Dobro jutro.
Bljak volja se nastavlja. Idalje prehlađena.
Pharma ajme majke to ko vojska, mene to čeka sljedeće godine.
Sretno curkama na pregledima.
Ja i danas grah i ričet.
Moram čistiti a neda mi se.
😘😘😘 Svima
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Meni već drugi dan za redom postavljaju klime doma tak da sam cijelo vrijeme doma uz njih. Trebala sam danas na pregled u bolnicu ali ne stignem pa cu sutra ujutro. Nadam se da bude sve ok i da je bebač narastao u ovih tjedan dana.
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Jutro curke..eto nas,pregled gotov ,da pregled moš mislit,obavila ctg,super ,mali lupa i više od uobičajenog,doktorica gurnula prst i rekla uloživ cerviks za vršak prsta,nebute vi ranije rodili😂😂,je on jako nisko al tak se postavio..Uzv drugi put...za tjedan dana...bezveze..to je znači TA...
Jutro curke..eto nas,pregled gotov ,da pregled moš mislit,obavila ctg,super ,mali lupa i više od uobičajenog,doktorica gurnula prst i rekla uloživ cerviks za vršak prsta,nebute vi ranije rodili😂😂,je on jako nisko al tak se postavio..Uzv drugi put…za tjedan dana…bezveze..to je znači TA…
😂😂😂 DA 😂😂😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Super da je bebač živahan i ctg dobar! Nema žurbe 😊👍
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Ma bitno da je sve ok.
To ti je ko na traci. Nekad ni pregled neće raditi do 39 tjedna da ne prčkaju jer se sve kao vidi po ctgu 😂. Doslovno ni 5 min a 3 h čekanja 😂.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ena - super za pregled, ajmo jos 3 tjedna odraditi i eto nam prve nase forumske bebe 😁
Jutro curke..eto nas,pregled gotov ,da pregled moš mislit,obavila ctg,super ,mali lupa i više od uobičajenog,doktorica gurnula prst i rekla uloživ cerviks za vršak prsta,nebute vi ranije rodili😂😂,je on jako nisko al tak se postavio..Uzv drugi put…za tjedan dana…bezveze..to je znači TA…
Ma bitno da je on živahan,nek samo uživa u buši još malo..😊 ako ti zatreba,imam slikano koji dr je koji dan u TA
Hvala cure moje,sad sam si mirnija,idući put i uzv😂...a sestra i doktorica divne😀😘. Pharmama hvala😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji