležala isto radi svega i svačega,u petoj "samo" 12 zadnjih tjedana....moj muž je već reko da ne zna jel smo mi tak ludi ili kaj pa smo išli na još jedno unatoč svemu-valjda jesmo .Hvala vam na lijepoj dobrodošlici,baš ste mi simpa i drage,zato sam se i registrirala-ja reko moramse i ja družit s ovim dragim ženicama 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

mamica1985
    09. Svibanj 2018. 18:55

Mama 6x, svaka ti cast i drzim fige da dodcekas termin 2u1 i da sve bude u redu.
    Ja sam taj superkornet pojela za 5min, ne kuzim kak mozete tak dugo sladoled jesti, ja ga valjda gutam 😂😂😂😂 ja grizem, ne lizem 😂

6xmama
    09. Svibanj 2018. 18:56

Proud,jako lijepa slika,pravi mali Piccasso ...meni je moj prvašić nacrtal u školi sise,pa si ti misli kaj je učiteljica na to pomislila,hahaha

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• mandrina
    09. Svibanj 2018. 18:56

ProudMomy

Oplakah 😂😂😂😂
    Kako me vidi moj sin!
    Evidentno je da je doslo vrijeme da se vratim u prvobitno stanjr, jer sam ocito toliko debela da me i dijete vidi kao svinjicu!

on vidi da njegova mama ima plavu, ne jako dugacku kosu, velike oči i dugačke trepavice, često mu se smiješ pa ti vidi zube, a mos je zbog toga što te vjerojatno uvijek odozdo gleda, pa i vidi samo rupe

09. Svibanj 2018. 18:58

mandrina

ProudMomy

Oplakah 😂😂😂😂
    Kako me vidi moj sin!
    Evidentno je da je doslo vrijeme da se vratim u prvobitno stanjr, jer sam ocito toliko debela da me i dijete vidi kao svinjicu!

on vidi da njegova mama ima plavu, ne jako dugacku kosu, velike oči i dugačke trepavice, često mu se smiješ pa ti vidi zube, a mos je zbog toga što te vjerojatno uvijek odozdo gleda, pa i vidi samo rupe

I ja sam rekla ovo za zube,  bitno da me vidi nasmijanu,  a za nos lako 😁

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tinchyca
    09. Svibanj 2018. 19:16

6xmama Dobro nam došla! Želim ti laku i urednu trudnoću i da cervix izdrži do kraja 😊👍 Svaka čast na 6 djece skidam kapu! 
    Ja sutra idem u vinogradsku, pa do borongaja, pa do svekrve po bazgu koju mi je ubrala da radim sirup. Nakon toga planiram se počastiti u nekoj slastičarnici sa 2-3 kuglice slatkača 😋😋😋

💙30.06.2018 💙 Noa💙

pharmamma
    09. Svibanj 2018. 19:25

Napisem cijeli roman i onda umjesto posalji stisnem odustani 😩
    Confused ❤️❤️ sretno na ctg-u i želim ti da termin dočekaš kod kuće 
    6xmama dobrodošla i čestitke na princezi 💕💕 
    Proud a slatkiš mali heheh 😁
    Ne znam dal sam sve napisala,ali malo sam zbunjola zadnja 2 dana..malo prije se vratila iz bolnice,tati danas ugradili 2 stenta pa smo ga isli pogledati..lakše mi je sad kad su to riješili i kad znam da je dobro i da se dobro osjeća

franovamamita
    09. Svibanj 2018. 19:53

pharma drago mi je zbog tate da mu je sad dobro ☺
    proud ipak sam otisla po super kornet 😂😂😂😂😂 upravo ga lizem mljaaac 😁
    sto se ticd crteza odlican je i s puno detalja to je super ☺

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.