Franovamamita jesu se smirili bolovi dole?
Ja samo gledam kaj da pojedem😂,došla sam doma pojela slatkač, pa jabuku i sad bude dragi složio sendviče😁...e da,nadam se da se neće sjetiti sutra mi vaditi krv jer nemam namjeru ići gladna u Ta,doručkovati ću prije😁 pošto čujem da se duugoo čeka...
Cokica dobrodošla..ja još nisam kupila ništa od robice 🙈 evo,danas mi je seka donijela nećakovu pa sam to pregledala i odvojila i još će nam ovih dana od dragog bratić dati neke stvarčice..onda ću vidjeti kaj nam fali i dokupiti
Ena i ja malo prije došla doma i krenula u frižider tražiti hranu 😂 kad ono unutra 3 mjerice jagoda 😍😍 dragi kupio bebi da papa 😁
Mina - bas mi je zao sto se toliko mucis s tom upalom :(
Pharma - jeeej za pregled, samo neka tako nastavi :)))
Meni je danas bas tezak dan, dole me boli ludo ludo, pritisak mi je na guzu i cucu kao da cu se poroditi, majketi :( jos kad su me kriza pocela serafiti u jednom momemtu, od shize sam se momentalno rasplakala, ali smirilo se srecom, vec sam na hitnu htjela ici. I danas je mala luda, nabija me cijeli dan.
Cokica dobrodošla..ja još nisam kupila ništa od robice 🙈 evo,danas mi je seka donijela nećakovu pa sam to pregledala i odvojila i još će nam ovih dana od dragog bratić dati neke stvarčice..onda ću vidjeti kaj nam fali i dokupiti
Ena i ja malo prije došla doma i krenula u frižider tražiti hranu 😂 kad ono unutra 3 mjerice jagoda 😍😍 dragi kupio bebi da papa 😁
Njamiii jagode 😋😋..neki dan sam pojela dvije,obožavam ali sad imam žgaravice na svo voće osim jabuka pa se rijetko odlučim na taj rizik😀..ali ti uživaj😘😘😘😘
Meni je danas bas tezak dan, dole me boli ludo ludo, pritisak mi je na guzu i cucu kao da cu se poroditi, majketi :( jos kad su me kriza pocela serafiti u jednom momemtu, od shize sam se momentalno rasplakala, ali smirilo se srecom, vec sam na hitnu htjela ici. I danas je mala luda, nabija me cijeli dan.
Ajbmu,nadam se da se nebu ponovilo,a bolje da cupka i lupka,onda bar znamo da je sve ok,bar je kod mene tak 😘🤗,i moj je nestaško na sve strane,nadam se da bude ima ctg takav😁
Pharma super da bebolinac lijepo napreduje 🤗
Mina žao mi je za upalu ali proći će i to ♥️
Mi smo se opremili robicom za prvih 6 mj. Danas uzela u kiku još ovo
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Oh bitno da se smirilo.
Ako te tješi i moj je danas divlji. Nabija na cerviks cijeli dan jedva hodam. Odnosno hoda i držim trbuh.
Bit će bolje.
Nova mamica dobro došla. Ne sekiraj se niš nije prerano pogotovo ako bude kakva akcija.
Ja idem spavati.
Ena nikad gladna u TA moraš jesti i piti da beba bude aktivna na CTGu inače buš dugo ležala. Moja Nina je bila pospana beba i uvijek su mi na dva puta radili CTG jer su me uredno slali na šetnju i da još nešto pojedem i popijem.
Hi hi hi prvi TA posjet 😊.
Idem spavati...
Laku noć bez puno kontrakcija, buđenja, ružnih snova. Onak laganini.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Oprosti zaboravila. Jako jako jako sjatko 💕. Pre pre medeno.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ja sam danas sve oprala i uspjela speglat,pola sveki,pola ja plus kucu..isla jos u vecernju setnju i sad me leda oduzela,pretjerala sam..kad skupim snage koji dan sve spremit,slozit kozmetiku,torbu i onda zbilja uzivancija do susreta😊
💖
Joj kako je slatko, mogla bi i ja otici vidit blizu mi je kik 😊
All of God’s grace in one tiny face 💟
Sortiraj odgovore
Najstariji