Ena, imamo istu dijagnozu 😋😃 nek Mihael samo uziva, on je sad sef i sam ce odluciti kad ce van 😃😁
Ja cekam u poliklinici jos na pregled.
26.8. Ivan 💙💙
Sretno svima na pregledima ,Marija drži se😘.
Ivymicek ne bljak raspoloženje,popapal sladač,meni se uvjek popravi. Nek vam dan prođe mirno i bez bolova. 😘😘😘🤗🤗🤗😍😍😍 Svim trudnicama i bebicama 😘😘
Jutro svima!
Danas sam malo duze odspavala, jer sam nocas imala svoju prvu pravu zgaravicu u ovoj trudnoci. Manevrirala id 3 do pol 5.
Ena, a da tak to ide u TA, duze se skidas i oblacis nego kaj si na stolu 😂😂. Bitno da ste vi dobro!
Bome curkice moje i ja sam sutra 37tt! U terminu! A cinilo se tako nedostizno tamo u 30.tjednu.
Ivy da prehlada sto prije prodje i da si na odmah bolje volje.
Ne znam sto sam jos trebala napisati, a vas ljubim sve 😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jutro svima!
Danas sam malo duze odspavala, jer sam nocas imala svoju prvu pravu zgaravicu u ovoj trudnoci. Manevrirala id 3 do pol 5.
Ena, a da tak to ide u TA, duze se skidas i oblacis nego kaj si na stolu 😂😂. Bitno da ste vi dobro!
Bome curkice moje i ja sam sutra 37tt! U terminu! A cinilo se tako nedostizno tamo u 30.tjednu.
Ivy da prehlada sto prije prodje i da si na odmah bolje volje.
Ne znam sto sam jos trebala napisati, a vas ljubim sve 😘
Daaa,eto ženo lavice,izdržala si čuda s mirovanjem 😍😍😍,od sutra lagano na nožice 😘😘,suosjećala sam s tobom noćas,oko 3 sam pila sodu😫..i sad me ubija žgaravica,probaj jabukama ublažiti kad te primi,meni zna pomoći😘
Ma dobro sam i izdrzala bez nje, tak da se ne bunim zapravo!
Da nije vas bilo, sve ovo bi bilo punoooo teze izdrzati, ovak sam se uvijek imala kome pozaliti, s kim smijati i sto cuda!
Sutra si bome vodim prvorodjenca na cijepljenje i poslije cemo stat na kavu! Zasluzili smo!
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ma dobro sam i izdrzala bez nje, tak da se ne bunim zapravo!
Da nije vas bilo, sve ovo bi bilo punoooo teze izdrzati, ovak sam se uvijek imala kome pozaliti, s kim smijati i sto cuda!
Sutra si bome vodim prvorodjenca na cijepljenje i poslije cemo stat na kavu! Zasluzili smo!
To i ja velim,ovaj forum i sve vi divne žene ste velika podrška 😍😍😘😘🤗🤗. I jeste zaslužili,i kavicu i Super kornet😀😀,samo polako par dana dok se ne rashodaš,ne se forsati da te nebi bolilo bezveze a netreba😘😘.
dan
mi se vratili maloprije rucali i sad zalegla na lezaljku vani...prepone i picina kost bole i dalje...
ena super da je sve ok a to sto ti je rekla ds neces jos nema apsolutno pravila vec danas se mos otvoriti bez problema...☺
ivy nadam se da ti je ve. bolje raspolozenje 😙😙😙
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
😘😘😘😘 pusice svima. Bit će bolje čim pojedem nutellu 😂 al ne prije ričeta.
Franova neka ste vi to zbavili 😊.
E da draga moja Proud jako ponosni na tebe jer si fakat svoje odležala 😉. Svi smo se međusobno tješili jer nikad nije bilo mirno. Ima da otvorimo Ljetne mame/bebe i da se družimo.
Ena i curke 😘😘😘😘.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Aposlutno, druzenje se mora nastaviti na novoj temi.
Koja prva rodi, otvara temu Ljetne bebe/mame 2018 i postepeno se selimo tamo, ali druzenje za mene nece prestati rodjenjem nasih bebica. 😘😘😘😘😘
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji