Joooj nisam trebala gledati danas ti.
Jos sam i zabiravila i ide si budala pustit!
Jos mi odzvanja u glavi kak je ona vikala da nemoze vise. I ono vadjenje bebena silu, joooj muko moja!
Jos bi ja bila trudna 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Evo, malac je zdrava beba, ima sve dobro razvijeno, težak je 742 grama!!! Sad ću svaki dan gledati slikice i video i bit će puno lakše mirovati… točno ga vidim već kak ćemo se maziti :)
išla sam pogledati i za kolica, bebetto model. vulcano mi
vulcano mi je bolji od hollanda zbog košare. još sad da usporedim s susjedinim kolicima i možemo naručiti. Odmah je sve ljepše :)

26.8. Ivan 💙💙
Marijaa divna bebica 😍😍😍😍

10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Evo, malac je zdrava beba, ima sve dobro razvijeno, težak je 742 grama!!! Sad ću svaki dan gledati slikice i video i bit će puno lakše mirovati… točno ga vidim već kak ćemo se maziti :)
Awww,prekrasna sličica 😍😍😍Bebaaaa😍😍😍😘😘😘🤗🤗🤗🤗,super za super pregled😀.
Jooj Proudy ,jesmo rekli da nećemo gledati😂
Oh kako slatka slikica i bebica 😍😍😍. Odlično za kolica 😊. Ta bebetto su baš hit, svugdje ih viđam.
Cokica super za ogtt.
Proud i ja gledala i frka me ulovila kaj ak se zaglavi. Kaj ak nije ličekom dolje i tak

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Marijaa super slicica.
Hodas u TA ili privat
To sam danas išla privatno u polikliniku Adarta u Vž-u i pitala sam i doktora za moje stanje, isto je rekao da nije alarmantno, nek samo mirujem i bude u redu.
Hvala cure :) :*

26.8. Ivan 💙💙
Oh kako slatka slikica i bebica 😍😍😍. Odlično za kolica 😊. Ta bebetto su baš hit, svugdje ih viđam.
Cokica super za ogtt.
Proud i ja gledala i frka me ulovila kaj ak se zaglavi. Kaj ak nije ličekom dolje i tak
Kaj je najgore Ivy, moj nije licem prema dolje, moj je bocno glavicom u zdjelici, ledja su mu s desne strane trbuha, ruke i noge lamacu po lijevoj strani. Ja se nadam da se oni poprave kad krenu trudovi. Da nas zato i stave na jedan od bokova, da se beba okrene kako treba dok se spusta u kanalu. Al kad je ovaj pizdek vec u kanalu 😂😂😂😂
Muko moja, evo stalno mu pricam da se ispravi 😂

10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Marija awwww 😍😍😍 preslatka slikica ❤️
Bas ste me raznježile s činjenicom da prve bebice ubrzo stižu i da ćemo se družiti na novoj temi ❤️❤️

cokica super za ogtt ☺
marija predivna slicica 😍
ja danas nisam gledala horor jer sam vani,a meni su skakali na stomak da klinca izvuku tak da prezivjela bih i danasnju epizodu 😂😂😂😂
danas je onaj dan kad imam osjecaj da bih konja mogla pojesti ajme ajme 😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji