mamica ajoj vjerujem ds si se uplasila sueprvda se sve smirilo ipak 😙
tinchy aaaaaa slatko 😍
jama oho brsvo neka si sad si bar mirna,odmaraj 😙
ena ma svakim pokretom me sve boli uzaaaaaas sam.....a sto se tice hrane ubils sam se upravo u onim stapicima od lisnatog tjesta iz lidls ajme bljucnit cu ko beba 😂😂😂 sretno ti sutra na pregledu 😙😙😙😙
ivy i ja se tak drzim kad hodam imam osjecaj da ce mi ispasti i fino kad sam bila na pregledu kaze mi dr kako je bebac dosta visoko jos uvijek, ja ostala sokirana jer bas imam osjecaj da mi je nisko...nadam se ds ce se ipak spustiit kako treba do poroda jer skakanje po trbuhu ne zelim opet
ja sutra idem s malim u skolu jos neki sistematski mora obaviti a bokte kao da ide u vojsku a neu skolu..
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Pharma super da bebolinac lijepo napreduje 🤗
Mina žao mi je za upalu ali proći će i to ♥️
Mi smo se opremili robicom za prvih 6 mj. Danas uzela u kiku još ovo
Oprosti zaboravila. Jako jako jako sjatko 💕. Pre pre medeno.
Hvala draga. ♥️ kornjače mi se svidjele pa uzela 56 i 62 iste 😊
Jama ti si danas bila vrijedna! 👍
Laku noć Klokice! 😘
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Jutro cure!
Predivne stvarcice u kiku 😍
Ja sam svog opremila davnih dana, pa se sad ne opterecujem time. Doduse, jutros moram u ikeu sto mi je uvijek kazna i ni malo ne uzivam u njoj. Stalno mijenjam popis.
27.6. 💙
Jutro zenskice!
Ja sam kupila u Pepcu i Kiku lar stvarcica za curku, ali necu nista kupovati do 6.mj. kad si preberem od starije sto imam pa da ne uzimam previse. Radovi su nam doma u punoj snazi, nadam se sa je sve do 15.6. gotovo, tak da imam taj zadnji mjesec pred porod za spremanje u miru.
Mamica, tako sam se i ja nadala. Kolicina ljudi koji se muvaju po stanu kaze da sam se nadala uzalud 😂
27.6. 💙
Mamica, tako sam se i ja nadala. Kolicina ljudi koji se muvaju po stanu kaze da sam se nadala uzalud 😂
Meni su po stanu samo muz i tata, pa se nekako nadam da ce se drzati zadanih rokova ili im ukidam dnevnice 😂
jutro
meni radovi pocinju,tek 😂😂😂😂😂a obecala sam se ne sekirati se zbog toga trebalo bih biti brzo gotovo....
ena javljaj novosti ☺
mene su nocas prepone kukovi i kost doslovno rasturili,kad sam se htjela okrenuti u krevetu horor...,
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Jutro ljepotice 😘
Bas mi je žao zbog ovih bolova koje imate 😞 nadam se da će biti čim rjeđi i čim slabiji
Tinchyca bas je medeno 😍😍
Ena sretno danas u TA..i ako ima još koji pregled danas,sretno svima 😘😘
Evo ja doručkovala,skuhala si cappuccino i sad papam jagode..bebi se izgleda sviđaju 😁 još ću malo odmarati uz knjigu i onda polako kuhanje ručka
mi doruckovali u 11 moramk ici u skolu opet na neko testiranje s klincem
Ja cu danas samo odmarat i papat..noćas bar malo bolje spavala,valjda od umora i jučerašnjeg napora..sretno svima koji su danas na pregledima
Sortiraj odgovore
Najstariji