Evo ja opet na klavocinu, i sutra opet kirurgu 😣 pitala sam dr da mi da probiotik pa mi je dala lactogyn vaginalete.
Sad sam zaboravila ko je pricao o spazmaxu, al meni su davali sad kad sam lezala u bolnici preko infuzije, i sad mi je doktorica rekla da uzmem za bolove tako da ne vjerujem da bi mi davali da steti.
All of God’s grace in one tiny face 💟
Ja sam skuzila da mi se trbuh skameni i krene mi uzasan pritisak dolje kada se nazuvciram ili naljutim!
Danas me moj prvorodjenac tako bio naljutio da sam brojala do 10, pa do 20 da se saberem, dugo me nije tako, i tak me stislo iste sekunde, kao da kamen nosim.
Cim sam ga spicila spavat, bilo mi je bolje 😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Evo ja opet na klavocinu, i sutra opet kirurgu 😣 pitala sam dr da mi da probiotik pa mi je dala lactogyn vaginalete.
Sad sam zaboravila ko je pricao o spazmaxu, al meni su davali sad kad sam lezala u bolnici preko infuzije, i sad mi je doktorica rekla da uzmem za bolove tako da ne vjerujem da bi mi davali da steti.
Ajoj baš te muči,žao mi je,nek prođe čim prije😘🤗. Proudy ne se živcirati,šteti zdravlju,ljepoti i bebici😍😘🤗
Ma joj nasekiraju te ti mali vragovi 🤣🤣🤣🤣
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ma joj nasekiraju te ti mali vragovi 🤣🤣🤣🤣
ooooooooo daaaa i to kako uh 😂😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Franovamamita odmaraj😚…nemojte da vas boli😘😘.
Ja nesmijem ustati jer zvijezde brojim od pritiska,a sad kad ležim ko da kopa tunel u čučici glavom,buba me to…nek sutra čim prije dođe,primaju me fobije dal mu je ok unutra🙃
Mene isto tako u cucici grozno boli hodam polako skroz jer cim ubrzam ili nedaj boze cucnem place mi se 😭
Nisam stigla pročitati zaostatak,ali samo da javim da sam obavila kontrolu..dr je zadovoljan bebinim rastom, Clexane nastavljamo,koliko god mogu nek budem na lijevom boku,ali ne moram strogo mirovati..☺️ samo se ne fizički jače naprezati..iduća kontrola za 2 tjedna..i kaže da nema potrebe za indukcijom ili carskim zbog Clexana pa mi je odmah lakše 😊😊 inducirani samo kad bi zaključili da je za bebicu bolje da je vani nego u buši
Nisam stigla pročitati zaostatak,ali samo da javim da sam obavila kontrolu..dr je zadovoljan bebinim rastom, Clexane nastavljamo,koliko god mogu nek budem na lijevom boku,ali ne moram strogo mirovati..☺️ samo se ne fizički jače naprezati..iduća kontrola za 2 tjedna..i kaže da nema potrebe za indukcijom ili carskim zbog Clexana pa mi je odmah lakše 😊😊 inducirani samo kad bi zaključili da je za bebicu bolje da je vani nego u buši
Super draga,nek bebo raste ,samo ga dobro hrani i puno voća papajte uz sve ostalo😘😘
Mina, baš mi je žao, nadam se da će se stanje popraviti brzo... ja sam pričala za spasmex. fakat bolje ne čitati po netu, svašta piše
pharma, drago mi je da bebica dalje napreduje :)
meni je danas bebolino baš mirni, uopće se ne javlja ko ove dane... nadam se da samo više spava jer ujutro je bilo sve dobro, makar je isto danas bio miran na uzv-u, a inače luduje.
26.8. Ivan 💙💙
Odliččno za pregled i za bebu. Bitno da ne mora biti indukcija juhu 🎉🎉. Odmah ti je lakše.
Mislim Proud da je divlji dan ja danas kaj god da kažem kao da zidu kažem kako djeci tako i mužu) #nedamisevišeponavljat.
Uglavnom sad vas kužim s pritiskom kod hodanja ja danas kam god da sam išla tu on pritišće i stišće. Majke ti strah me hodat da ne ispadne.
Ena super za pregled sutra 😊. Javljaj nam se
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji