jutro
meni radovi pocinju,tek 😂😂😂😂😂a obecala sam se ne sekirati se zbog toga trebalo bih biti brzo gotovo....
ena javljaj novosti ☺
mene su nocas prepone kukovi i kost doslovno rasturili,kad sam se htjela okrenuti u krevetu horor...,

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Jutro ljepotice 😘
Bas mi je žao zbog ovih bolova koje imate 😞 nadam se da će biti čim rjeđi i čim slabiji
Tinchyca bas je medeno 😍😍
Ena sretno danas u TA..i ako ima još koji pregled danas,sretno svima 😘😘
Evo ja doručkovala,skuhala si cappuccino i sad papam jagode..bebi se izgleda sviđaju 😁 još ću malo odmarati uz knjigu i onda polako kuhanje ručka

mi doruckovali u 11 moramk ici u skolu opet na neko testiranje s klincem

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ja cu danas samo odmarat i papat..noćas bar malo bolje spavala,valjda od umora i jučerašnjeg napora..sretno svima koji su danas na pregledima
Dobro jutro.
Bljak volja se nastavlja. Idalje prehlađena.
Pharma ajme majke to ko vojska, mene to čeka sljedeće godine.
Sretno curkama na pregledima.
Ja i danas grah i ričet.
Moram čistiti a neda mi se.
😘😘😘 Svima

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Meni već drugi dan za redom postavljaju klime doma tak da sam cijelo vrijeme doma uz njih. Trebala sam danas na pregled u bolnicu ali ne stignem pa cu sutra ujutro. Nadam se da bude sve ok i da je bebač narastao u ovih tjedan dana.

💙30.06.2018 💙 Noa💙
Jutro curke..eto nas,pregled gotov ,da pregled moš mislit,obavila ctg,super ,mali lupa i više od uobičajenog,doktorica gurnula prst i rekla uloživ cerviks za vršak prsta,nebute vi ranije rodili😂😂,je on jako nisko al tak se postavio..Uzv drugi put...za tjedan dana...bezveze..to je znači TA...
Jutro curke..eto nas,pregled gotov ,da pregled moš mislit,obavila ctg,super ,mali lupa i više od uobičajenog,doktorica gurnula prst i rekla uloživ cerviks za vršak prsta,nebute vi ranije rodili😂😂,je on jako nisko al tak se postavio..Uzv drugi put…za tjedan dana…bezveze..to je znači TA…
😂😂😂 DA 😂😂😂

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Super da je bebač živahan i ctg dobar! Nema žurbe 😊👍

💙30.06.2018 💙 Noa💙
Ma bitno da je sve ok.
To ti je ko na traci. Nekad ni pregled neće raditi do 39 tjedna da ne prčkaju jer se sve kao vidi po ctgu 😂. Doslovno ni 5 min a 3 h čekanja 😂.

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji