Ena - super za pregled, ajmo jos 3 tjedna odraditi i eto nam prve nase forumske bebe 😁

Jutro curke..eto nas,pregled gotov ,da pregled moš mislit,obavila ctg,super ,mali lupa i više od uobičajenog,doktorica gurnula prst i rekla uloživ cerviks za vršak prsta,nebute vi ranije rodili😂😂,je on jako nisko al tak se postavio..Uzv drugi put…za tjedan dana…bezveze..to je znači TA…
Ma bitno da je on živahan,nek samo uživa u buši još malo..😊 ako ti zatreba,imam slikano koji dr je koji dan u TA

Hvala cure moje,sad sam si mirnija,idući put i uzv😂...a sestra i doktorica divne😀😘. Pharmama hvala😘😘
Ena, imamo istu dijagnozu 😋😃 nek Mihael samo uziva, on je sad sef i sam ce odluciti kad ce van 😃😁
Ja cekam u poliklinici jos na pregled.

26.8. Ivan 💙💙
Sretno svima na pregledima ,Marija drži se😘.
Ivymicek ne bljak raspoloženje,popapal sladač,meni se uvjek popravi. Nek vam dan prođe mirno i bez bolova. 😘😘😘🤗🤗🤗😍😍😍 Svim trudnicama i bebicama 😘😘
Jutro svima!
Danas sam malo duze odspavala, jer sam nocas imala svoju prvu pravu zgaravicu u ovoj trudnoci. Manevrirala id 3 do pol 5.
Ena, a da tak to ide u TA, duze se skidas i oblacis nego kaj si na stolu 😂😂. Bitno da ste vi dobro!
Bome curkice moje i ja sam sutra 37tt! U terminu! A cinilo se tako nedostizno tamo u 30.tjednu.
Ivy da prehlada sto prije prodje i da si na odmah bolje volje.
Ne znam sto sam jos trebala napisati, a vas ljubim sve 😘

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jutro svima!
Danas sam malo duze odspavala, jer sam nocas imala svoju prvu pravu zgaravicu u ovoj trudnoci. Manevrirala id 3 do pol 5.
Ena, a da tak to ide u TA, duze se skidas i oblacis nego kaj si na stolu 😂😂. Bitno da ste vi dobro!
Bome curkice moje i ja sam sutra 37tt! U terminu! A cinilo se tako nedostizno tamo u 30.tjednu.
Ivy da prehlada sto prije prodje i da si na odmah bolje volje.
Ne znam sto sam jos trebala napisati, a vas ljubim sve 😘
Daaa,eto ženo lavice,izdržala si čuda s mirovanjem 😍😍😍,od sutra lagano na nožice 😘😘,suosjećala sam s tobom noćas,oko 3 sam pila sodu😫..i sad me ubija žgaravica,probaj jabukama ublažiti kad te primi,meni zna pomoći😘
Ma dobro sam i izdrzala bez nje, tak da se ne bunim zapravo!
Da nije vas bilo, sve ovo bi bilo punoooo teze izdrzati, ovak sam se uvijek imala kome pozaliti, s kim smijati i sto cuda!
Sutra si bome vodim prvorodjenca na cijepljenje i poslije cemo stat na kavu! Zasluzili smo!

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji