Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mladamamica1911
    08. Svibanj 2018. 19:01

Imam pitanjce dakle sad krecem sa pranjem bebinog vesa ..prat cu sa persil sensitive gelom i silan sensitive omeksivacem na koliko se sta pere ? Mozda ispadam glupa jer ovo pitam al svako kaze svoje neko kaze na 40 neko na 60 neko pak na 90 🤔

08. Svibanj 2018. 19:12

Mladamamica1911

Imam pitanjce dakle sad krecem sa pranjem bebinog vesa ..prat cu sa persil sensitive gelom i silan sensitive omeksivacem na koliko se sta pere ? Mozda ispadam glupa jer ovo pitam al svako kaze svoje neko kaze na 40 neko na 60 neko pak na 90 🤔

Ja sam po savjetu seke i drugih mamica prala na 60,s tim Persilom, bez omekšivača.
    Ivymicek naravno da budem se javila😘

franovamamita
    08. Svibanj 2018. 19:42

pharma bas mi je drago zbog vas 😙😙😙😙😙
    mladamamica ja cu na 60 oprati kupila faks na kojem je slika bebe i ornel baby omeksivac...osusi se fino vani jos prepeglam i to ce biti to 😉 ja kontam to iduci tjedan poceti

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

mina04
    08. Svibanj 2018. 19:43

pharmamma

Nisam stigla pročitati zaostatak,ali samo da javim da sam obavila kontrolu..dr je zadovoljan bebinim rastom, Clexane nastavljamo,koliko god mogu nek budem na lijevom boku,ali ne moram strogo mirovati..☺️ samo se ne fizički jače naprezati..iduća kontrola za 2 tjedna..i kaže da nema potrebe za indukcijom ili carskim zbog Clexana pa mi je odmah lakše 😊😊 inducirani samo kad bi zaključili da je za bebicu bolje da je vani nego u buši

Super vijesti! 🤗😘
    Ena 😘😘

All of God’s grace in one tiny face 💟

Bellagio
    08. Svibanj 2018. 19:45

Meni su svi ti sensitive deterdženti isti. Jedino sam čula za neke iz bioshopova da ne skidaju baš mrlje. Ono što sam naučila uz svoje bebe je ne koristiti omekšivač (već alkoholni ocat) jer je prva moja damica imala reakciju na omekšivač... Na 90 vrtim sve što je u direktnom doticaju s kožom. Finije hlačice na 60, a na 40 ono što ne bi se uništilo na puno stupnjeva (uglavnom ništa).

Mladamamica1911
    08. Svibanj 2018. 19:49

Hvala curke krecem pa sutra sa peglanjem 🎉🎉

Bellagio
    08. Svibanj 2018. 19:51

Mladamamica1911

Hvala curke krecem pa sutra sa peglanjem 🎉🎉

Ja s trećim neću baš ništa peglati😂 možda koju tetru pod glavu.

08. Svibanj 2018. 20:11

Pozdrav svima 🙂 čitam par dana pa rekoh, ajde da i ja nešto napišem, i pitam. Ja sam sada na 25+3, i zanima me kada ste vi počele kupovati robicu? Ja nisam još apsolutno ništa i stalno govorim da mi je prerano. 

08. Svibanj 2018. 20:17

Cokica

Pozdrav svima 🙂 čitam par dana pa rekoh, ajde da i ja nešto napišem, i pitam. Ja sam sada na 25+3, i zanima me kada ste vi počele kupovati robicu? Ja nisam još apsolutno ništa i stalno govorim da mi je prerano.

Dobrodošla nam 😀...neznam ,nisam nešto rano,sve nekako usput,nije bilo e sad idem ciljano kupovati robicu,dosta mi je šogorica kupila,računam i dobit nešto od seke od njenog malog i u posjetima familije  tak da mi nemam puno 😂😂..za prvu silu pa ću vidjeti kolko će mi čega trebati dalje🙂

franovamamita
    08. Svibanj 2018. 20:30

Cokica

ja kako sam na sta naletila sam kupovala,sve je spremno jer znala sam da kako dani odmicu sve ce mi biti teze ☺
    i dobro nam dosla 😊

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.