😋😋😋😋Njamiii.bravo za tebe😁,ma vrijedilo je sigurno😁😁ja bi…al nebu muž htio kupiti jer nisam pojela ove iz Lidla od jučer😂🤣
kako neće? reci da malac želi jest raznoliko

6xmama dobro nam dosla!
Prije svega, svaka ti cast! Sestero djece, to stvarno ne moze svako!
Glede cerviksa i otvaranja, a i krvarenja, sve znam sve sam prosla. Sutra ce biti punih 27tjedana mog strogog mirovanja, lezim od 10tt. Sutra ustajem, a ovaj tjedan sam postupno skinuta sa svih medikamenata.
Bit ce sve ok, draga, samo pozitiva!

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Cure,žene,majke,dobar dan,nadam se da me primate u vaše veselo društvo…čitam vašu temu pa ja reko,ajd da se i ja pridružim da imam s kim klafrati i kratiti vrijeme svog ležanja..,
Dakle ukratko,imam petero djece,jednu curu i 4 dečka(19,16,14,8 i 2 god) i čekamo šestu srećicu(i zadnju!)-kooonačno curku,nakon 19 godina…trudnoća mi je sama od početka čupava,možda i zbog godina,imala sam obilno krvarenje u 6 tt i krvarila po malo do 12 tt,bila na Duphastonu.U 13 tt prvi urinarac,popila antibiotik,2 tjedna nakon terapije opet urinarac,dobila drugi antibiotik u Vinogradskoj na hitnoj,predložili mi da se skinem sa Duphastona i počnem sa Utrogestanom vaginalno radi očuvanja grlića jer sam se u zadnje dvije trudnoće krenula otvarat nakon 20.tt pa sam morala ležat a i kao višerotka sam pa to dole i nije više Bog zna kak čvrsto kod mene
.!0 dana nakon antibiotika ponovim urin ,aono ešerihija opet 10 na 5 i onda sam dobila popit 2 vrećice Fosfomicina i eto sutra ponavljam urin.Moram mirovat,3x2 Utrogestana stavljat,zadnje mjerenje grlića je bilo prije 2 tjedna 35mm,T oblik-slijedeće idući četvrtak.Stalno sam u nekom strahu zbog te glupe ešerihije koja nikak da ode,nalijevam se ko deva sa čajem i vodom po 3l na dan,pa me strah jel će taj grli držat,pa stalno nekaj…Vidim vi ste tu sve pozitivne i vesele pa sam došla k vama di su dobre vibracije
wow 6? skidam kapu!!!!
vibramo/mantramo/molimo da sve prođe u najboljem redu

proud prestani prkositi vise 😂😂😂 trgovina mi preko puta kuce ali nemam snege otici mozda da nazovem da mi dostave jedan super kornet 😂😂😂😂
6×mama dobronam dosla drzimo fige da bude sve ok,ugodno druzenje ti zelim i cestitam ma djecici ☺

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
proud prestani prkositi vise 😂😂😂 trgovina mi preko puta kuce ali nemam snege otici mozda da nazovem da mi dostave jedan super kornet 😂😂😂😂
6×mama dobronam dosla drzimo fige da bude sve ok,ugodno druzenje ti zelim i cestitam ma djecici ☺
Ja sam si zato odmah 2 kupila, ducan mi isto prek puta, al ovaj mi je rezerva, za veceras ili sutra, zavisi kako budem raspolozena 😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Oplakah 😂😂😂😂
Kako me vidi moj sin!
Evidentno je da je doslo vrijeme da se vratim u prvobitno stanjr, jer sam ocito toliko debela da me i dijete vidi kao svinjicu!

10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ma joj,inače sam većinu vremena pozitivna,al ono opere me s vremena na vrijeme,znate kak je to...a i ja sam već to ležarenje prošla,više mi ga na vrh glave,u četvrtoj trudnoći sam 7 od 9 mj preležala isto radi svega i svačega,u petoj "samo" 12 zadnjih tjedana....moj muž je već reko da ne zna jel smo mi tak ludi ili kaj pa smo išli na još jedno unatoč svemu-valjda jesmo .Hvala vam na lijepoj dobrodošlici,baš ste mi simpa i drage,zato sam se i registrirala-ja reko moramse i ja družit s ovim dragim ženicama

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Mama 6x, svaka ti cast i drzim fige da dodcekas termin 2u1 i da sve bude u redu.
Ja sam taj superkornet pojela za 5min, ne kuzim kak mozete tak dugo sladoled jesti, ja ga valjda gutam 😂😂😂😂 ja grizem, ne lizem 😂

Proud,jako lijepa slika,pravi mali Piccasso ...meni je moj prvašić nacrtal u školi sise,pa si ti misli kaj je učiteljica na to pomislila,hahaha

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Oplakah 😂😂😂😂
Kako me vidi moj sin!
Evidentno je da je doslo vrijeme da se vratim u prvobitno stanjr, jer sam ocito toliko debela da me i dijete vidi kao svinjicu!
on vidi da njegova mama ima plavu, ne jako dugacku kosu, velike oči i dugačke trepavice, često mu se smiješ pa ti vidi zube, a mos je zbog toga što te vjerojatno uvijek odozdo gleda, pa i vidi samo rupe

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji