Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Svibanj 2018. 14:50

ProudMomy

Ena al kako sam ja prva na popisu kad si ti vec 37tt a ja sam tek u cetvrtak???
    Molim admin Barabaru da to korigira 🤣🤣🤣
    Ako treba jos koga pustit preko reda, recite, dobre sam volje, sve pustam 🤣

Tak😂😂..neka tebe draga samo,nema puštanja 😂😂..netreba korekcije,bumo vidli razvoj situacije.
    Pozdrav Mira. Dobrodošla na forum ljetnica. O kakvim trakicama se radi?

baarbaraa29
    08. Svibanj 2018. 15:08

Na zapovijed! Mjenjam! Stvarno su vam i termini obratni. Zajeb. Sorry!
    Mira jel mislis na LH trakice? Za ovulaciju?
    Diplomirala sam na njima! 

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

08. Svibanj 2018. 15:15

baarbaraa29

Na zapovijed! Mjenjam! Stvarno su vam i termini obratni. Zajeb. Sorry!
    Mira jel mislis na LH trakice? Za ovulaciju?
    Diplomirala sam na njima!

Nisi ti kriva draga😙,dobro si ti napisala al sam ja u jednom momentu mijenjala jer sam prvo stavila po uzv a ne zm termin,a bio je manji..kasnije se porihtalo..

08. Svibanj 2018. 15:33

Nije ti to do tebe Barabara,  to ti ova Ena ni sama ne zna kad joj je termin  🤣🤣🤣🤣🤣

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

08. Svibanj 2018. 15:37

ProudMomy

Nije ti to do tebe Barabara, to ti ova Ena ni sama ne zna kad joj je termin 🤣🤣🤣🤣🤣

Smotana Ena😂😂.Ionako budu bebe odlučile😂

Tinchyca
    08. Svibanj 2018. 16:01

Ena baš ste lijepi 😍 
    Nema žurbe i guranja prek reda. Svaka čeka svoj red molim lijepo 😋
    Ja do sad imala doma radnike cijeli dan postavljaju klime i sutra opet dolaze. Tak da nisam stigla na borongaj, bum sutra. Vani se za taj BHS uzima bris sa 3 mjesta. Rodnica, tam di se piški i sa guze. A meni do sad samo ovaj iz rodnice.

💙30.06.2018 💙 Noa💙

franovamamita
    08. Svibanj 2018. 16:31

prosetala nekih 15min raspadam se evo lezim kukovi stidna kost cucica leda sveee boli nenormalno 😯😯😯 koji k😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

08. Svibanj 2018. 17:13

franovamamita

prosetala nekih 15min raspadam se evo lezim kukovi stidna kost cucica leda sveee boli nenormalno 😯😯😯 koji k😂

Jao Franova ja kad cujem kak tebe sve boli,  a stalno si u pokretu,  sve me strah kak ce meni bit kad se konacno pocnem kretati.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

franovamamita
    08. Svibanj 2018. 17:25

ProudMomy

franovamamita

Jao Franova ja kad cujem kak tebe sve boli, a stalno si u pokretu, sve me strah kak ce meni bit kad se konacno pocnem kretati.

pa i sa prvim sam bila u pokretu do zadnjeg dana i bolilo me je...ma ja sam neka cudakinja 😂😂😂😂 prepone me npr toliko bole da ja uvijek kad vam idem leci prvo sjednem na krevet a rukama si podignem nogu...rastimana sam sva...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

08. Svibanj 2018. 17:27

Franovamamita odmaraj😚...nemojte da vas boli😘😘.
    Ja nesmijem ustati jer zvijezde brojim od pritiska,a sad kad ležim ko da kopa tunel u čučici glavom,buba me to...nek sutra čim prije dođe,primaju me fobije dal mu je ok unutra🙃

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.