Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Svibanj 2018. 13:48

Marijaa29

Evo, malac je zdrava beba, ima sve dobro razvijeno, težak je 742 grama!!! Sad ću svaki dan gledati slikice i video i bit će puno lakše mirovati… točno ga vidim već kak ćemo se maziti :)
    išla sam pogledati i za kolica, bebetto model. vulcano mi

Awww,prekrasna sličica 😍😍😍Bebaaaa😍😍😍😘😘😘🤗🤗🤗🤗,super za super pregled😀.
    Jooj Proudy ,jesmo rekli da nećemo gledati😂

ivymicek
    09. Svibanj 2018. 13:49

Marijaa29

Evo, malac je zdrava beba, ima sve dobro razvijeno, težak je 742 grama!!! Sad ću svaki dan gledati slikice i video i bit će puno lakše mirovati… točno ga vidim već kak ćemo se maziti :)

Oh kako slatka slikica i bebica 😍😍😍. Odlično za kolica 😊. Ta bebetto su baš hit, svugdje ih viđam.
    Cokica super za ogtt.
    Proud i ja gledala i frka me ulovila kaj ak se zaglavi. Kaj ak nije ličekom dolje i tak 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Marijaa30
    09. Svibanj 2018. 14:10

ivanolora

Marijaa super slicica.
    Hodas u TA ili privat

To sam danas išla privatno u polikliniku Adarta u Vž-u i pitala sam i doktora za moje stanje, isto je rekao da nije alarmantno, nek samo mirujem i bude u redu.

Hvala cure :) :*

26.8. Ivan 💙💙

09. Svibanj 2018. 14:25

ivymicek

Marijaa29

Oh kako slatka slikica i bebica 😍😍😍. Odlično za kolica 😊. Ta bebetto su baš hit, svugdje ih viđam.
    Cokica super za ogtt.
    Proud i ja gledala i frka me ulovila kaj ak se zaglavi. Kaj ak nije ličekom dolje i tak

Kaj je najgore Ivy,  moj nije licem prema dolje,  moj je bocno glavicom u zdjelici,  ledja su mu s desne strane trbuha,  ruke i noge lamacu po lijevoj strani. Ja se nadam da se oni poprave kad krenu trudovi. Da nas zato i stave na jedan od bokova,  da se beba okrene kako treba dok se spusta u kanalu. Al kad je ovaj pizdek vec u kanalu 😂😂😂😂
    Muko moja,  evo stalno mu pricam da se ispravi 😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

pharmamma
    09. Svibanj 2018. 14:26

Marija awwww 😍😍😍 preslatka slikica ❤️ 
    Bas ste me raznježile s činjenicom da prve bebice ubrzo stižu i da ćemo se družiti na novoj temi ❤️❤️ 

franovamamita
    09. Svibanj 2018. 14:29

cokica super za ogtt ☺
    marija predivna slicica 😍
    ja danas nisam gledala horor jer sam vani,a meni su skakali na stomak da klinca izvuku tak da prezivjela bih i danasnju epizodu 😂😂😂😂
    danas je onaj dan kad imam osjecaj da bih konja mogla pojesti ajme ajme 😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Mladamamica1911
    09. Svibanj 2018. 14:32

Boook curke 😊😊
    Ja sam se nocas isto borila sa bolovima tamo dole kad se krenem okretat place mi se uzas 😭
    Proudy sutraaaa 37tt juhuuuu cestitaaaam 🎉🎉
    Mi sutra 34ti 👌
    Vesa imam po cjelom stanu 😂 al mi je ljepo jer je mali ves za bebolinca pa mi ni je smeta taj "ljepi" nered 😁
    Moj Noic je jako zivahan ja ne znam kad dode taj period da se umire jer meni jos nije stigao al ne zalim se 👌

09. Svibanj 2018. 14:49

franovamamita

cokicasuper za ogtt ☺
    marija predivna slicica 😍
    ja danas nisam gledala horor jer sam vani,a meni su skakali na stomak da klinca izvuku tak da prezivjela bih i danasnju epizodu 😂😂😂😂
    danas je onaj dan kad imam osjecaj da bih konja mogla pojesti ajme ajme 😂😂

Ma i meni je naskocio doktor na trbuh,  i da bude iskrena spasio me, mali je izletio ko raketa! Al ovaj vakum ili taj force nesto kako se vec zove,  zaboravila,  to mi uzasno izgleda. Frendica mi je na vakum rodila,  mali je ko cunj izgledao mjesecima. Ne,  nije mi ugodno ni gledat!

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

09. Svibanj 2018. 14:50

Mladamamica1911

Boook curke 😊😊
    Ja sam se nocas isto borila sa bolovima tamo dole kad se krenem okretat place mi se uzas 😭
    Proudy sutraaaa 37tt juhuuuu cestitaaaam 🎉🎉
    Mi sutra 34ti 👌
    Vesa imam po cjelom stanu 😂 al mi je ljepo jer je mali ves za bebolinca pa mi ni je smeta taj "ljepi" nered 😁
    Moj Noic je jako zivahan ja ne znam kad dode taj period da se umire jer meni jos nije stigao al ne zalim se 👌

Ma ne mora se ni umiriti 😉
    Ja se samo ponekad pitam,  zivota ti,  kad ti spavas mali? 😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tinchyca
    09. Svibanj 2018. 15:14

Marija prekrasna sličica bebača 😍
    Mene tolko strah tog skakanja na trbuh i vakuma... čitala neku priču gdje je nekoj ženi doktor tim skakanjem rebro strgao a drugoj pukla maternica.. radije bi da u tom slučaju naprave carski..

💙30.06.2018 💙 Noa💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.